Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Parla-parla-parlament

Veletin

Parla-parla-parlament - Page 21 Empty Re: Parla-parla-parlament

Post by Veletin Sat Jun 24, 2017 4:57 pm

Посланичка група Клуб самосталних посланика

ЖИВКОВИЋ ЗОРАН
    ЈОВАНОВИЋ ЈОВАН председник
    ПАВЛОВИЋ СОЊА
    ТЕПИЋ МАРИНИКА заменик председника
    ЧАБРАЈА АЛЕКСАНДРА
    plachkica

Post by plachkica Sat Jun 24, 2017 6:10 pm

Kakva je ovo ekipa budala:

[size=36]"Nećemo podržati Brnabićevu, nije se rodno odredila"[/size]
    Poslanik Demokratske stranke Srbije Milan Lapčević izjavio je da ta stranka neće podržati izbor premijerke Ane Brnabić.
    "Što se tiče izbora vlade i Ane Brnabić, ne mogu da je nazovem ni gospođom, ni gospodinom, jer ne znamo, nije se rodno odredila. Ne možemo to da podržimo, jer nam nije jasno na koji način je ona predložena od strane predsednika Republike da bude mandatar", rekao je Lapčević u Skupštini Srbije.
    Poslanik DSS je upitao na osnovu čega je Brnabić predložena, osim što je pripadnica LGBT zajednice i nekadašnja predsednica USAID-a. 

Rekao je i da njeno obrazovanje nije tako prestižno kao što se predstavlja. 

DSS, kaže, neće podržati ni izmene Zakona o ministarstvima, niti nove Vlade Srbije. 

Lapčević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da ne bi imao ništa protiv ministarstva za zašitu životne sredine, ali tvrdi da je pravi razlog za njegovo formiranje taj da se, kako kaže, namire koalicioni partneri. 

Govoreći o ministarstvu za evropske intergacije, Lapčević je podsetio na stav DSS da je EU projekat koji je u veoma lošem stanju, te da je vrlo izvesno da narednih godina ona neće biti kao što je danas. 

Srbija, kaže Lapčević, ne treba da srlja i da podiže nivo svojih odnosa sa EU na nivo ministarstva.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=06&dd=24&nav_category=11&nav_id=1275537
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jun 24, 2017 8:18 pm

Koliko je samo glup
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 24, 2017 2:47 am

Jel razume neko sta se ovde zbiva?

http://www.politika.rs/scc/clanak/389360/Zavera-cutanja-u-parlamentu

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Sep 24, 2017 9:15 am

gloze se oko kosti

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Veletin

Post by Veletin Sun Sep 24, 2017 9:21 am

Саопштење за јавност

Агенција за борбу против корупције примила је пријаву против Светиславе Булајић, Генералног секретара Народне скупштине, у вези са сумњом у постојање повреде Закона о Агенцији за борбу против корупције, као и других прописа. Агенција се ради прикупљања доказа, обратила надлежним органима, па и Народној скупштини, од које је добила тражену документацију. На основу примљене документације Агенција ће утврдити да ли постоје услови за одлучивање о постојању повреде одредаба Закона о Агенцији, о чему ће јавност бити обавештена.

Ко зна о чему се ту стварно ради. Можда је кренула да заводи ред, па хоће да јој напакосте.
    Или је стварно саможиви кретен.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Sep 28, 2017 12:09 pm

Šta se pa sada ovo događa? DoJeBi se opet žale na Našu Maju i njene ispade...

https://twitter.com/yorgakki/status/913014440978714624

https://twitter.com/yorgakki/status/912771374443372544
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Sep 28, 2017 12:15 pm

danas ni decu ne možeš da izbaciš sa časa, a maja onako očinski šalje po leb i pljuge.

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk

Post by beatakeshi Thu Sep 28, 2017 12:16 pm

Moja teorija je da javnom scenom Srbije caruju opojne droge.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 28, 2017 12:51 pm

Kakav raspad jbt
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Sep 28, 2017 12:54 pm

Ovo sa papirom je bolesno

_____

Uprava napolje!

Zuper

Post by Zuper Thu Oct 05, 2017 11:11 am

Situacija na ivici fizickog obracuna. Nogu iz dveri odzueta rec kada je pricao o kriminalu Vucicevich prijatelja on prisao zapisnickom stolu i ne da dalje da se radi. Obezbedjeno uslo..sat vremena pauza.
    Veletin

Post by Veletin Thu Oct 05, 2017 11:53 am

"Где Најдоски интервенише главом, многи фудбалери не би ни ногом...."
    Zuper

Post by Zuper Thu Oct 05, 2017 12:01 pm

Treba ceo govor da se cuje, samo deo kada ga prekidaju.

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 05, 2017 12:12 pm

Najjači je Đoka, šćućurio se pored Sande&Dijane, ko neki gej-drugar. Dok ovaj Nogo, galamdžija, opet pravi neke probleme, ovo troje listaju Ćao i biraju najslađeg NKOTB...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Zuper

Post by Zuper Thu Oct 05, 2017 12:52 pm

Prekid za danas. Dveri nece da se izvine 
    Parla-parla-parlament - Page 21 1931448533
    Veletin

Post by Veletin Thu Oct 05, 2017 2:17 pm

Zuper wrote:Treba ceo govor da se cuje, samo deo kada ga prekidaju.

Zuper

Post by Zuper Thu Oct 05, 2017 4:30 pm

[size=32]Srđan Nogo odbio da napusti sednicu, ostaje da spava tamo!

Parla-parla-parlament - Page 21 2304934895
    [/size]
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Oct 05, 2017 5:08 pm

Zuper wrote:[size=32]Srđan Nogo odbio da napusti sednicu, ostaje da spava tamo!

[/size]
    Evo sad mi je izasao sponzorisani video Dveri na fejsbuku, montaza Obradovicevog govora i snimaka izbeglica iz Sirije, gde on govori da Srbija ne treba da prima izbeglice i to sve uz ogradjivanje "svaka cast srpskom gostoprimstvu, ali..."

Mislim lepo je provocirati Vucica (mada za to u skupstini njega boli ceo kurac) i tvoje forumasenje se meni svidja, takticno je i pametno, ali brate, to su bre govna ljudska.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 05, 2017 5:14 pm

Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...

_____

Zuper

Post by Zuper Thu Oct 05, 2017 5:24 pm

Gotam wrote:
    Zuper wrote:[size=32]Srđan Nogo odbio da napusti sednicu, ostaje da spava tamo!

[/size]
    Evo sad mi je izasao sponzorisani video Dveri na fejsbuku, montaza Obradovicevog govora i snimaka izbeglica iz Sirije, gde on govori da Srbija ne treba da prima izbeglice i to sve uz ogradjivanje "svaka cast srpskom gostoprimstvu, ali..."

Mislim lepo je provocirati Vucica (mada za to u skupstini njega boli ceo kurac) i tvoje forumasenje se meni svidja, takticno je i pametno, ali brate, to su bre govna ljudska.

Ja njih podrzavam da sto vise cepaju o kriminalu koji su pocinile sve vlasti zajedno.
    Sto se tice izbeglica. Ti njihovi stavovi su poznati i zato nece primirisati vlast za razliku od raznih salonaca.
    A, sto se tice taktike, mislim da si ti tu ipak bolji. Samo je glupavo na ovome mestu.
    паће

Post by паће Thu Oct 05, 2017 5:45 pm

William Murderface wrote:Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...

...колко треба да сипамо?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Oct 05, 2017 5:56 pm

William Murderface wrote:Gotame, kol'ko si visok? Kontam da u tebi nema puno dinarske krvi, pa zato pitam...
    176, al sam najveci Srbin Parla-parla-parlament - Page 21 1143415371
    Zuper wrote:
    Gotam wrote:

Ja njih podrzavam da sto vise cepaju o kriminalu koji su pocinile sve vlasti zajedno.
    Sto se tice izbeglica. Ti njihovi stavovi su poznati i zato nece primirisati vlast za razliku od raznih salonaca.
    A, sto se tice taktike, mislim da si ti tu ipak bolji. Samo je glupavo na ovome mestu.
    S tim sto ja nemam nikakvu taktiku, rekla mi zena da kim pise zanimljivo o pop kulturi i ja doso na forum, to je cela stvar.

I ne treba da pridju nikakvoj vlasti, to je prosto okrutnost prema slabijem, uzaasno je.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 05, 2017 6:04 pm

Ne moze, ako nisi Dinarac, nisi ni Srbin. To su to neke migracije, ako me razumes.

_____

Zuper

Post by Zuper Thu Oct 05, 2017 6:06 pm

Gotam wrote:
    176, al sam najveci Srbin Parla-parla-parlament - Page 21 1143415371
    Zuper wrote:

S tim sto ja nemam nikakvu taktiku, rekla mi zena da kim pise zanimljivo o pop kulturi i ja doso na forum, to je cela stvar.

I ne treba da pridju nikakvoj vlasti, to je prosto okrutnost prema slabijem, uzaasno je.

Ako nemas taktiku sto ond izokola pljucnes na dveri. Nemoj da se pravimo blasevi. Nego mene zabole, pljuckaj, nemam problem. Mene zanima da neko progovori o semama i kriminalu.

Samo mi je cudno sto to radis tako na ovome mestu. Evo, ja sam pisao o visini ljudi iz dinarskog kraja i znao sam kakva ce biti reakcija i nemam problem sa time. Otvoreno sam usao u sukob sa drugovima ovde oko Lenjina. Moras to malo odliucnije, ne nesto salonski, zatvoreno, austisticno. Da se odjavljujes jer te ne vole.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:58 pm