Parla-parla-parlament
- Post n°776
Re: Parla-parla-parlament
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°777
- Post n°778
Već je ovekovečen u Jagodinskom muzeju voštanih figura
- Guest
- Post n°779
Biće sednica onda kad budete govorili ono što se meni sviđa!
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da će sednica o Kosovu i Metohiji biti održana kada budu postojale određene naznake kompromisnog rešenja.
Ona je navela da će o tome parlament reći svoje mišljenje.
"Želim ozbiljnost, a ne da samo pokažemo kako postoje političari koji se slažu sa onima u Prištini da Srbija ne treba ništa da dobije. I da raspravu koriste da vređaju predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić", rekla je Maja Gojković za "Večernje novosti" od četvrtka, 4. oktobra.
Ona je kazala da političari iz Prištine provociraju Beograd, koji ulaže napore da postigne kompromis, i žele da anuliraju njegovu posvećenost pronalaženju rešenja zbog stabilizacije regiona.
"Poslanici koji se nalaze u različtim klubovima, a danas podržavaju Savez za Srbiju dobili su poziv predsednika za unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiju. Pokazali su da drugo rešenje nemaju, osim onog kada su namernim delovanjem potpomogli nezavisnost Kosova", kazala je ona upitana da li bi možda bilo korisno čuti mišljenje poslanika o nedavnim provokacijama kosovskog predsednika Hašima Tačija.
- Guest
- Post n°780
pa normalno, djubre koje umesto da ode u zatvor za krivicno delo, dobije jos vece funkcije, samo ce se jos vise sprdati i izivljavati
- Post n°781
Pa gde se vodi taj dijalog za koji su dobili poziv? U medijima ne, a evo ni u skupstini. Gde onda?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°782
William Murderface wrote:Pa gde se vodi taj dijalog za koji su dobili poziv? U medijima ne, a evo ni u skupstini. Gde onda?
Pa na relaciji Vučić - Tači.
- Guest
- Post n°783
Evo npr kroz poslanička pitanja.....
Од новембра 2017. до августа 2018. године, у току седница Скупштине Србије постављено је 236 посланичких питања, а представници извршне власти нису пружили одговор ни на једно, наводи се у извештају Отвореног парламента "Стање демократије у Србији".
Само два пута, у марту и априлу 2018, представници Владе Србије присуствовали су седници скупштине како би одговарали на питања посланика, што представља кршење члана 205. Пословника Народне скупштине, који ову процедуру предвиђа за сваки последњи четвртак у месецу, пише у извештају.
- Post n°784
Nismo ozbiljno komentarisali izjavu MG na temu preletanja. Mislim da je to simptom vrlo ozbiljne promene ravnoteže u političkom životu, a na štetu naprednjaka. Oni pokušavaju sad da spreče konsolidaciju opozicije u parlamentu, kroz preletanje pre svega iz raštrkane opozicije, ali možda i iz delova vladajuće koalicije, kod Đilasa.
Рашковић Ивић: Маја Гојковић променила више странака него Лиз Тејлор мужева, а сад тренира моралност забраном да посланици својим мандатима у потпуности располажу; Јањушевић: СНС настао од прелетача, а срж њиховог постојања - превара
Рашковић Ивић: Маја Гојковић променила више странака него Лиз Тејлор мужева, а сад тренира моралност забраном да посланици својим мандатима у потпуности располажу; Јањушевић: СНС настао од прелетача, а срж њиховог постојања - превара
_____
- Post n°785
Sta bi drugo bio razlog, samo sto mi deluje da je Jeremija nova adresa preletacima.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°786
Da, da, sasvim moguće, radi on puno na svoju ruku. Ali svejedno, i on je u SzS.
_____
- Guest
- Post n°787
Na fejsbuk grupi SNS pišu o preletačima, naravno spontano i iz srca.
- Post n°788
Ama ovaj deli i šakom i kapom u poslednje vreme. Nema šanse da rejtinzi idu kako treba.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°789
Nije o našem, ali je lepo anyways.
dev.parlameter.si
english.parlameter.si
… u međuvremenu naši retardi objavljuju šture, loše dizajnirane i nesređene datasetove, pa to zovu otvorenim podacima.
dev.parlameter.si
english.parlameter.si
… u međuvremenu naši retardi objavljuju šture, loše dizajnirane i nesređene datasetove, pa to zovu otvorenim podacima.
- Post n°790
Skoro sam imao priliku da slušam, vrlo kratko nažalost, o Sloveniji, GDPRu i zaštiti privatnih podataka.
Koliko su ti ljudi ispred svih, ja nemam reči.
Koliko su ti ljudi ispred svih, ja nemam reči.
- Post n°791
Truth be told, ovo je community projekat i ne bi ga bilo u trenutnom obliku da nisu zaboli neki Googleov grant.
- Guest
- Post n°792
SZS proglasio bojkot N skupštine, u sredu u Skupštini APV.
Pričala prvo SRI, sad Boškić, ide prenos njihovih saopštenja na N1.
Pričala prvo SRI, sad Boškić, ide prenos njihovih saopštenja na N1.
- Guest
- Post n°793
"U Srbiji postoje dva parlamenta, jedan uzurpatorski i jedan otvoreni i slobodni... Na svakih pola sata ćemo se obraćati javnosti o temama koje nisu mogle da dođu na dnevni red uzurpatorskog parlamenta"
- Guest
- Post n°794
Čitajući šta Vučić priča i kome priča, neko bi pomislio da je prolupao.
Mislim da nije, namerno priča gluposti i bajke, znajući kome se obraća i ko su mu glasači. To u politici nije mana.
Baš ga briga šta Peščanik, Danas i mnogi ovde na ovom sajtu misle.
Mislim da nije, namerno priča gluposti i bajke, znajući kome se obraća i ko su mu glasači. To u politici nije mana.
Baš ga briga šta Peščanik, Danas i mnogi ovde na ovom sajtu misle.
- Post n°795
ne mogu a i ne zelim da zamislim scenario u kome SRI i BO mogu da budu korisni u bilo cemu a u parlamentu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°796
Vesna Rakonjac, poslanica SNS kojoj je mandat prestao 6. marta 2018. godine, potpisuje 8. februara 2019. godine zahtev za odrzavanje sednice#TwilightZone pic.twitter.com/i8Unurq49w
— Aleksandra Jerkov (@AleksJerkov) February 13, 2019
- Post n°797
Negde sam video da je Martinovic rekao kako su greskom uzeli stari spisak
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°798
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je ta stranka spremna da razmotri mogućnost učestvovanja na sednici Skupštine Srbije o Kosovu, zakazanoj za 27. maj, pod uslovom da predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić unapred podnese izveštaj o svim dosadašnjim pregovorima, kao i predlog platforme za buduće angažovanje.
- Post n°799
Njuškaju se.
_____