Parla-parla-parlament
- Post n°877
Re: Parla-parla-parlament
Ma znam, ali su je oni uveli u skupstinu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°878
DSS, DHS... ministarka u prelaznoj vladi 2000. Majko mila...
- Post n°879
Није то ни до Медицинског факултета, ни до ДЈБ, него су такви ставови у потпуности нормализовани. То је сада не само допуштено, него и пожељно понашање у друштву потпуно изједеног цинизмом, са нестајућом средњом класом и ”струком” и недостатком икакве санкције и одговорности за изречено.
Једноставно, сад све може, а овакви ставови су сада прихваћени и не дисквалификују те као саговорника. Ово је популарно и тражи се. Балканинфо политика, фокус групе са интернета јој дају сигнал да се овоме говори, да ово пролази. И она наскаче на тај талас.
Једноставно, сад све може, а овакви ставови су сада прихваћени и не дисквалификују те као саговорника. Ово је популарно и тражи се. Балканинфо политика, фокус групе са интернета јој дају сигнал да се овоме говори, да ово пролази. И она наскаче на тај талас.
- Post n°880
Bosko Obradovic stoji pred govornicom pisti pistaljkom i pravi generalno gluposti u skupstini.
_____
????
- Guest
- Post n°884
Zamislite sad akciju da Maja Gojković kaže da "zbog nasilja opozicionih jurišnika Skupština obustavlja današne zasedanje dok se ne uspostave uslovi za normalan rad", da nam lupe još par dana karantina i optuže Boška za to
- Post n°885
ne znam, bili su isekli zvuk, reko bih da je pistao NACELNO
_____
????
- Guest
- Post n°886
Na N1 pišu da je samo stao pred Gojkovicu i počeo da pišti.
Valjda najgluplji protest u istoriji našeg parlamenta.
Valjda najgluplji protest u istoriji našeg parlamenta.
- Post n°887
Mislim da se on sprema na izbore.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°889
Slicno se ponasao i ranije, nema tu neke promene
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°890
Bar je tražio nešto, bilo šta, a ne pištaljkom frrr u lice bez ikakvog narativa.
Last edited by Halászlé on Wed May 06, 2020 12:46 pm; edited 1 time in total
- Post n°891
Da, cist attention whoring.
_____
- Guest
- Post n°892
Boško pravi haos ispred skupštine, ne daju ministrima da uđu, pocepali sako Rističeviću, gurali Lončara, a iz drugog tabora Drecun napao, navodno, dverašicu Mariju Janjušević...
Dame i gospodo, državni udar je počeo, Murar i operativac iz Zemuna već aktiviraju spavače u specijalnim snagama.
Dame i gospodo, državni udar je počeo, Murar i operativac iz Zemuna već aktiviraju spavače u specijalnim snagama.
- Post n°893
Rekao bi da je Bosko ko korokodil pojeo Risticevica
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°894
#stoppocepanimsakoima
_____
????
- Post n°896
1 glas razuma. Klacomer pokazuje 850mKl
Nije ovo šala, kad krene ovako nema kraja nasilju a to nam najmanje treba. Uostalom videćemo reakciju.
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) May 8, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°897
kada bi boska neko prenosio na nekoj tv ili u kuririma, dobacio bi preko 10%
ima dosta jako jezgro u gl.telu koje voli ovakvo budalasanje
ima dosta jako jezgro u gl.telu koje voli ovakvo budalasanje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°899
"Zato tražim od svih građana Srbije da na najoštriji mogući način osude fašističko divljanje ovih ljudi i da pokažemo da je Srbija demokratska zemlja", rekao je Vučić.
On je i od svih političkih predstavnika u Srbiji zatražio da osude incident jer, kako je naveo, političari mogu da se razlikuju po mnogo čemu i da misle drugačije o svim pitanjima, ali fašizam nikada nije bio svojstven Srbiji.
"A ove slike smo mogli da gledamo samo u nacističkoj Nemačkoj tridesetih i ustaškoj Hrvatskoj četrdesetih godina", rekao je Vučić.
On je istakao da Srbija neće dozvoliti da pobedi fašizam i da je uveren da će se izboriti za očuvanje demokratskih vrednosti i demokratskog poretka.
"Očekujem da građani budu apsolutno jedinstveni u osudi onoga što se danas dogodilo. A naše je da se borimo da ekonomski razvijamo zemlju, da čuvamo demokratiju i da na izborima pokažemo kome verujemo i da branimo i sačuvamo budućnost naše dece", zaključio je Vučić.
_____
????
- Post n°900
Kakva je situacija sa strajkacima? Je li otpao neko?
_____
★
Uprava napolje!