nego zasto mene ne cudi da se najvise krade pri vojsci? zar nije tamo zapoceo svoj meteorski uspon gosn precednik? zar nije to ministarstvo dato najnesposobnijem na upravljanje?
Last edited by Mr.Pink on Mon 2 Dec - 15:26; edited 1 time in total
ficfiric wrote:Samo da ne dodje SzS.
Nego kakve to veze ima sa Vucicevom pljackom namenske industrije?
KinderLad wrote:AZ-5 wrote:szs nije alternativa, szs je rezervna klupa istog tima.
znam, ali nije u tome poAnta. Poenta je da se neko uopste može smeniti na vlasti a da se pri tom ne pitamo svi zajedno hoće li izbiti građanski rat in the process
KinderLad wrote:Inace ova vlast "just about" deliveruje sta treba, Zapadu (kao i Rusiji).
AZ-5 wrote:isporucivanje je i pretvaranje septicke jame u evropski laos po pitanju mogucnosti za rad i ostvarivanje zarade, uz istovremeni napad na sve javne resurse i sto brze njihovo pretvaranje u privatne. da nece szs to da zaustavi?
Mr. Moonlight wrote:meni se sve češće čini da se nama dešava nešto drugo, a ne kosovo
na kosovu su verovatno postigli šta im je potrebno
AZ-5 wrote:jbt imamo ds bota na forumu, manje zlo hahahahaha
KinderLad wrote:Mr. Moonlight wrote:meni se sve češće čini da se nama dešava nešto drugo, a ne kosovo
na kosovu su verovatno postigli šta im je potrebno
Srbiji se desava Kosovo svake godine, samo sto se ne odigrava na Kosovu, nego na beogradskom aerodromu i na horgosu.
Zuper wrote:KinderLad wrote:
Srbiji se desava Kosovo svake godine, samo sto se ne odigrava na Kosovu, nego na beogradskom aerodromu i na horgosu.
Dalmatinsko Kosovo se desava hrvatskoj
Zuper wrote:I to ima svoju cenu pa ce ih i Bugari presitici u relativno kratkom vremenu i biti ce najgori od sviju u EU.
To ti je tako kada te ubede da si mitteleuropa a ono u realnosti rimokatolizovan Skutor.