Papa Lazarou wrote:otprilike tako. i dalje ne mogu da se opasuljim da je SZS kritikovao izgradnju autoputa.
bukvalno. citam i ne verujem.
Papa Lazarou wrote:otprilike tako. i dalje ne mogu da se opasuljim da je SZS kritikovao izgradnju autoputa.
Papa Lazarou wrote:da li sam ja malo paranoičan kada sva tri brižljivo režirana i bezopasna performansa
violently breaking into the Serbian national television building (RTS) with a chainsaw, the recent temporary blockage of the RTS building, an attempt to violently break into the Parliament and prevent the President and other officials
vrlo lako mogu da tumačim kao pretekst za pisanje ovakvih saopštenja?
često imam utisak da se aktivnosti jednog dela opozicije odigravaju sa ciljem da se kontrolisano popuni politički vakuum u kome bi mogla da, u suprotnom, nastane neka sasvim nekontrolisana inicijativa.
KinderLad wrote:Papa Lazarou wrote:otprilike tako. i dalje ne mogu da se opasuljim da je SZS kritikovao izgradnju autoputa.
bukvalno. citam i ne verujem.
Ana Brnabić i Čeda troše istu sortu paradajza pic.twitter.com/r9HTqLb5vw
— Enna Ibis (@ennaibis) December 15, 2019
Prica mi sad drugarica - usli mod njenih roditelja u stan, pitali, preko koga imate kabl - ovi rekli sbb. - Aha, super, - promenili im risiver - dali im da potpisu - zamislite, telekom “drugari”. Svim starijim u zgradi isto. Drugarica napravila haos, vratila sbb. Kakva ekipa, a?
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) December 16, 2019
Ma naravno, samo da sam ja dosadni ološ išao bih na jednostavnije varijante. Stariji ljudi plaše se priča o ugovorima i uslovima ali dobro reaguju na "dajemo više kanala, bolju sliku, vaše je samo da potpišete". Izvor: išao sam kao klinac na Zepter obukuAZ-5 wrote:a da nije u pitanju ono sto nude imate 6 meseci za dinar i to, pa zato ljudi pristanu, a ne imacete bolji signal