Prvo veoma ometa diskusije na forumu sto niko nikom ne veruje (osim ovih sto se i licno znaju) da nema agendi na forumu nego ljudi pisu ono sto misle u trrenutku kad misle. Za mene je tako i ne znam kako bih to dokazivao.
Drugo ne pljujem izokola nego kazem da su govna.
Trece, vido sam to sto pises, reko e bas lepo ako je drzava cirkus onda nek se blokira skupstina, i odmah potom video taj snimak na facebooku i pokajao se.
https://www.facebook.com/dveri.bosko.obradovic/videos/1464051870338104/
to je video.
Cetvrto, nije sve u Vucicu i u kriminalu. Kad bi sutra neko izasao i reko mi smo da se smeni vucic, pohapse kriminalci i pobiju jevreji. Ja ne bi jebiga njih podrzavao iako se slazem s ova prva dva. Ovo je prosto pogresno, ti ljudi beze od rata, to je nasa moralna obaveza, da prolaze bezbedno i mirno i da budu zbrinuti, ko oce azil da dobije i to je to.
Peto, nisam to pratio oko visine imao sam tad te porodicne stvari, vidim da je neki humor humor komedija.
i na kraju, ako neko misli da treba sad da zbijamo redove nas 4orica konzervativaca na forumu da bi ubedili u nesto 20 komunista, to je budalastina, niko ne jebe ni nas ni njih, nismo reprezentativni ni za sta.