Parla-parla-parlament
- Post n°901
Re: Parla-parla-parlament
https://twitter.com/i/status/1259570316608708610
_____
????
- Post n°903
Predsedavajuća od 90 i kusur godina koja prvu sednicu otvara sa “nadala sam se da će me zaobići bilo kakve obaveze” i koja ovaj saziv skupštine naziva “poslednji saziv” je najadekvatniji početak ovog saziva skupštine koji je mogao da se desi. pic.twitter.com/onogRFRsSp
— Ilija Vojnovic (@Ikan999) August 3, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°904
Da ne promakne
https://twitter.com/IvanaZanic/status/1290305191183560704?s=19
Od danas je Svetozar Andrić narodni poslanik jer mu je mandat potvrđen. https://t.co/JqG9ymxiE0
Za one koji ne znaju, Andrić je tokom rata u BiH bio komandant Birčanske brigade i osnivač logora Sušica u kojem je ubijeno i zlostavljano više hiljada zatočenika.
Birčanska brigada je tokom maja i juna 1992. godine proterala bošnjačko stanovništvo iz 20 vlaseničkih sela.
Svetozar Andrić je 14. jula 1995. godine imenovan za načelnika Štaba Drinskog korpusa VRS, u vreme dok su još uvek trajale masovne egzekucije srebreničkih Bošnjaka.
Svedočio je kao svedok odbrane u više predmeta pred Haškim tribunalom. Ocenjen je kao neverodostojan svedok čije je svedočenje sračunato na umanjenje sopstvene krivice.
Od 2006. godine @FHPHLC apeluje na Tužilaštvo za ratne zločine da otvori istragu protiv Svetozara Andrića.
https://t.co/o2BWWENXtd
@FHPHLC je 2018. godine TRZ podneo i krivičnu prijavu protiv Andrića za zločine počinjene u Sušici, Vlasenici i Srebrenici. Do danas nemamo odgovor.
Pre nego što mu je potvrđe mandat za narodnog poslanika, Andrić je bio višegodišnji zamenik predsednika opštine Novi Beograd
https://twitter.com/IvanaZanic/status/1290305191183560704?s=19
Od danas je Svetozar Andrić narodni poslanik jer mu je mandat potvrđen. https://t.co/JqG9ymxiE0
Za one koji ne znaju, Andrić je tokom rata u BiH bio komandant Birčanske brigade i osnivač logora Sušica u kojem je ubijeno i zlostavljano više hiljada zatočenika.
Birčanska brigada je tokom maja i juna 1992. godine proterala bošnjačko stanovništvo iz 20 vlaseničkih sela.
Svetozar Andrić je 14. jula 1995. godine imenovan za načelnika Štaba Drinskog korpusa VRS, u vreme dok su još uvek trajale masovne egzekucije srebreničkih Bošnjaka.
Svedočio je kao svedok odbrane u više predmeta pred Haškim tribunalom. Ocenjen je kao neverodostojan svedok čije je svedočenje sračunato na umanjenje sopstvene krivice.
Od 2006. godine @FHPHLC apeluje na Tužilaštvo za ratne zločine da otvori istragu protiv Svetozara Andrića.
https://t.co/o2BWWENXtd
@FHPHLC je 2018. godine TRZ podneo i krivičnu prijavu protiv Andrića za zločine počinjene u Sušici, Vlasenici i Srebrenici. Do danas nemamo odgovor.
Pre nego što mu je potvrđe mandat za narodnog poslanika, Andrić je bio višegodišnji zamenik predsednika opštine Novi Beograd
- Guest
- Post n°908
Podsetnik.
— Radovan Nenadić bojkot (@RadovanN87) August 4, 2020
Janko Langura, novi poslanik mafijaške organizacije, koji se dokazao i kao saradnik policije na protestima kada su mladi prebijani bez ikakvog osnova, uz brutalno kršenje Zakona o policiji.
U odelu ispod gazde.
U odelu u predizbornom spotu gazde. #pamti_i_kazni pic.twitter.com/hujIARSbHE
- Post n°909
A što je popularno sprdati se s nekim ljudima koji su ušli u politiku? Poenta da se tako prikažemo kao bolji? Ako su glupi, bude se pametniji, ako su ružni, bude se lepši, ako ne umeju da govore, neko će bolje, ako vole liderstvo, ponudi se neki princip.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°910
Politika kao self-improvement training.
A klačara će biti tu da koučuje, za honorarić.
A klačara će biti tu da koučuje, za honorarić.
- Post n°911
Aj to, ceo dan se nerviram kako se lupeta i promasuje fudbal, evo ovaj ima 21 godina, ovaj je maser, vidi ovu kako se obukla.Erős Pista wrote:A što je popularno sprdati se s nekim ljudima koji su ušli u politiku? Poenta da se tako prikažemo kao bolji? Ako su glupi, bude se pametniji, ako su ružni, bude se lepši, ako ne umeju da govore, neko će bolje, ako vole liderstvo, ponudi se neki princip.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°912
Citirao sam Klacara.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°913
Jel njihovim poslanicima zabranjeno da daju izjave?
- Post n°914
ahahahhahahahahahhaErős Pista wrote:
Citirao sam Klacara.
lele
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°916
Pa njemu valjda nije prvi mandat. Ili jeste?
_____
- Post n°917
Znam da je bio na lokalu i valjda u nekom ministarstvu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°918
Kvalitetan program, solidan hajp, neka nova energija.
Kome nije bio jasan dijalog, nađite transkript sednice, objasnio sve Bakarec.
Kome nije bio jasan dijalog, nađite transkript sednice, objasnio sve Bakarec.
- Post n°919
Jel vraceno 1 dostojanstvo?
_____
- Post n°920
Prezentuju se platforme i analiziraju rezultati, postoji ta neka parlamentarna kultura, and I think that's beautiful.
- Post n°921
Кад кажеш култура, мислиш на "нема Шешеља, нема циркуса"?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°922
Šta mi ustvari hoćemo sa tom kao medijskom scenom, recimo duel Milije Miletića i Saše Dragina u večernjem terminu? Ne znam ni gde bih počeo sa crtanjem teške realnosti, ovaj svrljiški krkan je prosto ideal predstavnika naroda, vojvopaori, gedžovani i paprikari bi odlepili od sreće što mu je sve skresô i što ih razume...
Long time no Veroljub Arsić, dopada mi se njegova dežurna staroradikalska makroekonomska ekspertiza u tri laka koraka, never fails to deliver, vredan svakog evrocenta i kvadrata.
Long time no Veroljub Arsić, dopada mi se njegova dežurna staroradikalska makroekonomska ekspertiza u tri laka koraka, never fails to deliver, vredan svakog evrocenta i kvadrata.
- Post n°923
Javio se neki balavac Langura, dečko je '94, ništa ne valja, zvuči kao da čita baš loše urađen domaći iz trećeg osnovne. Čak i unjkavi ministar Šone je za ovakve bogotac javnog nastupa, očigledno nije baš radio meritocracy pri selekciji, nego onako, bez kriterijuma, feudalno delegatski.
- Post n°924
Linta zahteva ministarstvo za Srbe u regionu, koje bi obnavljalo ljudima kuće, crkve, domove kulture, vratilo stanarska prava, zemlju, penzije, staž, naplatilo odštete... ukratko, jebala svima mater i usput organizovala pravnu pomoć Srbima optuženim za ratne zločine. Šta će im uopšte Dmitrović kada imaju ovog čoveka? Šapićevi autsajderi sjebavaju organizaciju rada uigrane ekipe.
- Guest
- Post n°925
Sad kad ministarka pretoči ovo u praktičnu politiku
Sad znate šta je dijalog pic.twitter.com/3JpWj6e2JX
— Milan_CHE (@MilanCHE111) October 24, 2020