Parla-parla-parlament
- Post n°76
Re: Parla-parla-parlament
Zajebava me strim, ali i ovo što sam čuo je jezivo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°77
"Jesam ja psovao..."
"Jesam li pretio nekome..."
"Jesam li ustajao da se sa nekim objašnjavam..."
"Hoćete da kažete da ja lažem..."
"U redu, ja lažem..."
"Jesam li pretio nekome..."
"Jesam li ustajao da se sa nekim objašnjavam..."
"Hoćete da kažete da ja lažem..."
"U redu, ja lažem..."
- Post n°78
ali on je psihopata, ja kad zamišljam psihopatu, vidim njegov način ponašanja,
bez emocija, kao robot, ponavlja svoje, ne reaguje ni na šta.
- Post n°79
Potopiće on Ćosića neprekidnim ponavljanjem pitanja i odgovora
- Post n°80
plachkica wrote:ali on je psihopata, ja kad zamišljam psihopatu, vidim njegov način ponašanja,
Реаговаће.
- Post n°81
Pa nema smisla sa njim razgovarati, on prosto laže kao pas. Nisu se prijavili za reč kako treba. Zašto se ne bi prijavili za reč, jbt?!? Zašto?
Mene nešto drugo više zanima - zašto Pajtić i Šešelj nisu potpisali zahtev za održavanjem nove sednice odbora?
Pajtić u skupštini ne postoji, nisam ga video nijednom već nedeljama. Šešelj je uvek prisutan i uvek kenja, a sad odjednom, nema ga.
Zgodno zar ne?
Mene nešto drugo više zanima - zašto Pajtić i Šešelj nisu potpisali zahtev za održavanjem nove sednice odbora?
Pajtić u skupštini ne postoji, nisam ga video nijednom već nedeljama. Šešelj je uvek prisutan i uvek kenja, a sad odjednom, nema ga.
Zgodno zar ne?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°82
Moja procena - Pajtić više nije poslanik u pravom smislu reči, možda nije više ni u DS-u.
Šešelj namerno minira.
Šešelj namerno minira.
_____
- Post n°83
Zašto ga Jugoslav ne pita da li je za Vučića izjavljivao da je izdajnik i mafijaš i da li je to istina. AKo nije istina onda je laž, a ako je lagao tada, zašto ne bi lagao i sad.
_____
- Post n°84
Ćosić se spremio kao da mu u emisiju dolazi čovek a ne Martinović.
- Post n°85
Ne, ne, ovo nema nikakvog smisla, svaki razgovor s njima je samo prilika da oni dodatno seru. Nema razgovora sa stokom.
_____
- Post n°86
"Zar vi mislite da sam meta ja? Zar vi mislite da smo na meti ja, Maja Gojković ili Marjan Rističević? Naravno da ne. Njihov je cilj da sruše Vučića..."
"Ne želim da oni budu u plus, već da Srbija bude u plusu, a ne u minusu, jer želim da deca žive bolje..."
"Sada vi meni branite da ja branim našu politiku!"
"Ne želim da oni budu u plus, već da Srbija bude u plusu, a ne u minusu, jer želim da deca žive bolje..."
"Sada vi meni branite da ja branim našu politiku!"
- Post n°87
"Ja sam ispao magarac i ispao sam najveća politička budala!"
- Post n°88
evo sad ga ćosić pritiska za laži
- Post n°89
William Murderface wrote:Zašto ga Jugoslav ne pita da li je za Vučića izjavljivao da je izdajnik i mafijaš i da li je to istina. AKo nije istina onda je laž, a ako je lagao tada, zašto ne bi lagao i sad.
Evo sada baš priča o tome samoinicijativno, i kaže da je grešio, da je katastrofalno radio jer je govorio stvari za koje je znao da nisu istinite, ali da je bila moralna obaveza zbog poštovanja prema Šešelju u Hagu... I naravno, počeo je sa "Ja spadam u ljude koji su uvek spremni da priznaju kada greše..."
- Post n°91
Pa sad je pitanje - da li poštujete Aleksandra Vučića? Ako poštuje, onda može za dve godine da kaže - lagao sam jer sam poštovao Vučića.
Ali ne, nem samisla nikakva priča, samo polivanje govnima.
Ali ne, nem samisla nikakva priča, samo polivanje govnima.
_____
- Post n°93
Potpuno besmislena.
Nemoguće je uhvatiti ga u laži, kad oni svakog dana odlučuju o tome šta je istina. Ako on kaže da su mu psovali majku, onda je to istina. Ako kaže da se poslanici nisu prijavili za reč, onda je to istina. Nema instance koja utvrđuje šta je istina, to jest, vlast je ta instanca. Onda svaki razgovor gubi smisao. neka sopšte svaki dan šta je istina za danas, i ćao.
Nemoguće je uhvatiti ga u laži, kad oni svakog dana odlučuju o tome šta je istina. Ako on kaže da su mu psovali majku, onda je to istina. Ako kaže da se poslanici nisu prijavili za reč, onda je to istina. Nema instance koja utvrđuje šta je istina, to jest, vlast je ta instanca. Onda svaki razgovor gubi smisao. neka sopšte svaki dan šta je istina za danas, i ćao.
_____
- Post n°94
Pa da - sto neko rece, on je robot ovo je kao da raspravljas sa programiranim usatim androidom
- Post n°95
Pazi - Jugoslav mu kaže rekli ste da se nikad ranije nije raspravljalo o izveštaju ZG, a postoje stenogrami koji pokazuju da to nije istina. A ovaj kaže, ne, istina je, to je apsolutna istina.
O čemu mi pričamo?
O čemu mi pričamo?
_____
- Post n°96
Aaaaa...
"Držali su ljudi transparent "Protiv terora vlasti", i onda sudije gledaju kako im građani poručuju da su teroristi, jer su i oni deo vlasti, pa im nije prijatno, verujte mi..."
"Držali su ljudi transparent "Protiv terora vlasti", i onda sudije gledaju kako im građani poručuju da su teroristi, jer su i oni deo vlasti, pa im nije prijatno, verujte mi..."
- Post n°97
Ko je polomio transparent? Prekinuo mi se strim.
Jel reko Jugoslav?
Jel reko Jugoslav?
_____
- Post n°98
rekao je da zna ko je, Ćosić, ali nije imenovao, ovaj je tupio da su ovi što su držali transparent
gori i da vrše veći pritisak.
gori i da vrše veći pritisak.
- Post n°100
Reči ništa ne vrede kad ne postoji nikakav režim istine. Svako može da kaže bilo šta.
Inače, imam osećaj da ga je Ćosić smišljeno gazi sa tim - da li znate ko je taj čovek, jeste li sigurno? Sigurno imaju nekih dokaza da ga zna.
Inače, imam osećaj da ga je Ćosić smišljeno gazi sa tim - da li znate ko je taj čovek, jeste li sigurno? Sigurno imaju nekih dokaza da ga zna.
_____