Parla-parla-parlament
- Post n°801
Re: Parla-parla-parlament
Više kao moje mačke (sterilisane, inače) kad se pofajtaju, pa leti perje na sve strane, onda se razdvoje, neko vreme kunjaju svaka u svom ćošku, pa se onda slučajno sretnu na sred sobe, malo se zabezeknu, a onda se njušnu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°802
Није да су у терању, а није да их није мало притерало.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°803
ko bi rekao....Gargantua wrote:Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je ta stranka spremna da razmotri mogućnost učestvovanja na sednici Skupštine Srbije o Kosovu, zakazanoj za 27. maj, pod uslovom da predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić unapred podnese izveštaj o svim dosadašnjim pregovorima, kao i predlog platforme za buduće angažovanje.
(JA)
- Post n°804
Znaci Kurjak...zar vladar na svet, pantokrator nase jedne zemlje.
- Post n°805
Вукадиновић: Нисам имао дилеме, с обзиром да сам више пута подржао Иницијативу фондације „Тијане Јурић“, а став ЕУ и Дуње Мијатовић ме не обавезије
За измене и допуне Кривичног законика којим се прописује доживотна казна затвора без условног отпуста за силоватеље и убице деце, трудница и немоћних лица гласали су осим посланик владајуће већине и Ђорђе Вукадиновић из опозиционе посланичке групе "Покрет за Спас Србије Нова Србија", двоје посланика Лиге социјлдемократа Војводине, независни посланик Миладин Шеварлић и посланици радикала.
Посланик Вукадиновић рекао је агенцији Бета да је из сале изашао одмах пошто је завршено гласање о том закону и настављено о другим тачкама дневног реда.
Он је рекао да није имао дилему с обзиром да је и подржао иницијативу Фондације "Тијана Јурић" о уводјењу доживотне казне затвора за силоватеље и убице деце и трудница и да је више пута гласао у скупштини да се тај закон уврсти у дневни ред седнице.
"А, уз сво поштовање, став и мишљење ЕУ и Дуње Мијатовић ме по том питању заиста не обавезује", закључио је Вукадиновић
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°806
Hoće li neko iz opozicije da prisustvuje sutra?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°807
Šta podrazumevaš pod opozicijom?
- Post n°809
@beatakeshi
Dobro pitanje...
Ne bi trebao niko da dođe. Neka se guši u svojim govnima. A ovog debelog mucavca ima da napune sutra.
Dobro pitanje...
Ne bi trebao niko da dođe. Neka se guši u svojim govnima. A ovog debelog mucavca ima da napune sutra.
_____
~~~~~
- Post n°810
prosato je neverovatno koliko ljudi nemaju para
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°811
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°812
William Murderface wrote:kao moje mačke (sterilisane, inače) kad se pofajtaju, pa leti perje na sve strane
.... Кад овоме додамо да сања Коштуницу, ја бих рекао (а и Јунг би се сложио) да је Вилијам у свом несвесном делу политичког бића - стерилни патриота.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°813
ne brate on je samo budala sto te tolerise ovde iako si zasluzio pedalu jos pre nego sto te otac ejakulirao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°815
http://rs.n1info.com/Vesti/a490747/Gojkovic-Izbegavace-se-zakoni-po-hitnom-postupku-i-besmisleni-amandmani.htmlU pogledu podnošenja velikog broja amandmana vladajuće koalicije koji nisu značajni, Gojković je izrazila žaljenje što u Izveštaju nije označeno da se sa tom praksom prestalo još u januaru.
Deo poslanika opozicije od januara bojkotuje sednice Skupštine Srbije zbog tih amandmana.
_____
- Post n°817
Mrze nas. Tako je i Mladic sa praksom ubijanja Bosnjaka prestao jos 1995 a to niko ne pominje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°818
Sednica na kojoj se priprema predlog za NSRS, da odluči hoće li pokrenuti postupak promene Ustava pic.twitter.com/t3yYpNRokp
— gordana comic (@gordanacom) June 10, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°819
Поштено говорећи, данашња "расправа" у Скупштини прави је поклон и адут свим заговорницима бојкота ове институције и доказ да снс вук не мења ни длаку ни ћуд. Наравно да то неће утицати на мој став, јер нисам ни имао илузије да се враћам у "храм демократије". Али баш је грозно
— Ђорђе Вукадиновић (@djordjenspm) July 10, 2019
- Post n°820
Zar se ovaj nije vratio na zasedanja još kada je dolazio Vučić?
- Post n°821
Kako mi ide na kurac sa ovim smajlijima. Ko da je neka adolescentkinja...
_____
~~~~~
- Post n°822
Miranda, Samanta i Šarlot kad im Zverka upadne u kafić da traži Keri u poslednjoj epizodi. https://t.co/Tjxmv6CSwB
— Nervozna bombona (@Iva_mala) December 28, 2019
_____
- Post n°823
HAOS
SKANDAL U SKUPŠTINI! Radikali vređali Zoranu, poklonili joj donji veš! Ministarka uzvratila transparentom, oni poludeli!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°825
bacaju se preko cenzusa u zaustavnom vremenu
gde ce vjerici da dosadi da bude šešelj sa vaginom
gde ce vjerici da dosadi da bude šešelj sa vaginom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.