Посланичка група Клуб самосталних посланика
ЖИВКОВИЋ ЗОРАН
ЈОВАНОВИЋ ЈОВАН председник
ПАВЛОВИЋ СОЊА
ТЕПИЋ МАРИНИКА заменик председника
ЧАБРАЈА АЛЕКСАНДРА
Parla-parla-parlament
- Post n°501
Re: Parla-parla-parlament
- Post n°502
Kakva je ovo ekipa budala:
[size=36]"Nećemo podržati Brnabićevu, nije se rodno odredila"[/size]
Poslanik Demokratske stranke Srbije Milan Lapčević izjavio je da ta stranka neće podržati izbor premijerke Ane Brnabić.
"Što se tiče izbora vlade i Ane Brnabić, ne mogu da je nazovem ni gospođom, ni gospodinom, jer ne znamo, nije se rodno odredila. Ne možemo to da podržimo, jer nam nije jasno na koji način je ona predložena od strane predsednika Republike da bude mandatar", rekao je Lapčević u Skupštini Srbije.
Poslanik DSS je upitao na osnovu čega je Brnabić predložena, osim što je pripadnica LGBT zajednice i nekadašnja predsednica USAID-a.
Rekao je i da njeno obrazovanje nije tako prestižno kao što se predstavlja.
DSS, kaže, neće podržati ni izmene Zakona o ministarstvima, niti nove Vlade Srbije.
Lapčević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da ne bi imao ništa protiv ministarstva za zašitu životne sredine, ali tvrdi da je pravi razlog za njegovo formiranje taj da se, kako kaže, namire koalicioni partneri.
Govoreći o ministarstvu za evropske intergacije, Lapčević je podsetio na stav DSS da je EU projekat koji je u veoma lošem stanju, te da je vrlo izvesno da narednih godina ona neće biti kao što je danas.
Srbija, kaže Lapčević, ne treba da srlja i da podiže nivo svojih odnosa sa EU na nivo ministarstva.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=06&dd=24&nav_category=11&nav_id=1275537
[size=36]"Nećemo podržati Brnabićevu, nije se rodno odredila"[/size]
Poslanik Demokratske stranke Srbije Milan Lapčević izjavio je da ta stranka neće podržati izbor premijerke Ane Brnabić.
"Što se tiče izbora vlade i Ane Brnabić, ne mogu da je nazovem ni gospođom, ni gospodinom, jer ne znamo, nije se rodno odredila. Ne možemo to da podržimo, jer nam nije jasno na koji način je ona predložena od strane predsednika Republike da bude mandatar", rekao je Lapčević u Skupštini Srbije.
Poslanik DSS je upitao na osnovu čega je Brnabić predložena, osim što je pripadnica LGBT zajednice i nekadašnja predsednica USAID-a.
Rekao je i da njeno obrazovanje nije tako prestižno kao što se predstavlja.
DSS, kaže, neće podržati ni izmene Zakona o ministarstvima, niti nove Vlade Srbije.
Lapčević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da ne bi imao ništa protiv ministarstva za zašitu životne sredine, ali tvrdi da je pravi razlog za njegovo formiranje taj da se, kako kaže, namire koalicioni partneri.
Govoreći o ministarstvu za evropske intergacije, Lapčević je podsetio na stav DSS da je EU projekat koji je u veoma lošem stanju, te da je vrlo izvesno da narednih godina ona neće biti kao što je danas.
Srbija, kaže Lapčević, ne treba da srlja i da podiže nivo svojih odnosa sa EU na nivo ministarstva.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=06&dd=24&nav_category=11&nav_id=1275537
- Post n°504
Jel razume neko sta se ovde zbiva?
http://www.politika.rs/scc/clanak/389360/Zavera-cutanja-u-parlamentu
http://www.politika.rs/scc/clanak/389360/Zavera-cutanja-u-parlamentu
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°505
gloze se oko kosti
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°506
Саопштење за јавност
Ко зна о чему се ту стварно ради. Можда је кренула да заводи ред, па хоће да јој напакосте.
Или је стварно саможиви кретен.
Агенција за борбу против корупције примила је пријаву против Светиславе Булајић, Генералног секретара Народне скупштине, у вези са сумњом у постојање повреде Закона о Агенцији за борбу против корупције, као и других прописа. Агенција се ради прикупљања доказа, обратила надлежним органима, па и Народној скупштини, од које је добила тражену документацију. На основу примљене документације Агенција ће утврдити да ли постоје услови за одлучивање о постојању повреде одредаба Закона о Агенцији, о чему ће јавност бити обавештена.
Ко зна о чему се ту стварно ради. Можда је кренула да заводи ред, па хоће да јој напакосте.
Или је стварно саможиви кретен.
- Post n°507
Šta se pa sada ovo događa? DoJeBi se opet žale na Našu Maju i njene ispade...
https://twitter.com/yorgakki/status/913014440978714624
https://twitter.com/yorgakki/status/912771374443372544
https://twitter.com/yorgakki/status/913014440978714624
https://twitter.com/yorgakki/status/912771374443372544
- Post n°508
danas ni decu ne možeš da izbaciš sa časa, a maja onako očinski šalje po leb i pljuge.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°509
Moja teorija je da javnom scenom Srbije caruju opojne droge.
- Post n°511
Ovo sa papirom je bolesno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°512
Situacija na ivici fizickog obracuna. Nogu iz dveri odzueta rec kada je pricao o kriminalu Vucicevich prijatelja on prisao zapisnickom stolu i ne da dalje da se radi. Obezbedjeno uslo..sat vremena pauza.
- Post n°513
"Где Најдоски интервенише главом, многи фудбалери не би ни ногом...."
- Post n°514
Treba ceo govor da se cuje, samo deo kada ga prekidaju.
- Post n°515
Najjači je Đoka, šćućurio se pored Sande&Dijane, ko neki gej-drugar. Dok ovaj Nogo, galamdžija, opet pravi neke probleme, ovo troje listaju Ćao i biraju najslađeg NKOTB...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°516
Prekid za danas. Dveri nece da se izvine
- Post n°517
Zuper wrote:Treba ceo govor da se cuje, samo deo kada ga prekidaju.
- Post n°518
[size=32]Srđan Nogo odbio da napusti sednicu, ostaje da spava tamo!
[/size]
[/size]
- Guest
- Post n°519
Evo sad mi je izasao sponzorisani video Dveri na fejsbuku, montaza Obradovicevog govora i snimaka izbeglica iz Sirije, gde on govori da Srbija ne treba da prima izbeglice i to sve uz ogradjivanje "svaka cast srpskom gostoprimstvu, ali..."Zuper wrote:[size=32]Srđan Nogo odbio da napusti sednicu, ostaje da spava tamo!
[/size]
Mislim lepo je provocirati Vucica (mada za to u skupstini njega boli ceo kurac) i tvoje forumasenje se meni svidja, takticno je i pametno, ali brate, to su bre govna ljudska.
- Post n°520
Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...
_____
- Post n°521
Gotam wrote:Evo sad mi je izasao sponzorisani video Dveri na fejsbuku, montaza Obradovicevog govora i snimaka izbeglica iz Sirije, gde on govori da Srbija ne treba da prima izbeglice i to sve uz ogradjivanje "svaka cast srpskom gostoprimstvu, ali..."Zuper wrote:[size=32]Srđan Nogo odbio da napusti sednicu, ostaje da spava tamo!
[/size]
Mislim lepo je provocirati Vucica (mada za to u skupstini njega boli ceo kurac) i tvoje forumasenje se meni svidja, takticno je i pametno, ali brate, to su bre govna ljudska.
Ja njih podrzavam da sto vise cepaju o kriminalu koji su pocinile sve vlasti zajedno.
Sto se tice izbeglica. Ti njihovi stavovi su poznati i zato nece primirisati vlast za razliku od raznih salonaca.
A, sto se tice taktike, mislim da si ti tu ipak bolji. Samo je glupavo na ovome mestu.
- Post n°522
William Murderface wrote:Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...
...колко треба да сипамо?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°523
176, al sam najveci SrbinWilliam Murderface wrote:Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...
S tim sto ja nemam nikakvu taktiku, rekla mi zena da kim pise zanimljivo o pop kulturi i ja doso na forum, to je cela stvar.Zuper wrote:Gotam wrote:
Evo sad mi je izasao sponzorisani video Dveri na fejsbuku, montaza Obradovicevog govora i snimaka izbeglica iz Sirije, gde on govori da Srbija ne treba da prima izbeglice i to sve uz ogradjivanje "svaka cast srpskom gostoprimstvu, ali..."
Ja njih podrzavam da sto vise cepaju o kriminalu koji su pocinile sve vlasti zajedno.
Sto se tice izbeglica. Ti njihovi stavovi su poznati i zato nece primirisati vlast za razliku od raznih salonaca.
A, sto se tice taktike, mislim da si ti tu ipak bolji. Samo je glupavo na ovome mestu.
I ne treba da pridju nikakvoj vlasti, to je prosto okrutnost prema slabijem, uzaasno je.
- Post n°524
Ne moze, ako nisi Dinarac, nisi ni Srbin. To su to neke migracije, ako me razumes.
_____
- Post n°525
Gotam wrote:176, al sam najveci SrbinWilliam Murderface wrote:Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...S tim sto ja nemam nikakvu taktiku, rekla mi zena da kim pise zanimljivo o pop kulturi i ja doso na forum, to je cela stvar.Zuper wrote:
I ne treba da pridju nikakvoj vlasti, to je prosto okrutnost prema slabijem, uzaasno je.
Ako nemas taktiku sto ond izokola pljucnes na dveri. Nemoj da se pravimo blasevi. Nego mene zabole, pljuckaj, nemam problem. Mene zanima da neko progovori o semama i kriminalu.
Samo mi je cudno sto to radis tako na ovome mestu. Evo, ja sam pisao o visini ljudi iz dinarskog kraja i znao sam kakva ce biti reakcija i nemam problem sa time. Otvoreno sam usao u sukob sa drugovima ovde oko Lenjina. Moras to malo odliucnije, ne nesto salonski, zatvoreno, austisticno. Da se odjavljujes jer te ne vole.