Parla-parla-parlament
- Post n°552
Re: Parla-parla-parlament
Bili su...pa nisu...po opet jesu...ko zna sta nosi sutra.
- Guest
- Post n°553
ne znam da l si cuo onaj mrsavi lik sa cilindrom flip flopovo oko robova.
edit : mislim zajebavam se, cak i da sam menjao misljenje to je glup argument to ocu da kazem, a nisam. pogresno je to o gejevima uvek bilo , pogresno je o feminizmu sve naravo, pogresno je ovo za izbeglice, pogresno je sve to klerikalno.
edit : mislim zajebavam se, cak i da sam menjao misljenje to je glup argument to ocu da kazem, a nisam. pogresno je to o gejevima uvek bilo , pogresno je o feminizmu sve naravo, pogresno je ovo za izbeglice, pogresno je sve to klerikalno.
- Post n°554
Gotam wrote:Ja, ti, Miki, Przun, MNE, Veletin pomalo i ponekad.Zuper wrote:Nisi mi odgvorio, ko je konzervativac?
Lolo ja nisam konzervativac samo nisam liberal
- Post n°555
Razumem ja sta tebe frustrira i ne samo tebe. Dveri, na zalost ili srecu, kako ko gleda, jesu najaktivnija opoziciona grupa. Ali ja tu nisam kriv.
Jedino mozete biti spokojni jer oni nece na vlast jer oni u znacajnim krugovima koji odlucuju o tome su zabranjeni.
Jedino mozete biti spokojni jer oni nece na vlast jer oni u znacajnim krugovima koji odlucuju o tome su zabranjeni.
- Post n°556
Oni na vlast neće jer su debilčine
- Guest
- Post n°558
ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost tesko pastiMiki wrote:Gotam wrote:
Ja, ti, Miki, Przun, MNE, Veletin pomalo i ponekad.
Lolo ja nisam konzervativac samo nisam liberal
Brate ae se ne svadjamo gde nema razloga za svadju.Zuper wrote:Razumem ja sta tebe frustrira i ne samo tebe. Dveri, na zalost ili srecu, kako ko gleda, jesu najaktivnija opoziciona grupa. Ali ja tu nisam kriv.
Frustritra me sto ima placeni video na fejsbuku od tri minuta, gde kaze da iako su srbi mnogo gostoprimljivi ne treba da primaju izbeglice. To sam rekao d me frustrira, dakle to me frustrira.
Ako neces na to da odgovoris nego oces da pravis coveka od slame i da odgovaras njemu, slobodno. Tako i Nou Kantri recimo isto.
- Post n°559
To si bas sada shvatio kada je Nogo zanocio u skupstini.
- Post n°560
Stvari sa Dverima i njihovim političkim potencijalom su veoma jednostavne, u iole stabilnim i normalnim okolnostima fašisti ne mogu da dobiju više od tih nekoliko procenata na kojima oni đuskaju, ako se dogode neke ozbiljniji potresi onda mogu postati igrač, i apsolutno svi ovo znamo i stvarno nema potrebe da drvite pet strana lol
- Post n°561
alo stranka im se zove po vratima na crkvi pa njima treba kombinacija velike depresije i invazije Arapa da bi nabili 20 posto
Last edited by Miki on Thu Oct 05, 2017 8:09 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°562
kostun mi je platio da sabotiram dveri na forumu, imam tajni dogovor , on ode na hilandar, meti u paraklis pare, ja dodjem n forum sjebem dveri posle odem pokupim.
- Post n°563
Miki wrote:Oni na vlast neće jer su debilčine
E, moj Miki, stvarno si naivan, kao Danica. Pa debili uglavnom jesu na vlasti zato sto je dobro imati debile na vlasti.
Evo, Ceda, tipican primer. Nesposoban da odrzi frimu i proed ogromne drzavne pomoci...a, izlaze se opasnosti da ga uhvate i oteraju na robiju.
Nije to Miki. Nego gadni onim cikama po odredjneim ambasadama, ima i gde ga volu, ali ovi drugi pretezu.
- Post n°564
U pravu si, ali postoje različite klase debila
- Guest
- Post n°565
nisu to vrata na crkvi, nego na ikonostasu ima tu cela simbolika, mislim ne simbolika u smislu oznacavanje, nego simbolika sa velikim s, nije da je bitno bilo komeMiki wrote:alo stranka im se zove po vratima na crkvi pa njima treba kombinacija velike depresije i invazije Arapa da bi nabili 20 posto
- Guest
- Post n°566
jel igraju tih 270 iljada gradjana neku ulogu u celoj stvari ili bas uopste ne?Zuper wrote:Miki wrote:Oni na vlast neće jer su debilčine
E, moj Miki, stvarno si naivan, kao Danica. Pa debili uglavnom jesu na vlasti zato sto je dobro imati debile na vlasti.
Evo, Ceda, tipican primer. Nesposoban da odrzi frimu i proed ogromne drzavne pomoci...a, izlaze se opasnosti da ga uhvate i oteraju na robiju.
Nije to Miki. Nego gadni onim cikama po odredjneim ambasadama, ima i gde ga volu, ali ovi drugi pretezu.
- Post n°567
Gotam wrote:kostun mi je platio da sabotiram dveri na forumu, imam tajni dogovor , on ode na hilandar, meti u paraklis pare, ja dodjem n forum sjebem dveri posle odem pokupim.
Kada je u pitanju Hilandar onda se ne govori.
- Guest
- Post n°568
Gotam wrote:kostun mi je platio da sabotiram dveri na forumu, imam tajni dogovor , on ode na hilandar, meti u paraklis pare, ja dodjem n forum sjebem dveri posle odem pokupim.
Znam da ne smem ovo da širim, ali je istina. Hilandar je Srbski vasionski brod koji monasi vredno prave već 800 godina koji će nas preneti nazad na Sirijus. Samo nam fale raketni motori koji je tito razvijao(ukrala NASA za apolo program), ali bez brige, ta tehnologija se može kopirati od S-300 raketa od braće Rusa
Last edited by diktotar on Thu Oct 05, 2017 8:15 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°569
jel treba da pomogne srbija coveku, sto je ostao bez icega u ratu, video da nema vise njegove zemlje, uzo zenu dete i sve sto ima u dva ranca i doso vamo gde nema rata, cak iako je covek musliman?
- Guest
- Post n°570
kakva mu je ovo profil slika krv ti jebem, usro sam se, skocio sa stolicediktotar wrote:Gotam wrote:kostun mi je platio da sabotiram dveri na forumu, imam tajni dogovor , on ode na hilandar, meti u paraklis pare, ja dodjem n forum sjebem dveri posle odem pokupim.
Znam da ne smem ovo da širim, ali je istina. Hilandar je Srbski vasionski brod koji monasi vredno prave već 800 godina koji će nas preneti nazad na Sirijus. Samo nam fale raketni motori koji je tito razvijao(ukrala NASA za apolo program), ali bez brige, ta tehnologija se može kopirati od S-300 raketa od braće Rusa
- Post n°574
Gotam wrote:jel treba da pomogne srbija coveku, sto je ostao bez icega u ratu, video da nema vise njegove zemlje, uzo zenu dete i sve sto ima u dva ranca i doso vamo gde nema rata, cak iako je covek musliman?
Ne treba ali ne iz Dverjanskih razloga