kapetanm wrote:a ko je držao transparent?
Neki klinci, anonimusi.
kapetanm wrote:a ko je držao transparent?
William Murderface wrote:Moja procena - Pajtić više nije poslanik u pravom smislu reči, možda nije više ni u DS-u.
Šešelj namerno minira.
Ma to je on pitao u stilu da zna kriminalcaWilliam Murderface wrote:kapetanm wrote:a ko je držao transparent?
Neki klinci, anonimusi.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:637535-Opsti-izbori-zbog-krize-u-parlamentuOpšti izbori zbog krize u parlamentu?
P. VASILjEVIĆ /V. MIJATOVIĆ | 30. novembar 2016. 20:13 | Komentara: 0
Vlast razmatra i opciju glasanja za parlament istovremeno sa predsedničkom trkom. Okidač bi mogli da budu sukobi i dvovlašće na Administrativnom odboru
Gargantua wrote:William Murderface wrote:2) Možda stvarno razmišljaju o raspuštanju parlamenta i raspisivanju izbora zajedno sa predsedničkim
yup, ideja se razrađuje
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
okej, ko je prvi izvalio da im je ovo plan?
sad će morati i lokalne da raspišu, čisto da imaju razlog da izvedu terenska vozila po manjim mestima
Veletin wrote:Ко жели да гледа умоболну Мају Гојковић препоручујем му да погледа данашњу седницу Одбора за културу и информисање.
disident wrote:Mislim da je kod ovih vesti i desavanja bitnija ta igra stabilnost/nestabilnost koju vuicic igra. On vs svi drugi, zlikovci spolja,unutrasnji neprijatelji sta sve ne. Na taj nacin se i trudi da skrene paznju sire populacije sa poskupljenja i svih drugih problema. I uvek se nesto desava, nesto na visem nivou, svi mu podmecu klipove, svi njega mrze, i zato eto vandrednih izbora, problema, pretnji, cak i unutar sns placenici, a tek u koaliciji itd
Na pitanje kako fizički uspevaju da ispune sve obaveze, poslanici su odgovarali da se sve može kad se čovek dobro organizuje. Samo je naprednjak Aleksandar Martinović ovo pitanje shvatio kao tendencioznu provokaciju uz pitanje treba li da živi u kartonskoj kutiji kako bi Danas bio zadovoljan.
Osim što je poslanik, Martinović je predsednik jednog i član još dva sklupštinska odbora, predsednik je i Skupštine opštine Ruma, ali i profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Donedavno je bio i član UO Galenike i Agencije za privatizaciju. Razgovor sa Martinovićem doslovno prenosimo:
„I dalje ste predsednik Skupštine Rume i predajete na Pravnom fakultetu u Novom Sadu?
- Gospođo, ne mogu da dam ostavku na fakultetu, jer sam tu zaposlen. To mi je radno mesto, a ne funkcija. Moram i ja od nečega da živim. Zar treba da živim u kartonskoj kutiji da biste vi bili zadovoljni? Šta je u pitanju, nemam pravo da budem u radnom odnosu? Napišite šta hoćete, šta da vam radim.
- Zašto razgovarate tako sa mnom, da li sam vas nečim uvredila? Čak vas ni za sumu koju na svim tim poslovima primate nisam pitala?
- Zato što pitate tendenciozno. Vežite me za radijator pa me tucite.
- Što bih vas ja tukla? Možete da živite gde hoćete, pa i kartonskoj kutiji. Ja samo pitam kako uspevate da ispunite sve obaveze koje ste preuzeli?
- Pišite šta hoćete. Nabrojte sve moje funkcije - i muž sam, imam majku, imam decu, psa, nekoliko mačaka, najbolje drugove. Sve su mi to funkcije. Sve to napišite.“
beatakeshi wrote:Trumpizacija.
beatakeshi wrote:Čitam (s vremena na vreme) dr Ivana Ribara, "Politički spisi", međuratni parlamentarni i politički život, detaljno (oko 800 str.) i, mahom, iz prve ruke.Naravno, zanimljivo je, pikantno i poučno.
Opšti zaključak: poprilično gore nego danas.
William Murderface wrote:
ili prosto itnegritet više nije relevantan, onda sve ide u đavola. Nema institucije koja to može da spreči, svaka se institucija ovakvim ponašanjem obesmišljava.