Vučićeva Srbija
- Post n°651
Re: Vučićeva Srbija
ako su dve nepovezane kombine onda mozda ima smisla
- Post n°652
pa naravno da su nepovezane
sta ce ti firma za libiju? u ukrajinu moze malo teze da se izvozi bez ikakvih papira. ovo natrpas u neki brod u rijeci, odradi ti posao neki atase iz ambasade, podmazes gde treba i vozi
kek
sta ce ti firma za libiju? u ukrajinu moze malo teze da se izvozi bez ikakvih papira. ovo natrpas u neki brod u rijeci, odradi ti posao neki atase iz ambasade, podmazes gde treba i vozi
kek
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°653
gim je uleteo na mesto uhodanog sdpr posla, ništa iz srbije ne izlazi bez usa dozvole.
tešić je iskakao iz sistema ne prodajući samo oružje iz srbije, zato mu povremeno
udare sankcije, to traje par meseci pa opet proradi.
evo par linkova iz 2017. 2018.
https://home.treasury.gov/news/press-releases/sm0243
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/136193/probrano_drustvo_nove_sankcije_sad_na_listi_i_pojedinci_i_pravna_lica_iz_srbije.html
https://www.blic.rs/vesti/politika/najvise-nepozeljnih-iz-srbije-na-americkoj-crnoj-listi-su-bivsi-srpski-mocnici-i/vtxs75h
tešić je iskakao iz sistema ne prodajući samo oružje iz srbije, zato mu povremeno
udare sankcije, to traje par meseci pa opet proradi.
evo par linkova iz 2017. 2018.
https://home.treasury.gov/news/press-releases/sm0243
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/136193/probrano_drustvo_nove_sankcije_sad_na_listi_i_pojedinci_i_pravna_lica_iz_srbije.html
https://www.blic.rs/vesti/politika/najvise-nepozeljnih-iz-srbije-na-americkoj-crnoj-listi-su-bivsi-srpski-mocnici-i/vtxs75h
- Post n°654
Не мере тако Пинче, што би реко Мунлајт код трговине оружјем није битно ко је крив већ ко је одговоран што је оружје завршило тамо где не треба.
Зато имаш мутне ликове као Тешић, па онда Гим и тек на крају државне фирме. Други а поготово трећи неће да ризикују.
Иначе је Тешић још пре 10 година био на неком британском документарцу о шверцу оружја на Балкану.
Зато имаш мутне ликове као Тешић, па онда Гим и тек на крају државне фирме. Други а поготово трећи неће да ризикују.
Иначе је Тешић још пре 10 година био на неком британском документарцу о шверцу оружја на Балкану.
- Post n°655
ma nemam pojma kako se to radi niti me briga. ama bas nista ne ukazuje na to da ga buse amerikanci. to znam iz vrlo prostog razloga. da ga buse amerikanci ne bi se pitao ko ga busi i da li ga busi i sta se koji kurac zapravo dogadja. ceo svet bi znao.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°656
ukrajina nije ok sto se tice rusa
libija sto se tice amera
mislili su da mogu da sede na dve stolice. sedece na dva kurca sad
libija sto se tice amera
mislili su da mogu da sede na dve stolice. sedece na dva kurca sad
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°657
plus amerikanci ne buse utorkom ili gledajuci meseceve mene.
_____
- Post n°658
Mr.Pink wrote:libija sto se tice amera
zavisi kome je islo oruzje. a sad ih zabole kurac.
_____
- Post n°659
znam da je jedan ambasador morao biti ubiven
uglavnom kosovo
uglavnom kosovo
Last edited by Mr.Pink on Tue Dec 10, 2019 7:25 pm; edited 1 time in total
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°660
Santino wrote:ma nemam pojma kako se to radi niti me briga. ama bas nista ne ukazuje na to da ga buse amerikanci. to znam iz vrlo prostog razloga. da ga buse amerikanci ne bi se pitao ko ga busi i da li ga busi i sta se koji kurac zapravo dogadja. ceo svet bi znao.
Dacicev MSP priznao da se pricalo sa Amerima o Tesicu.
- Post n°661
Bungee jump wrote:Santino wrote:ma nemam pojma kako se to radi niti me briga. ama bas nista ne ukazuje na to da ga buse amerikanci. to znam iz vrlo prostog razloga. da ga buse amerikanci ne bi se pitao ko ga busi i da li ga busi i sta se koji kurac zapravo dogadja. ceo svet bi znao.
Dacicev MSP priznao da se pricalo sa Amerima o Tesicu.
ko kaze da nije. ali vidimo iznad kako to sredjuju. hehehe, wink wink, razumemo se naravno.
_____
- Post n°662
moze mig mig ako potpisu kosovo
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°663
a kad ja ovo ne shvatam zasto je bitno kao 1 uruk hai mile, good luck sa obicnim miletom i sa takvim rusenjem.
_____
- Post n°664
obicnom miletu ce vucic da objasni
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°665
Mr.Pink wrote:moze mig mig ako potpisu kosovo
e ako zbog nekog tesica nece da potpisu kosovo onda zaista ne znam zbog cega ce.
_____
- Post n°666
Mr.Pink wrote:moze mig mig ako potpisu kosovo
Definitivno im sve brze otvaraju nezgodne teme javno, a pritisak moze da ide u tom smeru.
- Post n°667
Mr.Pink wrote:obicnom miletu ce vucic da objasni
ne mora ni da mu objasnjava, nobody cares. gde su pacovi koji napustaju brod? gde je bura? gde su oblaci jebeni?
_____
- Post n°668
tesic ili tosic? ili tesanovic? onaj sto je sad u kini? 1 jak stih u svakom slucaju.
_____
- Post n°669
ali nebitni su likovi svi ti
mi znamo da kradu i lazu od proizvodnje pa do plasmana za ino trzista, i to koja
znaci svi ti stefanovici, tesici ili kako li se zovu, nebitno...svi oni su jedna srecna familija. a familija ima 1 glavu i samo jedan jebeni zadatak
koji i dalje nije resen
mi znamo da kradu i lazu od proizvodnje pa do plasmana za ino trzista, i to koja
znaci svi ti stefanovici, tesici ili kako li se zovu, nebitno...svi oni su jedna srecna familija. a familija ima 1 glavu i samo jedan jebeni zadatak
koji i dalje nije resen
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°670
i sta prognoziras da ce se desiti u neko razumno skorije vreme? ako je to tacno onda je ovaj status kvo neodrziv.
evo sta ja kazem, desice se jedno veliko nista sledece godine.
evo sta ja kazem, desice se jedno veliko nista sledece godine.
_____
- Guest
- Post n°671
ja ne verujem da će se desiti nešto što ćemo videti
ovakvi pritisci možda uopšte nisu zato da se dođe do nekih političkih rezultata, možda ih samo zanimaju poslovni
btw, to mislim da je tako bilo i sa turskom, tamo su politički pritisci bili zbog erdoganovih poslovnih ustupaka, a generalno mislim da tako funkcioniše sadašnja administracija
ovakvi pritisci možda uopšte nisu zato da se dođe do nekih političkih rezultata, možda ih samo zanimaju poslovni
btw, to mislim da je tako bilo i sa turskom, tamo su politički pritisci bili zbog erdoganovih poslovnih ustupaka, a generalno mislim da tako funkcioniše sadašnja administracija
- Guest
- Post n°672
Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u hotelu Kraun plaza oko 21 sat
Davidović je rodom iz NIkšića, a u Beograd često dolazi poslom.
Prema nezvaničnim informacijama na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića, koji je večeras ranjen u "Kraun plazi", najverovatnije je pucano iz snajpera.
Dobro obavešteni izvori, prenose nam da je na Novom Beogradu pronađen zapaljen automobil "reno" u kojem je pronađena snajperska puška.
Daka je bio u društvu vladike Budimljansko-nikšićkog Joanikija.
Na vlasnika nikšićkog "Neksana" nepoznati napadač ispalio je hitac u lobiju hotela.
Davidović nije životno ugrožen, prema nezvaničnim informacija pogođen je u levu šaku i privatnim vozilom prevezen je u Urgentni centar.
Na licu mesta su jake snage policije.
Inače, Davidović je poznat i kao protivnik režima u Podgorici i kao veliki ktitor SPC.
- Post n°674
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.