seoba naroda
- Post n°301
Re: seoba naroda
Eno obnjašavaju i Hella i Pontijak na PPP. Pontijak kao Sančo Pansa iza svakog Hellinog demonskog posta tupo tuli jedno isto. :cemane:Proždrijet će ga muslimanske izbjeglice udruženi s maloljetnim Romima.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°302
otto katz wrote:Eno obnjašavaju i Hella i Pontijak na PPP. Pontijak kao Sančo Pansa iza svakog Hellinog demonskog posta tupo tuli jedno isto. :cemane:Proždrijet će ga muslimanske izbjeglice udruženi s maloljetnim Romima.
Izbrisano, bar ono jutrošnje.
- Post n°303
Ne mogu imati dvojicu Hella, pogotovu kad je ovaj lažni .
_____
- Guest
- Post n°304
Zar nisu oba lažna? Od kako sam se nakačio na ppp čitam kako je hella koncept™.
- Post n°305
Mora se nekako objasniti popularnost nacista na liberalnom forumu.
_____
- Guest
- Post n°306
sto je hela sad nacista , nisam pratio... znam samo da voli tadica vise nego svoju familiju
- Post n°307
otto katz wrote:Mora se nekako objasniti popularnost nacista na liberalnom forumu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°308
William Murderface wrote:otto katz wrote:Mora se nekako objasniti popularnost nacista na liberalnom forumu.
Uzo si mi post iz tastature.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°309
Krenuše da mi iskaču reklame na Burundiju čim sam pomenuo Hellu, džaba addblock
Đavolja posla, definitivno.
Đavolja posla, definitivno.
- Post n°310
Nije moguce sa nisi propratio njegov opus na temu islama, izbeglica itd. Bas ono post-ironic hipster-rasizam.zastitnik gotama wrote:sto je hela sad nacista , nisam pratio... znam samo da voli tadica vise nego svoju familiju
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°312
Pa eto, ko Blink 1488 sto je koncept.
_____
- Post n°313
word
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°315
Upravo.
_____
- Post n°316
hella se barem zajebava, pontijak je bolno glup, kao zaboravljeni zeleznicki prag na 40C.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°317
Мада, пепепеј је прве четири године још имао неког шмека, нешто онога због чега сам и прихватио позив колеге солунца са старог Сезама, да као има још понешто старе банде а и ова данашња омладина није доста лоша.
Кад сам оно пре пет година почео да ређам заувеке (и ладно издржавам целогодишње апстиненције... уосталом, био сам и паузирао са пушењем за толико, па шта) требало је да преиспитујем сам форум бар онолико колико сам себе... Први симптом је требало да буде што сам телеграме подршке добијао приватно, а топли зека је био задружни. Друго, што никако не поправљају сопствер - само тренутак... ево проверих - не знам колико пута сам обележавао читаве птфове као прочитане, пробавао ово оно, а јок. Након неког времена ме врати на неки тамо датум (у случају топића о мачкама, на Ренеову поруку од 2-Х-2013, "Сенка почела да преде"). И треће, јебеш форум где модератор здушно брани право на аписменостРЖ.
У Бурундију се бар не осећам као гастос, доста било.
Кад сам оно пре пет година почео да ређам заувеке (и ладно издржавам целогодишње апстиненције... уосталом, био сам и паузирао са пушењем за толико, па шта) требало је да преиспитујем сам форум бар онолико колико сам себе... Први симптом је требало да буде што сам телеграме подршке добијао приватно, а топли зека је био задружни. Друго, што никако не поправљају сопствер - само тренутак... ево проверих - не знам колико пута сам обележавао читаве птфове као прочитане, пробавао ово оно, а јок. Након неког времена ме врати на неки тамо датум (у случају топића о мачкама, на Ренеову поруку од 2-Х-2013, "Сенка почела да преде"). И треће, јебеш форум где модератор здушно брани право на аписменостРЖ.
У Бурундију се бар не осећам као гастос, доста било.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°318
Ubijen Avganistanac kod Pirota, uhapšen lovac
Izvor: Tanjug sreda, 24.08.2016. | 09:15
Beograd -- Pripadnici Zajedničkih snaga vojske i policije, sinoć su na putu između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota, čuli pucanj, a potom naišli na šest migranta.
Jedan od migranata imao je prostrelnu ranu u predelu grudnog koša, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Na mestu događaja zatekli su i četiri lovca.
O događaju su obavešteni policija i Hitna pomoć, čiji su lekari na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana starosti 20 godina.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu su nakon izvršenog uviđaja uhapsili jednog od lovaca M. M. (1977) iz Pirota i po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati.
Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.
- Post n°319
Auh.
_____
- Guest
- Post n°320
NSHC @NSHCentar 4h4 hours ago
- Kome ćete dati odeću? - Izbeglicama. - A zar nemate neke naše ljude da im date? I nisu nam ostavili polovnu odeću, odneće na drugo mesto.
- Kome ćete dati odeću? - Izbeglicama. - A zar nemate neke naše ljude da im date? I nisu nam ostavili polovnu odeću, odneće na drugo mesto.
- Post n°322
_____
- Post n°323
brate
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°324
Danas je Skupština opštine Savski venac izglasala odluku o gašenju Info pulta za azil.
druga vest:
http://www.independent.co.uk/news/child-labour-sweatshops-refugees-marks-and-spencer-panorama-clothes-sold-in-uk-britain-british-high-a7376706.html
[size=48]Refugee children 'making Marks & Spencer clothes' in Turkish factories, BBC claims[/size]
druga vest:
http://www.independent.co.uk/news/child-labour-sweatshops-refugees-marks-and-spencer-panorama-clothes-sold-in-uk-britain-british-high-a7376706.html
[size=48]Refugee children 'making Marks & Spencer clothes' in Turkish factories, BBC claims[/size]
- Post n°325
mogu da ih uhvate za jaja. odluka fakticki znaci da ih izbacuju iz poslovnog prostora savskog venca.
vec smo im nasli novi prostor
KIRS je zlocinacka i kriminalna organizacija, poslednja ziva ispostava JUL. u komesarijatu postoji sveska za upisivanje informacija o nevladinom sektoru koja se zove "žohari".
vec smo im nasli novi prostor
KIRS je zlocinacka i kriminalna organizacija, poslednja ziva ispostava JUL. u komesarijatu postoji sveska za upisivanje informacija o nevladinom sektoru koja se zove "žohari".
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.