Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Zuper

Vučićeva Srbija - Page 15 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Zuper Mon Dec 02, 2019 6:48 pm

Pusti djambo te nominalne bdp napumpane prejakom kunom.
    Poledaj paritet kupovne moci, Rumunjska je vec ispred.
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Mon Dec 02, 2019 6:49 pm

@AZ-5:  Ma jok. Vidis da vozd svakodnevno pominje da je 70% privrede vezano za EU. Zna od dokle moze da ide u "izletima"

Last edited by Bungee jump on Mon Dec 02, 2019 6:52 pm; edited 1 time in total
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Mon Dec 02, 2019 6:49 pm

Zuper wrote:Pusti djambo te nominalne bdp napumpane prejakom kunom.
    Poledaj paritet kupovne moci, Rumunjska je vec ispred.

Voli Zupo taj GDP PPP, po kome je 1 Matuska isped Grcke.

Svako ko je skoro bio u obe zemlje zna koliko to ima veze sa mozgom.
    Zuper

Post by Zuper Mon Dec 02, 2019 6:52 pm

Ne volim ja nista, zvanicni stav MMF je da bolje porediti bdp po paritetu kupovne moci jer je unificirani i realniji.
    Koje zemlje poredis?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 02, 2019 6:55 pm

e do kurca, da ne obilazim konstantno sve te zemlje, pa ajde, kenjaš za sve pare, da li znaš gde su rumunija i bugarska u odnosu na hrvatsku??

ti i az5 dva brata retardirana, da se lepo uFatitite negde i gluvo kolo da zaigrate
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 02, 2019 6:57 pm

Bungee jump wrote:@AZ-5:  Ma jok. Vidis da vozd svakodnevno pominje da je 70% privrede vezano za EU. Zna od dokle moze da ide u "izletima"

ih 2024 je za 5 godina, do tada svi koji imaju 5 godina obaveze po subvencijama i drugim poklonima od drzave mogu da otperjaju da pakovanje kablova otvore negde drugde.
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Mon Dec 02, 2019 6:59 pm

Zuper wrote:Ne volim ja nista, zvanicni stav MMF je da bolje porediti bdp po paritetu kupovne moci jer je unificirani i realniji.
    Koje zemlje poredis?

Pa nije PPP sve pobogu, voli ziv covek i da otputuje negde, kupi nesto u inostranstvu. S druge strane, preterane subvencije drzave mogu da drze visi BDP PPP od realnog, a sto se vidi po standardu.

Ako je realno da po GDP PPP Poljak, Madjar i Portugalac zive podjednako, Rus malo bolje od Grka, i jos malo bolje od Rumuna i Hrvata, i jos, jos malo bolje od Bugarina onda ok.

Mi smo i tu u kanalu, naravno.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Dec 02, 2019 7:04 pm

Bungee jump wrote:
    Zuper wrote:Ne volim ja nista, zvanicni stav MMF je da bolje porediti bdp po paritetu kupovne moci jer je unificirani i realniji.
    Koje zemlje poredis?

Pa nije PPP sve pobogu, voli ziv covek i da otputuje negde, kupi nesto u inostranstvu. S druge strane, preterane subvencije drzave mogu da drze visi BDP PPP od realnog, a sto se vidi po standardu.

Ako je realno da po GDP PPP Poljak, Madjar i Portugalac zive podjednako, Rus malo bolje od Grka, i jos malo bolje od Rumuna i Hrvata, i jos, jos malo bolje od Bugarina onda ok.

I to je jedino što je bitno.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Dec 02, 2019 7:05 pm

AZ-5 wrote:jbt imamo ds bota na forumu, manje zlo hahahahaha 

Vučićeva Srbija - Page 15 1931448533

Koliko te placa Vucic da spinujes temu i odvlacis razgovor sa Krusika? Vučićeva Srbija - Page 15 3402243210

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 02, 2019 7:08 pm

jbt boli me kurac za krusik i da li ce dveri biti na rts, i sta su rekli kesic i njuznet da nas izbave salom od zla
    Zuper

Post by Zuper Mon Dec 02, 2019 8:26 pm

Bungee jump wrote:
    Koje zemlje poredis?

Oa nije sve, nego je dobar za poredjenje jer se porede iste stvari po istom mehanizmu u svim zemljama sto nije slucaj za nominalni bdp.
    Odstupanja kod nominlanog bdp su veca zbog igrarija sa valutama, interesnim stopama...

A sta ti mislis kako zivi Portugalac? I zasto mislis da Rus ne zivi od raspale Grcke gde je nezaposlenost 20%?
    Malo si zbunjen sa novim svetom. Moras se prilagoditi djambo, vremena se menjaju, Kinezi vec sada imaju vece plate od Srba.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 02, 2019 8:55 pm

čovek po meri

https://jugmedia.rs/novi-vlasnik-megatrenda-ojadio-mnoge-leskovcane/

...
    Jedan od naših sagovornika, a školski drug Đorđevića, objašnjava da je novi vlasnik Megatrenda pohađao OŠ „Vasa Pelagić“ u Leskovcu i da je bio „loš đak“, te da se posle završene srednje škole izgubio iz grada.

„Znam da je bio je u Nemačkoj, ne znam šta je tamo radio. Slušao sam razne priče da je kao prevario tamo neke naše ljude, uzeo, a nije vratio novac, ali ne mogu da ih prepričavam pošto nisam proveravao“, priča ovaj Leskovčanin i sa čuđenjem se pita odakle Đorđeviću „ovolike diplome i zvanja“.
    ...
    „Negde, 2003. i 2004. godine sa svojim bratom je u objektu preko puta tadašnje Kineske pijace držao brzu hranu i mesaru pod nazivom ’Laburger’, a na spratu restoran. Ja sam zbog prirode svog posla svakodnevno bio u kontaktu s njim. Moje usluge bile su jeftine, 100, 200 dinara, pa meni nije ostao dužan, a i da je pokušao ne bi mogao zbog priče koje su ga pratile tada. Naime, mnogi seljaci iz okolnih sela su mi se žalili da im nije platio stoku koju je kupovao za potrebe svoje mesare“, priča naš sagovornik.
    ...
    „Do današnjeg dana nisam uspeo da naplatim svoja potraživanja iako sam koristio sve zakonske mogućnosti. Nije platio zakup, struju, ništa, ama baš ništa. A kada je presuda bila izvršna on se ponovo izgubio iz Srbije“, priča naš sagovornik.
    ...
    „U međuvremenu je pustio bradu. Kada sam malo bolje zagledao shvatio sam da je on i hteo da se onesvestim“, priča.
    ...
    Sotir

Post by Sotir Mon Dec 02, 2019 9:37 pm

Рецепт за богаћење, мало не платиш стоку, мало заврнеш неке људе, мало тераш секретарице и професоре факса да раде из идеала, и накупи се које милионче.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Dec 02, 2019 10:49 pm

Bio je Obradovic na AJB

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 8:32 am

Panović na N1: "Šteta je što je Vučić propustio šansu da od SNS napravi veliki LDP"  Vučićeva Srbija - Page 15 3579118792
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 03, 2019 8:36 am

Pa, ne znam baš. Mišljenja o tome su podeljena... Evo na primer profesor Lompar kaže da nije propustio.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Dec 03, 2019 9:26 am

kad mi dete poraste, ima da mu poturim sliku vucicevu I kaem 

evo sine, ovo je taj govnar djindjic

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 11:16 am

Mr. Moonlight wrote:e do kurca, da ne obilazim konstantno sve te zemlje, pa ajde, kenjaš za sve pare, da li znaš gde su rumunija i bugarska u odnosu na hrvatsku??

ti i az5 dva brata retardirana, da se lepo uFatitite negde i gluvo kolo da zaigrate

kakve veze ja imam sa rumunijom i bugarskom ili te ja samo nerviram zato sto si srbenda a srbija je govno?
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Tue Dec 03, 2019 12:23 pm

Zuper wrote:
    Bungee jump wrote:

Oa nije sve, nego je dobar za poredjenje jer se porede iste stvari po istom mehanizmu u svim zemljama sto nije slucaj za nominalni bdp.
    Odstupanja kod nominlanog bdp su veca zbog igrarija sa valutama, interesnim stopama...

A sta ti mislis kako zivi Portugalac? I zasto mislis da Rus ne zivi od raspale Grcke gde je nezaposlenost 20%?
    Malo si zbunjen sa novim svetom. Moras se prilagoditi djambo, vremena se menjaju, Kinezi vec sada imaju vece plate od Srba.

Proputuj malo po portugalskoj, ruskoj i grckoj provinciji, istestiraj malo taj svoj PPP.  Vučićeva Srbija - Page 15 2304934895

A sto se Srba tice, pa mi smo tamni vilajet, nismo vredni pomena.

edit: nafilovao si solidno grcki unemployment.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Dec 03, 2019 2:09 pm

Prejako.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Zuper

Post by Zuper Tue Dec 03, 2019 2:23 pm

Bungee jump wrote:
    Zuper wrote:

Proputuj malo po portugalskoj, ruskoj i grckoj provinciji, istestiraj malo taj svoj PPP.  Vučićeva Srbija - Page 15 2304934895

A sto se Srba tice, pa mi smo tamni vilajet, nismo vredni pomena.

edit: nafilovao si solidno grcki unemployment.

Jasta sam nafilovao.
    Grcka je mnogo uspesnija sa 17% nezaposlenosti

Vučićeva Srbija - Page 15 Greece-unemployment-rate

Ne bih da putujem po ruskoj provinciji, mnogo ima da se putuje.

Znas li sta uopste sta  pises ili si skrenuo u geostrategiju?!

Samo se ti tesi sa raspalom Grckom i Portugalom.
    Ne pomaze ni nato a ni evrozona...

A sto se tice nas, mi smo sprovodili reforme MMF, SB, US Aid i otvarali pregovore sa EU i ne znam zasto nam nije dobro i zasto u poslednjih 10 godina imamo nizak rast.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 2:58 pm

https://www.delo.si/mnenja/komentarji/trgovanje-z-malignim-ruskim-vplivom-256528.html
    паће

Post by паће Tue Dec 03, 2019 3:10 pm

Ово љигаво као права антикомунистичка или антипушачка кампања. Пази, малигно. Да грете в пиздо матерњо.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 3:51 pm

AZ-5 wrote:
    Mr. Moonlight wrote:e do kurca, da ne obilazim konstantno sve te zemlje, pa ajde, kenjaš za sve pare, da li znaš gde su rumunija i bugarska u odnosu na hrvatsku??

kakve veze ja imam sa rumunijom i bugarskom ili te ja samo nerviram zato sto si srbenda a srbija je govno?

svako ko živi u srbiji, a doživljava je kao vas dvojica je retardiran
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Tue Dec 03, 2019 3:55 pm

Па како да је доживљава? Свуда је боље него овде, и то мерљиво, опипљиво боље.

У Хрватској се дупло боље живи, а у Бугарској и Румунији такође. Напредак је тамо видљив у сваком домену. Стартовали су ниже од нас у трци, а престигли су нас.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 12:04 am