zao mi je sto se namucila kao za svakog sto mi je zao
R.I.P.
- Post n°76
Re: R.I.P.
ja ne znam i dalje sta da mislim o njoj
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°77
Meni nije drago, a bio sam sigran da ću se radovati ukoliko i to dočekam. Mnogo puta sam je slušao kako čisto zlo prosipa, fino umotano i njanjavo ali zlo. Umjesto RIP (ne mogu ni to) okačiću njen tekst iz Profila u kom brani Vuka Brankovića i Dragu Mašin.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°78
Jedna od najživopisnijih osoba koje sam ikada upoznao, u privatnom ophođenju razbarušeno ljubazna i iskreno srdačna. sa ludački natrpanom gajbom i istim takvim neredom u glavi. Imam njenu visceralno ilustrovanu knjigu o porođaju, to je valjda najgrotesknija knjiga koju imam u kući, i sećam se sa kakvim ponosom je poslala tu knjigu mojoj supruzi, "ako joj zatreba nekad u životu", pošto je prizor Isidore Bjelice umazane jodom i krvlju nešto bez čega ne može nijedna buduća majka.
Nije joj bilo suđeno da postane luda baba, a meni je jebiga žao jer volim - iskreno volim, bez rezerve, makar prezirao i mrzeo bukvalno sve što zastupaju - oriđinale, frikove, koloritne ljude veće od života. RIP.
Nije joj bilo suđeno da postane luda baba, a meni je jebiga žao jer volim - iskreno volim, bez rezerve, makar prezirao i mrzeo bukvalno sve što zastupaju - oriđinale, frikove, koloritne ljude veće od života. RIP.
- Post n°79
btw mislila sam da je dosta starija
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°80
Erzsébet Biszak wrote:btw mislila sam da je dosta starija
Isto, najbliže '60. godište, kraj pedesetih.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°81
Колико јуче сам се сетио те књиге.Vasa wrote:Jedna od najživopisnijih osoba koje sam ikada upoznao, u privatnom ophođenju razbarušeno ljubazna i iskreno srdačna. sa ludački natrpanom gajbom i istim takvim neredom u glavi. Imam njenu visceralno ilustrovanu knjigu o porođaju, to je valjda najgrotesknija knjiga koju imam u kući, i sećam se sa kakvim ponosom je poslala tu knjigu mojoj supruzi, "ako joj zatreba nekad u životu", pošto je prizor Isidore Bjelice umazane jodom i krvlju nešto bez čega ne može nijedna buduća majka.
Пре ми је била само гротескна.
А у светла тога да се ту ради о Лаву Григорије, постаје прилично злокобнија.
- Post n°82
meni ona bila lujka ali one lujke bez istinskog talenta. obrazovane, vrv nacitane, puno toga dobile iz kuce, ruzeljave, zeljne paznje..
slabo ce se ko secati njenih dela osim onih silazaka medj tv estradni svet.
neka ipak pociva u miru
slabo ce se ko secati njenih dela osim onih silazaka medj tv estradni svet.
neka ipak pociva u miru
- Guest
- Post n°83
Umro je Kolja Mićević. Ne mogu da prebrojim kolko sam važnih pesnika, u svoje formativno doba, susreo zahvaljujući njegovim prevodima.
- Post n°85
o jebote
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°86
zapaljenje pluca. neka jede govna korona.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°87
kazu nije korona
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°88
Оде и Веца. Јавите и на пепепеј, мислим да тамо има двоје-троје који су је познавали.
https://www.danas.rs/drustvo/preminula-knjizevnica-vesna-dencic/
https://www.danas.rs/drustvo/preminula-knjizevnica-vesna-dencic/
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°89
igor mandic jebiga
_____
- Post n°90
RIP hakim bey
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°92
https://www.theguardian.com/world/2022/sep/11/spanish-novelist-javier-marias-dies-at-home-in-madrid-aged-70
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°93
Ode još jedan prijatelj foruma:
Svetlana Slapšak – Pol Ven, istraživač drugačije antike (1930-2022)
— Peščanik (@Pescanik) October 5, 2022
29. septembra, u 92. godini umro je jedan od najvećih i najoriginalnijih istraživača antike prošlog i ovog veka, mislilac koji je duboko uticao na Mišela Fukoa. https://t.co/qAjEP5JVJb
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°94
gresna mi dusa kao i za strosa svojevremeno mislio sam da je vec neko vreme mrtav
_____
- Post n°95
Umro Danojlic. Politika na stranu, jedan od najboljih koje smo imali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°96
Уф. Једна од књига којима сам се вазда враћао, „Мука с речима“. И незаборавно протрчавање кроз Југославију.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°98
Au bre! Rip.
Izgledao skroz ok u Marki žvaka.
Izgledao skroz ok u Marki žvaka.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°99
ogavan dan juce.
_____
- Post n°100
wtf, neverovatno.
_____