Rusija i sve vezano za nju
- Post n°202
Re: Rusija i sve vezano za nju
Patrushev delivers a statement of Kremlin's vision for 2025. It's remarkable for its combination of ideological fervour and staggering passivity.
— Vlad Vexler (@VladVexler) January 14, 2025
"Ukraine may cease to exist in 2025"; "Moldova and the Baltic" watch out. pic.twitter.com/8pylLe2MTi
Идеолошка ватра и запањујућа пасивност:
Шта желите господине Патрушев?
-Да се промене снаге у свету.
Шта ће онда бити?
-Е, видећемо!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°203
Najavljeni gasovod od 55 milijardi m3 od Rusije prema Indiji via Kaspijsko jezero-Iran-Indija je jos jedna poruka kako zapadu, ali i Kini, od Moskve.
Sa Snagom Sibira i novim dogovorenim gasovodom preko Irana prema Indiji, Rusija je "zamenila" Evropu sto se tice gasa.
Videcemo da li ce se Kinezi kajati sto se cenkali oko Snage Sibira 2, ja mislim da hoce.
Strateskom saradnjom sa Iranom, Rusija je otvorila najkraci privredni put prema Indiji. Nezavisan od zapada i Kineza.
To odgovara Indiji i Iranu.
Sa Snagom Sibira i novim dogovorenim gasovodom preko Irana prema Indiji, Rusija je "zamenila" Evropu sto se tice gasa.
Videcemo da li ce se Kinezi kajati sto se cenkali oko Snage Sibira 2, ja mislim da hoce.
Strateskom saradnjom sa Iranom, Rusija je otvorila najkraci privredni put prema Indiji. Nezavisan od zapada i Kineza.
- Post n°204
Jedna od najstabilniji zemalja na svetu, IranSox wrote:Najavljeni gasovod od 55 milijardi m3 od Rusije prema Indiji via Kaspijsko jezero-Iran-Indija je jos jedna poruka kako zapadu, ali i Kini, od Moskve.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°205
neverovatan je sox. putin sada salje poruke i kini
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°206
mislim mozda i salje ali je ovo sve lose za njih
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°207
Vidim da ga planiraju od 2016te. Jel ima neki novi "development"?
- Post n°208
da sam dobio dinar svaki put kad sam čuo za neki grandiozni ruski plan dosad bih.....
- Post n°209
Pleonazam.Del Cap wrote:da sam dobio dinar svaki put kad sam čuo za neki grandiozni ruski plan dosad bih.....
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°210
https://www.theguardian.com/world/2025/feb/04/putin-orders-revival-of-soviet-era-eurovision-rival
biće preljepo
biće preljepo
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°212
Može li bolje od Novogodišnje Grand parade:
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°214
Јанош Винету wrote:Patrushev delivers a statement of Kremlin's vision for 2025. It's remarkable for its combination of ideological fervour and staggering passivity.
— Vlad Vexler (@VladVexler) January 14, 2025
"Ukraine may cease to exist in 2025"; "Moldova and the Baltic" watch out. pic.twitter.com/8pylLe2MTi
Идеолошка ватра и запањујућа пасивност:
Шта желите господине Патрушев?
-Да се промене снаге у свету.
Шта ће онда бити?
-Е, видећемо!
Srbi: "Pa čekajte, mi smo mislili da ste vi ta promena odnosa snaga u svetu?"
- Post n°215
Al će se iznenaditi fanovi Rusije, a i pobornici teorije o ruskoj guberniji i kineskoj provinciji, kad VS krene da šalje pripadnike u neke baltičke pripizdine kao NATO topovsko meso, msm kad sve to eskalira u WW3.
- Post n°216
Не верујем да ће икада доћи до тога, нису Амери блесави да имају тројанског коња на фронту.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.