Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 28 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 16, 2023 7:04 pm

Janoš je jasno antiputinovski.
    kondo

Post by kondo Wed Aug 16, 2023 7:06 pm

jasno, ali i antinato. ali dopuštam da sam ga pogrešno shvatio. mada mislim da nisam.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 7:12 pm

Malo je kripi tako pricati o ljudima. Gotovo po nekakvom spisku.
    kondo

Post by kondo Wed Aug 16, 2023 7:14 pm

kripi je pričati o nečijem svetonazoru.... ok.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 7:15 pm

Nije se odnosilo na tebe nego na ove sa batinama.
    паће

Post by паће Wed Aug 16, 2023 7:23 pm

Pozovi.Luku.na+375 wrote:U cemu je problem? Sam si rekao da vas to odredjuje kao forum. Kakva sad pecanja, a vamo mases batinom? Ne ide.

Вас, нас... чији с' ти, мали?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 7:33 pm

To je tako obicaj mozda kada banes u neko selo, da te se pita ciji si, ali posto sam gradsko dete meni je to onako bas nesimpaticno.

Postavio sam prosta pitanja, a zavrsio u nekakvom glibu. Takav internet je prevazidjen.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Aug 16, 2023 7:43 pm

kondo wrote:

da nisam ovde lično video ljude koji se deklarišu kao levičari a 200 posto su pro nato, ne bi verovao.
    Brt kad pada kiša, pas i mačka idu pod isti krov. 

Imaš i primer iz 1941, znaš ti koji.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Aug 16, 2023 7:45 pm

Pozovi.Luku.na+375 wrote:To je tako obicaj mozda kada banes u neko selo, da te se pita ciji si, ali posto sam gradsko dete meni je to onako bas nesimpaticno.

Postavio sam prosta pitanja, a zavrsio u nekom glibu. Takav internet je prevazidjen.
    Pa koj ćeš kurac ovde kad smo prevaziđeni? Džibe bre.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    sotona panonska

Post by sotona panonska Wed Aug 16, 2023 7:47 pm

Mór Thököly wrote:Mene samo zanima škk putinofili rade na ovom forumu, ne razumem, nema dovoljno rosofiličarskih mesta na srpskom internetu?
    Na čemu li zasnivaš sopstvene vrednosne pozicije ako njima ne suprotstaviš drugačiju poziciju, a to što je putinizam mejnstrim u nekoj zemlji ne znači da ne poseduje neku svoju unutrašnju vrednost koju treba uvažiti , mislim, nije ovo diskusija "Prljavo kazalište" vs "Bijesovi", pa da kažeš ostavite nas 5 "bijesnih" da sami sa sobom hvalimo "Bijesove" , a vi "prljavci" slušajte muzički mejnstrim na drugom mestu... Izuzetnost neke pozicije ne postiže se samozatvaranjem, gde je tu uživanje ako pričaš sam sa sobom, za to može da služi i blog, onlajn dnevnik, kolumna, a forum je ipak za razmenu.
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 7:49 pm

Lepo sroceno. Pitaj ga jos malo o toj izuzetnosti.
    sotona panonska

Post by sotona panonska Wed Aug 16, 2023 8:13 pm

Ma... šta da ga pitam, on izuzetnost crpi čas iz globalne realne politike, ne dajući jasno objašnjenje šta makedonci, crnogorci , albanci, bosanci, dobijaju vojnim svrstavanjem, čas iz totalne emocije: "dokaz izuzetnosti je što nas je malo, nasuprot mejnstrimu, odupiremo se većinskom putinizmu, zato smo izuzetni, što više mrzimo putinizam to smo izuzetniji, a svi drugi su slabo misleći konzumenti ruskog despotizma".
    konjski nil

Post by konjski nil Wed Aug 16, 2023 8:19 pm

sotona panonska wrote:dokaz izuzetnosti je što nas je malo, nasuprot mejnstrimu, odupiremo se većinskom putinizmu, zato smo izuzetni, što više mrzimo putinizam to smo izuzetniji, a svi drugi su slabo misleći konzumenti ruskog despotizma".
    baš te muči ta manjina bilo bi extra da je nema a  Rat u Ukrajini - Page 28 2304934895

_____
    Rat u Ukrajini - Page 28 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Rat u Ukrajini - Page 28 2692
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 16, 2023 8:24 pm

pa to je suština, svrbi ih svaki disonantni ton, to bukv ne sme da postoji nigde. 

čuj ekipo stvar je takva kakva je, sve vam piše gore u baneru. možete da zauzimate pozicije kakve želite ali nećete ovaj forum zatrpati proputinovskim sadržajem. viškovi će biti brisani, a korisnici će biti banovani ako budu od prvog posta uletali u raspravu naoružani kozačkim bičevima. 

dakle, molim, razmak između rašističkih postova, imajte malo stila, ne vređajte i ne osećajte se, molim vas, komotno ovde, jer niste dobrodošli i ja bar nisam zainteresovan za pluralizam rasprave sa putinistima.
    sotona panonska

Post by sotona panonska Wed Aug 16, 2023 8:25 pm

Nikako. I Putin je manjina, gledano regionalno, potkontinentalno, kontinentalno, globalno, ekonomski, politički, pa je opet nekome smetnja što je u jednoj zemlji ili dve zemlje mejnstrim lik, što i tu nije manjina.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 16, 2023 8:29 pm

Hajde da budem još malo jasniji - apologija putinizma nije dobrodošla na ovom forumu, a da se neko učlanjuje samo da bi branio Putina i izvrtao univerzum ovakvim argumentima, to ne može i kraj. imate druge forume za to. ovo je poslednje što sam ti rekao na tu temu.
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 8:39 pm

Realno ti ga zavukao intersekcionalno.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 16, 2023 8:49 pm

Pa ne, to je infantilni sofizam, neću se ni baviti time.
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 8:56 pm

Da si rekao solipcizam shvatio bih te ozbiljnije, ovako opet to neko mahanje batinom.

Post by MNE Wed Aug 16, 2023 9:31 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Pozovi.Luku.na+375 wrote:To je tako obicaj mozda kada banes u neko selo, da te se pita ciji si, ali posto sam gradsko dete meni je to onako bas nesimpaticno.

Postavio sam prosta pitanja, a zavrsio u nekom glibu. Takav internet je prevazidjen.
    hm zar nije čibe
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Aug 16, 2023 9:36 pm

Tako je. Bolje poznajes srpski jezik od mene, iako ti nije maternji.

_____

Post by MNE Wed Aug 16, 2023 9:37 pm

šta znam u školi sam učio 2 god. srpskohrvatski ostalo sve srpski
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Aug 16, 2023 9:38 pm

Dobro to, al sada govoris crnogorski, srodni ali ipak drugaciji jezik.

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Aug 16, 2023 9:45 pm

MNE wrote:
    Vilmos Tehenészfiú wrote:
    hm zar nije čibe

To je taj glas Čž, koji crnogorski nema, a srpski ima. Napraviš usta ko da oćeš da kažeš č, a izgovoriš dž. Čžibe!

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 9:52 pm

Ja bih prekinuo ovo razvodnjavanje Sotonom.

Zasto je putinizam toliki problem u recimo jednoj Africi ili Srbiji? Necu da kazem zemljama trecega sveta. Neka budu neki nesvrstani.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 3:07 am