Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

паће

Vučićeva Srbija - Page 8 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by паће Thu Nov 21, 2019 3:18 pm

Ту је сад питање да ли је он прешао у СНС јер је унапред знао да ће тамо моћи оно што у ДС није, или је то поставио као услов за прелазак.

ДС је испао као... центар за обуку стручњака које после није умео да плати, па су им се разбежали.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 4:00 pm

nije on ni bio clan ds, vec ono kao eksperti i te fore, ali je fakat da su ga oni "otkrili" i doveli u vladu tj u srbijansku politiku. do tada je radio negde u usa.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 4:05 pm

nisam verovao da će Malija da proglase za plagijatora.
    odavno me nešto nije tako obradovalo u srp. javnom životu Vučićeva Srbija - Page 8 1861198401
    паће

Post by паће Thu Nov 21, 2019 4:11 pm

А колегама које су досад, у неколико наврата, званично тврдиле да мућак није мућак него несхваћено јаје, можемо да понудимо раме за плакање. Уз нешто презира.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 4:13 pm

ja ne verujem u bilo kakvu nezavisnost univerziteta u sept. jami, cistotu, pravicnost i slicna sranja. mozda je ovo samo deo igre kako bi zlikovac sacuvao sebe, a posebno sto ce sad skrenuti paznju sa svih ostalih sranja. prakticno mu ovo odlicno dodje u moru govana, jos kad kaze evo ide mali ihaj.
    паће

Post by паће Thu Nov 21, 2019 4:24 pm

То ћемо још да видимо, шта ће да се деси са врхом БУ. Ладно је могуће да су одиграли ва банк па нек иде живот. С друге стране ту је створен зајебан преседан - данас Мали, сутра можда Слина, нек се спреми Ђука, Гашић...

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 4:26 pm

pa realno, ne da se spremi samo ekipa iz sns, vec i mnogi sa univerziteta, koji su sticali zvanja kao mali ili omogucavali drugima da sticu zvanja i diplome tako. ali od toga nema nista ofc.

ne zaboravimo da se posebno politicki kadrovi ovde vec 20 i kusur godina "skoluju" upravo kao mali, tomislav nikolic, zamenik predsednika skupstine onaj kondukter iz vrbasa itd itd.

Last edited by AZ-5 on Thu Nov 21, 2019 4:27 pm; edited 1 time in total
    kondo

Post by kondo Thu Nov 21, 2019 4:26 pm

neljudi, smanjice mu platu!

i ovo je politicka odluka iz centra, balasti nepotrebnih i nebitnih drama se odbacuju u ocekivanju onih prava

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 4:47 pm

sto kazu ljudi, ako ovo sto je crtalo u fotosopu titova naredjenja dolazi sledece, ne dam malog

паће

Post by паће Thu Nov 21, 2019 4:53 pm

Да видимо, имали смо предјело ВМА, главно јело руски шпијун, мали прилог, салата није била, данас је двајеспрви, дакле укупно...

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 4:57 pm

AZ-5 wrote:sto kazu ljudi, ako ovo sto je crtalo u fotosopu titova naredjenja dolazi sledece, ne dam malog

gotov je!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 5:20 pm

AZ-5 wrote:ja ne verujem u bilo kakvu nezavisnost univerziteta u sept. jami, cistotu, pravicnost i slicna sranja. mozda je ovo samo deo igre kako bi zlikovac sacuvao sebe, a posebno sto ce sad skrenuti paznju sa svih ostalih sranja. prakticno mu ovo odlicno dodje u moru govana, jos kad kaze evo ide mali ihaj.

Brate, ovo što pišeš kao Surkov da je smislio. To je ono što meni generalno najviše i smeta u priči i spetičkoj jami itsl - naprosto se precenjuje moć režima i širi se fatalizam. Sve je namešteno, sve odgovara režimu, ostaje nam samo da uzmemo konopče i daa se obesimo (na vetroturbinu).

Univerzitet je daleko od nezvisnosti, ali to ne znači da je pod aposlutnom kontrolom vlasti. Ako nije nezvisan, to ne znači da je zavisan samo od jednog centra moći.

Ovo sa Malijevim doktoratom je plod vrlo istrajnog pritiska unutar univerziteta, koji je na kraju odneo prevagu nad pritiskom vlasti. Ni manje ni više od toga. Nema razloga za paranoju, nema previše ni za slavlje, ali ovo jeste jedna skromna (iako stravično zaksnela) pobeda nd režimom. Da je došla na vreme, pre nego što su mediji bili u potpunosti preparirani, značila bi nam više i nanel bi mnogo više štete režimu, ali bolje ikad nego nikad, upravo zato da bi se videlo daa režim nije svemoćan, a naravno, nije. To su zapravo sitni prevaranti koji odlažu sve za sutra, nadajući se da će u međuvremenu da odigraju nešto što će im omogućiti da plate dugove kad ovi stignu na naplatu. Ali računi počeli da pristižu, a oni nisu smislili ništa. Tako s doktoratom, tako s Kosovom, tako s oružjem, tako će biti i sa mnogim drugim stvarima. Nema genijalnog plana, genijalni plan je bio razvlačenje, i sad je tome kraj.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Nov 21, 2019 5:21 pm

Pa se sad još pojavili i snimci navodnih ubica Olivera Jovanovića...
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Nov 21, 2019 5:22 pm

+1. ovo sto pisu gari i Kondo je zesci duh samoporicanja

elem, dame i gospodo, danas je otpocela nova faza vuciceve vladavine!

_____
    ova zemlja to je to
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Nov 21, 2019 5:25 pm

Jbg sedenje na vise stolica ( ili ni na jednoj) možda omogucava da nemaš gospodara, ali onda nemas ni zastitnika...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 5:28 pm

Ma on je sedeo na samo jednoj stolici (Merkel), nego mu se izmakla, a muzika u međuvremenu prestala da svira, pa sad mora nekome u krilo, dal Makronu, dal Trampari, dal Orbanu, ali pre toga da skine gaće.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 21, 2019 5:29 pm

AZ-5 wrote:

Pa i ne, režim nije pred raspadom. Znaćemo da su pred raspadom kada režimski rejtinzi krenu da padaju, a opozicioni da rastu. I kada krene curenje informacija, možda čak i neki visokopozicionirani preletač. Što jes jes, ne sećam se da su ikada bili pod ovakvim pritiskom. Međutim, taj pritisak može sutra da prestane.

Još jedna stvar. Pusiju nije trebalo ono sa VMA. Bilo to ozbiljno ili predstava. Njegovi glasači cene snagu, pa i onu fizičku. Ispao je slab.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 5:31 pm

Kanda si zaboravio da su došli na vlast putem prenemaganja i infuzija.

Za raspad si u pravu. Bez kontranapada opozicije sabraće se za 7 dana i nikom ništa.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 5:34 pm

et Polip

To je i meni palo na pamet, ali kod njega uvek ima te "jadan ja" i "teškoe" dimenzije, i to pali. Mislim da nisu to uradili napamet sigurno, i da su pre toga uradili hevi skeniranje publike. Ne zaboravi da tzv naš narod ima iskreno strahopoštovanje za zdravstvene brige, naročito one vezane za srce, rak, itsl. Takav bolesnik je centar porodice, domaćinstva, sveta, i sve se podređuje njemu. Na to se ovde igra.

Last edited by William Murderface on Thu Nov 21, 2019 5:39 pm; edited 1 time in total

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Nov 21, 2019 5:37 pm

William Murderface wrote:Ma on je sedeo na samo jednoj stolici (Merkel), nego mu se izmakla, a muzika u međuvremenu prestala da svira, pa sad mora nekome u krilo, dal Makronu, dal Trampari, dal Orbanu, ali pre toga da skine gaće.

Da, Merkel... orban je slab za to, Macaron  pitanje dal je zainteresovan, a Ameri, bilo koji, mogu da budu jako skupi. Putin mu je opcija za propast, a nekako mi se cini da vise i nije opcija. Verovatno ce nastaviti da glavinjaju pa dokle stignu...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 5:38 pm

Papa Lazarou wrote:Kanda si zaboravio da su došli na vlast putem prenemaganja i infuzija.

Za raspad si u pravu. Bez kontranapada opozicije sabraće se za 7 dana i nikom ništa.

Mislim da neće ići tako lako. Neki efekti su kumulativni. Npr, mislim da već postoji vrlo raširen narativ koji obuhvata i SNS birače da su Slina i Mali korupmpirani, da su plagijatori, da muljaju sa lovom, nepotizmom itd. Nije raspad, daleko od toga, ali jednostavno se već nakupilo dovoljno toga da sutra ako krene pad, većina kaže - jbg, lopovi.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 5:38 pm

Papa Lazarou wrote:Kanda si zaboravio da su došli na vlast putem prenemaganja i infuzija.

Takoe.

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 21, 2019 5:55 pm

Niste vi šetali po tim krugovima kada je Toma glađovao. Oni su tog dana došli da ih Toma povede na Skupštinu, a on zakukao ko picajzla. Mnogo je bilo razočaranih, i izgubili su posle toga nekoliko procenata.

Ne sumnjam da će Pusi dobiti sympathy points kod matorih penzionerki, međutim problem je Mile. Miletov vladar mora da ima barem 1.85m, i barem 100 kila, i da se dere, i da žgoljavom slučajnosrbijancu cvikerašu lupa čvrge. Na to se Mile dere "Ala je sila ovaj baja", i skače ko klinac u školskom dvrištu dok gleda kako ovaj mlati nekog nesrećnika. Poslednje što Mile želi da čuje od siledžije simpatije je "ja sam hronicni bolesnik Vučićeva Srbija - Page 8 1150481534". Jebi ga, tu ga Mile onako samilosno pogleda, ali podsvesno već kreće da traži novu alfa gorilu.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 5:59 pm

E, ali pazi, vladar radi sve to, iako ima problema sa srcem. Uostalom, Mile i sam za sebe smatra da je muškarčina bez mane i straha, ali ima problema sa zdravljem, i razume predsednika.

_____

Post by beatakeshi Thu Nov 21, 2019 5:59 pm

Ovaj cmizdri i uzdiše već 7 godina i ne ide mu loše.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 12:48 am