Parla-parla-parlament
- Guest
- Post n°926
Re: Parla-parla-parlament
- Post n°927
No Country wrote:Они кажу дијалог а мисле беспартијски плурализам. Прво смо вас у прах претворили, а онда вас зовемо на разговор.
Upravo tako.
A ko nece taj je protiv dijaloga, sam je odbio inemaprava da se ljuti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°928
- Post n°929
Vizantija, jebi ga. Mi kao podanici vodimo neki dijalog, a Vasilevs nas sluša i prosuđuje ko je u pravu. Saslušava senat, savetuje se sa Patrijarhom, prima audijencije učenih ljudi sa svojim predlozima... Konačno, šeta se ulicama Carigrada i ono, narod mu prilazi, ište stvari, žali se na državne službenike, a on obećava, daje, naređuje, preti. Grupe navijača mu prilaze, pozdravljaju njega a međusobno se napušavaju. Užas jedan. Kao što rekoh pre neki dan, lik bukvalno drži evnuha za premijera. Jedino nam ostaje da se nadamo da će završiti kao prosečan vizantijski vladar.
Ok, neću više.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°931
Game of Thrones.Летећи Полип wrote:Kao što rekoh pre neki dan, lik bukvalno drži evnuha za premijera.
- Post n°932
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°933
Ovaj Selenić za milenijalce kao da je asistent Smilje A. Dušanić?!!!Летећи Полип wrote:Beskrajno sam dosadan s ovim, ali ne mogu da odolim...
Vasilevs (...) šeta se ulicama Carigrada i ono, narod mu prilazi, . Grupe navijača mu prilaze, pozdravljaju njega a međusobno se napušavaju. Užas jedan.
- Post n°934
Летећи Полип wrote:Beskrajno sam dosadan s ovim, ali ne mogu da odolim...
Vizantija, jebi ga. Mi kao podanici vodimo neki dijalog, a Vasilevs nas sluša i prosuđuje ko je u pravu. Saslušava senat, savetuje se sa Patrijarhom, prima audijencije učenih ljudi sa svojim predlozima... Konačno, šeta se ulicama Carigrada i ono, narod mu prilazi, ište stvari, žali se na državne službenike, a on obećava, daje, naređuje, preti. Grupe navijača mu prilaze, pozdravljaju njega a međusobno se napušavaju. Užas jedan. Kao što rekoh pre neki dan, lik bukvalno drži evnuha za premijera. Jedino nam ostaje da se nadamo da će završiti kao prosečan vizantijski vladar.
Ok, neću više.
roknu ga turci?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°935
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°936
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°937
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°938
Amandman @jecazaric iz @sns_srbija da Ministarstvo pravde više nema obavezu da objavljuje presude Evropskog suda za ljudska prava niti da prati njihovo izvršenje usvojen je danas na Odboru za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu.
— Otvoreni Parlament (@O_Parlament) October 26, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°939
Bože me sačuvaj, ajde sada im pišemo, zanela se deca, tek ušla u skupštinu.
— Milan Antonijević (@AntonMilan) October 26, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°941
Lepo mi je baka govorila kada sam bio mali još tamo osamdesetih: “dete, nemoj na tviter sa ironijom”.
— Milan Antonijević (@AntonMilan) October 26, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°942
E, pa lepo.
Poslanica @jecazaric kaže da je njen amandman o neobjavljivanju presuda Evropskog suda "tehničke prirode".
— Južne vesti (@juznevesti) October 26, 2020
Sad valjda ne moraju da brinu @RodoljubSabic @AntonMilan @vukac i ostali koji su mislili da je predlog protiv vladavine prava.#Niš #parlament https://t.co/JlOpGld9b2
_____
- Post n°943
Ovo je član Zakona o pravobranilaštvu, pozdrav za sve kolege pravnike koji su upali u histeriju, nema na čemu pic.twitter.com/nXWffEJ0uH
— Докона Попадија (@DokonaPopadija) October 26, 2020
- Post n°944
Može da vam se ne sviđa kako to radi pravobranilaštvo (ne treba nikome da se sviđa), ali to je potpuno odvojena priča od ovoga kako i zašto je taj član Zakona o ministarstvima morao biti izmenjen.
— Докона Попадија (@DokonaPopadija) October 26, 2020
- Post n°945
Eto, kao da ste pratili prenos iz hrama pluralizma.
- Post n°946
- Guest
- Post n°947
Kad ih već vodate po akademijama,
— Jelena Miloševic (@JelMilosevic) October 26, 2020
platite im profesora srpskog jezika. pic.twitter.com/Jfztaah5Pw
https://noizz.rs/noizz-fun/sns-omladinac-luka-kebara-se-ponovo-blamira-u-skupstini/lzss4t6
- Guest
- Post n°948
Pelikán Elvtárs 8
@kazi_tibi
jos dva tri dana ovako nasuvo pljuvanje i bajonetima ce vratiti opoziciju u skupstinu da ima koga da vređaju
- za repliku sam se javio traganu ćilasu jer eto dame i gospodo narodni poslanici sad nas opozicija vredja u sebi izvan parlamenta. sad tragan ćilas misli meni da sam lopov, da sam stoka. sto posto. takav je covek. pa jel ja sad da cutim na to sto mi on sto posto misli!
- molim predsednika narodne skupstine da zastit ovaj dom od fasistickih nasrtaja opozicije koja sad sedi u svojoj toploj fotelji i ko zna sta nam sprema pa predlazem pauzu 30minuta dok BIA ne izvesti ovaj casni dom sta nam sprema opozicija zbog cega mi ne mozemo da radimo
- molim replika na tvit tragana ćilasa
- rec ima poslanik orlic
- dame i gospodo poslanici evo kako opozicija neokortikalno ometa rad parlamenta ja sam jutros na stepeniku narodne skupstine nasao crven konac jasnu najfasistickiju pretnju tragana ćilasa fizickom opstanku svih nas
- opozicija baje parlament! mi bi sad doneli 300 zakona i oslobodili sudstvo zute olos elite i konacno imali pravnu drzavu ali opozicija molim vas baje parlament vezuje nam koncice, sinoc je tragan ćilas krvlju skropio dovratak danas u posti meni stize nogica od pileta
https://twitter.com/kazi_tibi/status/1320722142984548353
- Post n°950
Amandman @jecazaric iz @sns_srbija da Ministarstvo pravde više nema obavezu da objavljuje presude Evropskog suda za ljudska prava niti da prati njihovo izvršenje usvojen je danas na Odboru za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu.
— Otvoreni Parlament (@O_Parlament) October 26, 2020