citam 40 bombardera ide ka ukrajini.
Rusija i sve vezano za nju
- Post n°26
Re: Rusija i sve vezano za nju
adidas generalni sponzor sudjenja.
- Post n°27
Salah Abdeslam, jedan od glavnih terorista iz Bataklana je pobegao i krio se u Briselu. Verovatno i on nije pravi islamista nego ga Ukrajinci platili..
- Post n°28
otisao covek da obidje drugare i rodbinu, nije sigurno isao da obilazi muzeje.
normalno da se previse njih investiralo u ukrajinu i da takav ishod nikome ne odgovara. jebigica, o tome je trebalo ranije da se razmislja.
normalno da se previse njih investiralo u ukrajinu i da takav ishod nikome ne odgovara. jebigica, o tome je trebalo ranije da se razmislja.
- Post n°31
pa pricamo o sigurnoj kuci za raznorazni belosvetski sljam.
- Post n°32
A Rusija. Pa da, ne samo belosvetski, nego i za onaj odavde, tipa Miloševići i sličn.
- Post n°33
ti to kucas po zadatku ili vadis iz svog bogatog aresenala fore iz osnovne skole?
o tome kako se Rusija ophodi prema terorizmu i fundamentalizmu mogu najbolje da posvedoce ovi dogadjaji, i ne samo ovi. sta se desava u ukrajini, zna li se?
o tome kako se Rusija ophodi prema terorizmu i fundamentalizmu mogu najbolje da posvedoce ovi dogadjaji, i ne samo ovi. sta se desava u ukrajini, zna li se?
- Post n°34
Polako malo sa tim "zadacima".
A Rusija odlicno resava terorizam, to se tako radi, profesionalno, sa kesom oko glave u sudnicu, secenje usiju, spaljivanje medjunozja, cist profesionalizam.
A Rusija odlicno resava terorizam, to se tako radi, profesionalno, sa kesom oko glave u sudnicu, secenje usiju, spaljivanje medjunozja, cist profesionalizam.
- Post n°35
Harperčić na misiji
- Post n°36
cetvrtog su uneli i izneli u kolicima, ne znam da li si ispratio.
i mislim da ih resavaju odlicno. jednostavno neki ugovori drustveni u takvim situacijama prestaju da vaze, tj. bivaju suspendovani. sto nije necuveno za rusiju i njenu istoriju raznoraznih terora, ali jeste recimo za nekoga poput sad-a. kada smo kod toga, kako izrael to resava?
i mislim da ih resavaju odlicno. jednostavno neki ugovori drustveni u takvim situacijama prestaju da vaze, tj. bivaju suspendovani. sto nije necuveno za rusiju i njenu istoriju raznoraznih terora, ali jeste recimo za nekoga poput sad-a. kada smo kod toga, kako izrael to resava?
- Post n°38
kazi slobodno genocidom i etnickim ciscenjem.
- Post n°39
Pa da, slično ko Rusija u Čečeniji što je rešavala, a i u Ukrajini samo što tu nije bilo čak ni najave od terorizma, ali ih to ne ometa, bolje sprečiti nego lečiti.
- Post n°40
sta pa da? cecenija je i dalje tamo gde je i bila. mozda su je malo preuredili, ali i dalje su muslimani. sta je sa izraelom?
kakva sad ukrajina, tu pricu smo cini mi se zatvorili kada smo rekli da je to sigurna kuca za belosvetski sljam.
kakva sad ukrajina, tu pricu smo cini mi se zatvorili kada smo rekli da je to sigurna kuca za belosvetski sljam.
Last edited by Fermion on Mon Mar 25, 2024 8:17 am; edited 1 time in total
- Post n°41
Fermion wrote:cetvrtog su uneli i izneli u kolicima, ne znam da li si ispratio.
i mislim da ih resavaju odlicno. jednostavno neki ugovori drustveni u takvim situacijama prestaju da vaze, tj. bivaju suspendovani. sto nije necuveno za rusiju i njenu istoriju raznoraznih terora, ali jeste recimo za nekoga poput sad
Нечувено у случају да ниси чуо за Гвантанамо, тајне затворе, ...
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°42
Fermion wrote:sta pa da? cecenija je i dalje tamo gde je i bila. mozda su je malo preuredili, ali i dalje su muslimani. sta je sa izraelom?
A ok, nisam shvatio da sebi persirate
- Post n°43
A za Izrael ima poseban topik
- Post n°44
Ne znam sto moderacija dopusta ovako besmisleno trolovanje
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°45
Podsetiću, sa moderatorske pozicije, da ovaj forum ima jasan odnos prema agresiji na Ukrajinu. Ima mnogo drugih mesta na mreži gde se može ispoljavati putinizam.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°46
Ne dopušta, nego ajd da vidim koji je MO, da li će napisati još nešto osim trolovanja...Čini se da nema ništa od toga.disident wrote:Ne znam sto moderacija dopusta ovako besmisleno trolovanje
Last edited by One Eyed Bob on Mon Mar 25, 2024 9:11 am; edited 1 time in total
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°47
Nektivni Ugnelj wrote:Fermion wrote:sta pa da? cecenija je i dalje tamo gde je i bila. mozda su je malo preuredili, ali i dalje su muslimani. sta je sa izraelom?
A ok, nisam shvatio da sebi persirate
Држим да се њкв Фрмјон држи краљевског ми.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°48
disident wrote:Ne znam sto moderacija dopusta ovako besmisleno trolovanje
- Post n°49
Nektivni Ugnelj wrote:A za Izrael ima poseban topik
hvala na informaciji. da li postoje jos neka pisana ili nepisana kmetovska pravila i uputstva kojih se valja pridrzavati dok se ovde boravi?
video sam da na drugoj temi covek drzi predavanja, za to nemam danas vremena, ali nadoknadicu.
- Post n°50
Za početak, došao si na forum na kome su, koliko vidim, bukvalno svi protiv likvidacije Gaze, i pitaš "šta je sa Izraelom". Uleteo si đonom, nošen nekim binarnim pretpostavkama, agresivan, već ustremljen na neke forumaše iako si, dabome, nov ovde. Ako ne smiriš nastup, ideš odavde i to je to, ne pada mi na pamet da trpim agresivne trolove ni sekundu više nego što moram.
_____
Gdje punac drži pive?