Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Parla-parla-parlament

ficfiric

Parla-parla-parlament - Page 30 Empty Re: Parla-parla-parlament

Post by ficfiric Tue Apr 03, 2018 12:41 pm

Milo i Rama su vec priznali Kosovo pa ih zapad jos nije pustio niz vodu

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Apr 03, 2018 12:58 pm

Pusija je u potpunosti prigrlila tehnokratska aristokratija koja ovde predstavlja inostrane interese. Neće on još dugo s vlasti. Sitni oportunisti kao što su "kreativna industrija", Bilja, Krle, Milićka su vetrokazi trenutne situacije.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 03, 2018 1:03 pm

Savez elita
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 03, 2018 1:06 pm

Bolesnik na Ušću
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Apr 03, 2018 3:21 pm

Летећи Полип wrote:Pusija je u potpunosti prigrlila tehnokratska aristokratija koja ovde predstavlja inostrane interese. Neće on još dugo s vlasti. Sitni oportunisti kao što su "kreativna industrija", Bilja, Krle, Milićka su vetrokazi trenutne situacije.

nemoj biti tako siguran. mislim nisam u fazonu optimizma vec mislim da je ekonomska situacija neodrziva.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    паће

Post by паће Tue Apr 03, 2018 4:21 pm

bruno sulak wrote:
    Летећи Полип wrote:Pusija je u potpunosti prigrlila tehnokratska aristokratija koja ovde predstavlja inostrane interese. Neće on još dugo s vlasti. Sitni oportunisti kao što su "kreativna industrija", Bilja, Krle, Milićka su vetrokazi trenutne situacije.

nemoj biti tako siguran. mislim nisam u fazonu optimizma vec mislim da je ekonomska situacija neodrziva.

Неодржива је већ годинама. Може се пропадати бесконачно. Техноаристократији је још увек добро. Не искључује се то.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Apr 03, 2018 7:41 pm

Jedna opservacija iz moje perspektive. Od pre par godina su u Srbiju počele da dolaze  strane renomirane™️ real estate kompanije, preko franšiza. To nisu ove narodske agencije po Halo oglasima, već kompanije koje traže poslovne prostore za banke, ambasade, međunarodne organizacije... Traže luksuzni smeštaj diplomatama, stranim direktorima, bogatašima i sl. Franšize su redom dodeljene ljudima bliskim režimu. Neke anonimne agencijice, i ljudi za koje niko  nije čuo najednom dobijaju zvučne firme i ekskluzivne ugovore sa stranim investitorima, klijentima iz sveta diplomatije i slično. Strane kompanije koje su direktno ovde, redom su upetljane u BnV i slične projekte iza kojih stoji režimski kapital. 

Da prosti Paće, ali vladajuća garnitura je seamlessly uvezana sa zapadnim strukturama moći. Ne idu oni (a ni BnV) nigde. Kaže Ostap, neodrživa ekonomska situacija. Verovatno, ali dok ne pukne, ovi su se ugodno uvalili.
    паће

Post by паће Tue Apr 03, 2018 7:51 pm

Летећи Полип wrote:
    Da prosti Paće, ali vladajuća garnitura je seamlessly uvezana sa zapadnim strukturama moći. Ne idu oni (a ni BnV) nigde. Kaže Ostap, neodrživa ekonomska situacija. Verovatno, ali dok ne pukne, ovi su se ugodno uvalili.

Али кад почне да пуца, пуцаће баш по тим шавовима којих нема.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Apr 03, 2018 8:19 pm

Летећи Полип wrote:Jedna opservacija iz moje perspektive. Od pre par godina su u Srbiju počele da dolaze  strane renomirane™️ real estate kompanije, preko franšiza. To nisu ove narodske agencije po Halo oglasima, već kompanije koje traže poslovne prostore za banke, ambasade, međunarodne organizacije... Traže luksuzni smeštaj diplomatama, stranim direktorima, bogatašima i sl. Franšize su redom dodeljene ljudima bliskim režimu. Neke anonimne agencijice, i ljudi za koje niko  nije čuo najednom dobijaju zvučne firme i ekskluzivne ugovore sa stranim investitorima, klijentima iz sveta diplomatije i slično. Strane kompanije koje su direktno ovde, redom su upetljane u BnV i slične projekte iza kojih stoji režimski kapital. 

pa isto tako je izgledalo i za botu. tako je causesku, bez prizivanja rumunskog scenarija, streljackom vodu objasnjavao da to ne mere biti. mislim ne sporim ja tvoje uvide ali sto bi reko hamlet 'biti spreman to je sve'

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Apr 03, 2018 8:24 pm

pazi ovde vasilije na jednom topiku od vucica pravi erdoganovog coveka a onda na drugom pita zasto bi ga zapad rusio. mislim ova globalna kazablanka u kojoj svaka susa misli da je rik ce da se zavrsi pre ili kasnije.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 03, 2018 8:27 pm

U skupštini Srbije povela se rasprava o opravdanosti podnetih amandmana vladajuće koalicije. Poslanik Nove stranke Zoran Živković rekao je da amandmanima većina ne troši vreme opozicije već "vreme svih građana Srbije". Na to je odgovorio poslanik SNS Milimir Vujadinović, uporedivši 5. oktobar 2000. s Hitlerovim paljenjem Rajhstaga 1993. godine.

"Podsetiću vas, prosto jedan istorijski podatak, 27. marta 1933. godine Hitler je zapalio državni parlament da bi tada preuzeo neograničenu vlast i neograničena prava. Pomalo mi sve ovo danas liči na to - pokušaj da preuzmete neograničena prava i neograničenu vlast time što ćete ućutkati poslanike jedne ili druge strane", rekao je Vujadinović.

On je dodao da se "isto to desilo i njima" 5. oktobra 2000. godine.
    "Potpuno kao ono što je 1933. urađeno u Nemačkoj - zapaljen je parlament, preuzeli su neograničenu vlast i neograničena prava tadašnji lideri DOS-a, na čijem čelu je bio i ovaj današnji veliki žaštitnik srpskog parlamenta gospodin Živković, pa i Đilas, Šutanovac, itd", kazao je poslanik SNS.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Apr 03, 2018 8:33 pm

@Ostap

Pa ja se i nadam da si u pravu. Samo se bojim da ćemo se načekati.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 03, 2018 8:38 pm

bruno sulak wrote:pazi ovde vasilije na jednom topiku od vucica pravi erdoganovog coveka a onda na drugom pita zasto bi ga zapad rusio.

vidis to mi nije palo na pamet Parla-parla-parlament - Page 30 3579118792
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Apr 03, 2018 8:38 pm

pa sta ja znam. nije nama ovde problem zapad vec opozicija. od raspale ds do boska koji ne razume da je on metastazirani obraz a ne kostunica reborn.

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Apr 03, 2018 8:40 pm

Vasilij wrote:
    bruno sulak wrote:pazi ovde vasilije na jednom topiku od vucica pravi erdoganovog coveka a onda na drugom pita zasto bi ga zapad rusio.

pa nama je vucic sada ceo horizont i onda kao onaj srednjevekovni pastir mislimo da je to ivica sveta. svi tako mislimo. gori svetlo na kremlju, koba radi celu noc.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 03, 2018 8:48 pm

Летећи Полип wrote:Jedna opservacija iz moje perspektive. Od pre par godina su u Srbiju počele da dolaze  strane renomirane™️ real estate kompanije, preko franšiza. To nisu ove narodske agencije po Halo oglasima, već kompanije koje traže poslovne prostore za banke, ambasade, međunarodne organizacije... Traže luksuzni smeštaj diplomatama, stranim direktorima, bogatašima i sl. Franšize su redom dodeljene ljudima bliskim režimu. Neke anonimne agencijice, i ljudi za koje niko  nije čuo najednom dobijaju zvučne firme i ekskluzivne ugovore sa stranim investitorima, klijentima iz sveta diplomatije i slično. Strane kompanije koje su direktno ovde, redom su upetljane u BnV i slične projekte iza kojih stoji režimski kapital. 

Npr - https://www.von-poll.de/sr/lokacije

Otvoreno pre koji mesec
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 03, 2018 8:51 pm

Djamolidine Abdoujaparov wrote:

U skupštini Srbije povela se rasprava o opravdanosti podnetih amandmana vladajuće koalicije. Poslanik Nove stranke Zoran Živković rekao je da amandmanima većina ne troši vreme opozicije već "vreme svih građana Srbije". Na to je odgovorio poslanik SNS Milimir Vujadinović, uporedivši 5. oktobar 2000. s Hitlerovim paljenjem Rajhstaga 1993. godine.

"Podsetiću vas, prosto jedan istorijski podatak, 27. marta 1933. godine Hitler je zapalio državni parlament da bi tada preuzeo neograničenu vlast i neograničena prava. Pomalo mi sve ovo danas liči na to - pokušaj da preuzmete neograničena prava i neograničenu vlast time što ćete ućutkati poslanike jedne ili druge strane", rekao je Vujadinović.

On je dodao da se "isto to desilo i njima" 5. oktobra 2000. godine.
    "Potpuno kao ono što je 1933. urađeno u Nemačkoj - zapaljen je parlament, preuzeli su neograničenu vlast i neograničena prava tadašnji lideri DOS-a, na čijem čelu je bio i ovaj današnji veliki žaštitnik srpskog parlamenta gospodin Živković, pa i Đilas, Šutanovac, itd", kazao je poslanik SNS.

eeee

taj rajhstag će sledeći put da prođe stvarno kao rajhstag, al ne onaj iz 33 nego onaj iz 45.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 03, 2018 9:00 pm

bruno sulak wrote:
    Vasilij wrote:

pa nama je vucic sada ceo horizont i onda kao onaj srednjevekovni pastir mislimo da je to ivica sveta. svi tako mislimo. gori svetlo na kremlju, koba radi celu noc.

vasa cesto ukazuje da samim rusenjem vucica nece ovde nista posebno da se promeni, i to je u pravu jer je 95% sanse da ce promene biti samo personalne a ne sistemske i revolucionarne.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Apr 04, 2018 12:08 am

Gargantua wrote:
    Npr - https://www.von-poll.de/sr/lokacije

Otvoreno pre koji mesec

Oni, Danos, CBRE, Re-Max... To su sve franšize. Ima tu i još nekih drugih drugorazrednih agencijica, koje preko noći postaju konsultanti za investiranje, ekskluzivni brokeri luksuznih projekata po Beogradu, Lafaržovih kuća itd.
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Apr 04, 2018 10:10 am

Ne znam šta je tu čudno, to je kapitalizam. Sigurno nije da ćemo svi imati neke divne ideje i razviti profitabilan biznis iz toga.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Apr 04, 2018 9:26 pm

http://rs.n1info.com/a377312/Video/Nekoliko-stotina-amandmana-i-trosenje-vremena.html

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Apr 05, 2018 12:24 am

William Murderface wrote:http://rs.n1info.com/a377312/Video/Nekoliko-stotina-amandmana-i-trosenje-vremena.html
    Politika izveštava sa sednice pod naslovom:

Посланички обрачуни пречи од закона
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Apr 05, 2018 12:27 am

Parla-parla-parlament - Page 30 1931448533

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Apr 11, 2018 12:46 pm

Ako ikoga uopšte boli kurac, deo opozicije napustio skupštinu.

http://rs.n1info.com/a378880/Vesti/Opozicija-napustila-sednicu-Skupstine-Srbije.html

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Apr 11, 2018 1:16 pm

Izgleda da uopšte nemaju kvorum.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:56 pm