Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Star Wars

Erős Pista

Star Wars - Page 6 Empty Re: Star Wars

Post by Erős Pista Fri Jan 01, 2016 5:01 pm

Ovo je već urnebesno Star Wars - Page 6 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 02, 2016 8:20 pm

Xexoxical Endarchy

Post by Xexoxical Endarchy Sat Jan 02, 2016 8:43 pm

ostap bender wrote:mozda haneke

Star Wars - Page 6 3579118792 Star Wars - Page 6 3579118792 Star Wars - Page 6 3579118792
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 10:41 am

Рециклажа свега већ виђеног + ВолтДизни ниво наивности у борби добра и зла. Да нема оних 3Д наочара, које као нешто појачавају угођај гледања. било би то у потпуности бачених 300 динара. Мада, специјални ефекти су толико наметљиви да успављују. (за биоскопски угођај, од новијих спектакала, најбољи утисак ми је оставила "Планета мајмуна")
    Spoiler:
    Star Wars - Page 6 2304934895 Да ли још неког најновија принцеза Леа асоцира на Хилари Клинтон?

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jan 03, 2016 11:08 am

Kako neko moze da mrzi lika koga glumi Harison Ford? Star Wars - Page 6 2729202060

"VoltDizni nivo naivnosti u borbi dobra i zla" ti je ono... Jesi li ti gledao prethodno ista od Star Warsa?
    Indy

Post by Indy Sun Jan 03, 2016 11:09 am

Uskoce, za takve stvari postoji spoiler.
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 11:31 am

Verterdegete wrote:Kako neko moze da mrzi lika koga glumi Harison Ford? Star Wars - Page 6 2729202060

"VoltDizni nivo naivnosti u borbi dobra i zla" ti je ono... Jesi li ti gledao prethodno ista od Star Warsa?

Лик је био симпатичан својевремено, а када га видиш 30 година касније, у истој јакни, у истој летелици, и још увек мисли да је шмекер јер је као неки разбарушени авантуриста, неодговоран и површан а у исто време посвећен борби, то је толико патетично да не умем да опишем... па онај загрљај са женом пун патетике, као још увек се воле...  Star Wars - Page 6 3274312807 За ово друго се слажем, међутим серијал је имао потенцијал да уђе у нешто озбиљније, уместо тога он је још више подетињио, ово сад само деца могу да гледају.

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    AnaDilajt

Post by AnaDilajt Sun Jan 03, 2016 11:48 am

Critics are going too easy on Star Wars: The Force Awakens
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Jan 03, 2016 11:52 am

osim uskoka Star Wars - Page 6 2304934895

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 03, 2016 11:55 am

Star Wars - Page 6 3579118792

Pa u prauv je uskok, protraćen Harison Ford.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

AnaDilajt

Post by AnaDilajt Sun Jan 03, 2016 11:56 am

Star Wars - Page 6 3579118792
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 11:59 am

Неко је едитовао поруку без моје дозволе. Ја не користим спојлере и не видим зашто је реченица из текста завршила у спојлеру, изгледа да је Вилијам много залудан.  Star Wars - Page 6 2304934895 (или неко други, али личи на њега)

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 03, 2016 12:02 pm

Nisam mod na ovom topiku, idi ljuti se na neku drugu učiteljicu.

_____

uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 12:07 pm

Не љутим се, него не видим шта је мод хтео да поручи тиме. Star Wars - Page 6 4101625831 Штити малу децу од сила мрака које мрзе Хана Сола? Штити велику децу од анти-петарпановске реторике? Не капирам.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jan 03, 2016 12:12 pm

Kvaris buduci ugodjaj u filmu nekome ko ga nije gledao.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 03, 2016 12:14 pm

et uskok

Indi je skrenuo pažnju na spojler, pa je moderacije reagovala, iz razloga koje je sad naveo Verter. Stvarno ne razumem šta ti nije jasno. Jel ne razumeš koncept spojlera, ili šta?

_____

uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 12:20 pm

Verterdegete wrote:Kvaris buduci ugodjaj u filmu nekome ko ga nije gledao.

А тоооо... онда у реду.... мада нисам рекао како је убијен.

Spoiler:

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 03, 2016 12:21 pm

Jbt, koj ti je andrak? Ponašaš se ko da imaš pet godina.

_____

lalinea

Post by lalinea Sun Jan 03, 2016 12:39 pm

Star Wars - Page 6 Fb_img10

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    lalinea

Post by lalinea Sun Jan 03, 2016 12:42 pm

uskok i ajduk wrote:Не љутим се, него не видим шта је мод хтео да поручи тиме. Star Wars - Page 6 4101625831 Штити малу децу од сила мрака које мрзе Хана Сола? Штити велику децу од анти-петарпановске реторике? Не капирам.
    Stiti ljubitelje filma od filmskih spojlera. Ti stvarno ne znas za koncept spojlera kad su u pitanju filmovi ili knjige?
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 12:54 pm

Зар ниси написала да си тај филм гледала два пута у врло кратком размаку? (разумем твоје мотиве, па ипак поднела си озбиљну жртву, мора се признати) Ко иде да гледа Ратове звезда због радње не треба да гледа јер у новом наставку нема нове радње. Да, тај лик је убијен, али практично на истом месту и у сличним околностима под којима се иначе дешавају обрачуни и убиства у том серијалу што оставља простор да васкрсне у следећем наставку као џедај (а кладим се и да хоће). Дакле, још једном. ту нема нове радње.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jan 03, 2016 2:33 pm

A da ipak prepustiš ljudima da to sami procene?
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Sun Jan 03, 2016 2:38 pm

Оу.... Прецењујеш домет моје критичке оштрице.... а ипак, ако сам бар једног од 5 форумаша који прате ову тему спасио од тога да му похлепне корпорације отму 300 динара ни за шта, онда сам учинио добро дело. (ако ме се сете на дан безбедности, сете)

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 03, 2016 3:11 pm

Ne, ali nije mi jasno zašto ponavljaš spojler, kad znaš da je spojler, i kad je moderacija zbog toga već jednom reagovala? Ne razumem, kakvo je to ponašanje?  Kome teraš kontru? Ko te dirao? Ko te uvredio? Zašto se ponašaš kao rasplaženo derle?

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 03, 2016 3:28 pm

Izgleda da ima još ima nade za novu trilogiju (a new hope!), drugi nastavk neđe režirati Džej-Džej, nego Rian Džonson.

Franchise filmmaking is a delicate high-wire act designed to make the most money possible, not to generate the best individual movie, and to that end it helps if the chosen directors can defer to the producers and powers that be. Nothing in Joe and Anthony Russo’s previous credits seemed to indicate that they should be directing Captain America movies. But that also meant there was no precedent for how they would approach them. The same is not true of Michael Mann, or Quentin Tarantino, or Steven Spielberg. It’s also not true of Christopher Nolan, and DC is still dealing with the ramifications of his Batman movies, which, virtuosic as they at times were, have proven incredibly hard to emulate. DC could be doomed to make karaoke versions of The Dark Knight until Superman and Batman have no more cities left to destroy. Imagine Sam Raimi getting Spider-Man in 2015. I doubt it.

But then, placed in charge of writing and directing Episode VIII and writing Episode IX, you have Rian Johnson — one of our best young American filmmakers, a writer-director who made Brick and Looper, two of the most innovative and unique genre subversions of the last decade. Here is a guy who makes weird, creative movies that play with and reinvent tropes rather than submit to them. He has yet to direct a movie he hasn’t also written, and Episode VIII will be the first in which he works with a preexisting concept. It was a shock when Disney tapped him.

But hiring Johnson suggests a straying from the blockbuster playbook followed by Marvel, DC, and so on. Working together, Abrams and Lawrence Kasdan turned Michael Arndt’s first draft of The Force Awakens into a successful reboot of the series. But that movie was a throat-clearing: It's larger purpose was to assure audiences that no one was going to make Star Wars about kids playing dress-up again. Abrams did establish the ground rules of the new Star Wars universe with Force Awakens — through Kylo Ren and Snoke, the First Order, Luke's reemergence, and Han's death — to ensure at least some narrative precedent. But Johnson has a tremendous amount of room to work within the larger Star Wars sequel trilogy.

Even if we take the most pessimistic view of Johnson's role, which would be that he's a details-man brought in to breathe life into Abrams's and Kathleen Kennedy's expanded-universe vision of forever-blossoming new properties, giving him the scripts for both VIII and IX is a tremendous vote of confidence in his talent for those details. But statements made by Kasdan at the beginning of December suggest a more nuanced reality. He told the Los Angeles Times, "These movies are going to be so different. Rian Johnson is a friend of mine — he's going to make some weird thing. If you've seen Rian's work, you know it's not going be like anything that's ever been in Star Wars." Then an even more resounding vote of confidence came from Abrams himself earlier this week, who, according to Force Awakens actor Greg Grunberg, said that Johnson's script for Episode VIII is so good that Abrams wishes he were the one directing it.
    http://www.vulture.com/2015/12/huge-potential-star-wars-episode-viii-rian-johnson.html

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 19, 2024 9:36 pm