Hastal Furniture Hrasnica.
https://en.wiktionary.org/wiki/hastal
Notxor wrote:Hajvar jekao kad bi rekao hinsan. Hajvan, kahva je ok. Mahrama je skroz bezveze.
другар из тамоа, мислим да је вијетнамски ветеран wrote:
As I cast out my cast net, which was cast from a metal mold, I cast my eyes on the cast that the doctor had placed on my right leg and dreamed of being cast in the great movie that had been cast in my horoscope When I pulled the net in the only thing I caught was trash with a green gray cast. Luckily, a passing motorist gave me a cast to the nearby dump where I was able to cast out the garbage.
fikret selimbašić wrote:Prvi put sam čuo za prezime Nagraisalović. Paće, ima li ga kod tebe u zbirci?
„На данашњем степену развоја комуникација, писање мимо писма које се користи за језик на коме се пише је исто што и изигравање говорне мане - умеФ да приФаФ нормално, али миФлиФ како је то баФ добар ФтоФ.“
Ne možeš ti našega čovika zajebat! Koliko puta ste u čuli tu rečenicu, izgovorenu na jednom od tri-četiri štokavska jezika s ovog brdovitog poluotoka, ovisno je li se za potrebe kafanskog razgovora nije dao zajebati naš čovik, čovjek, čovek, čo'ek, ili koja li već podvrsta te endemske balkanske životinje, upravo nevjerojatno prilagodljive svim životnim uvjetima, od surovih azijskih suhopoljina do skandinavske liberalne demokracije?
fikret selimbašić wrote:Ne možeš ti našega čovika zajebat! Koliko puta ste u čuli tu rečenicu, izgovorenu na jednom od tri-četiri štokavska jezika s ovog brdovitog poluotoka, ovisno je li se za potrebe kafanskog razgovora nije dao zajebati naš čovik, čovjek, čovek, čo'ek, ili koja li već podvrsta te endemske balkanske životinje, upravo nevjerojatno prilagodljive svim životnim uvjetima, od surovih azijskih suhopoljina do skandinavske liberalne demokracije?
Paće, mislim da milion+ ljiudi još uvijek koristi riječ čojk.