Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 27 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 16, 2023 12:59 am

Mene samo zanima škk putinofili rade na ovom forumu, ne razumem, nema dovoljno rosofiličarskih mesta na srpskom internetu?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 16, 2023 1:00 am

+1
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 1:03 am

A ti si jedan od onih koji misle da je Putin krcmar? Da se ovo desava zbog samovolje jednoga lika koji se plasi kovida?

Ne razumes, vidi se. Zivimo vec u post Putin svetu. Kao sto je Staljin vec na Jalti bio prevazidjen, tako je i taj tvoj pojednostavljeni pogled na svet prevazidjen jos u februaru prosle godine.

Last edited by Pozovi.Luku.na+375 on Wed Aug 16, 2023 1:30 am; edited 1 time in total
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Aug 16, 2023 1:07 am

Neko je hteo Srbina da zajebe? Kakav danak neiskustvu…

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Aug 16, 2023 3:37 am

Pozovi.Luku.na+375 wrote:Prema vojnama u Rusiji se moze znati koja je kalendarska godina i mesec, ali neki ludaci iz meni nepoznatih razloga vole tako da prave sa Rusijom racune bez krcmara. 

Godinu ipo dana rata i deluje da je Rusija i dalje u defanzivi. Znaci pocetak '43.

Samo da a priori odbacim analogije z drugi svecki rat. To sto je jedan sukob, vodjen u vreme kada je rat vodjen dosta drugacije, tekao na jedan nacin, nema nikakve veze sa modernim sukobom. Verovatno su tako svabe u drugom sveckom mislili da ce biti dovoljno da se priblize Moskvi pa da se Rusi raspadnu jer eto slicno bese u prvom sveckom, posto tamo su dosli do Minska i Kijeva i ruska imperija se raspala. Rat u Ukrajini - Page 27 2952840586

Tim receno, i to je deo price o eskalaciji i promeni ciljeva. Ovo vise nije samo rat oko strateskih ciljeva i teritorije, ovo postaje gadan, licni rat koji ce se voditi do poslednjeg pripadnika jedne od nacija, ako treba. Rusija nema narocitih potreba da se izlece i da napada ako Ukrajinci dolaze sami pred njenu artiljeriju, a front je dovoljno sirok da ima i te kako prostora i povoda za ubijanje. Sada se polako ali sigurno ide u istrebljivanje. I paradoksalno, to ce se pre spreciti eskalacijom nego ostavljanjem da stvari idu svojim tokom.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Aug 16, 2023 4:06 am

Mór Thököly wrote:Mene samo zanima škk putinofili rade na ovom forumu, ne razumem, nema dovoljno rosofiličarskih mesta na srpskom internetu?

Gustav je davno uklonjen sa zaglavlja Burundija, kontalo se da više nije potreban, da je nastupilo vrijeme mira. Još je živ i jako je gladan, vratite Gustava  Rat u Ukrajini - Page 27 2304934895

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Aug 16, 2023 6:34 am

Rat u Ukrajini - Page 27 3530066721

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Del Cap

Post by Del Cap Wed Aug 16, 2023 9:54 am

Pozovi.Luku.na+375 wrote:A ti si jedan od onih koji misle da je Putin krcmar? Da se ovo desava zbog samovolje jednoga lika koji se plasi kovida?

Ne razumes, vidi se. Zivimo vec u post Putin svetu. Kao sto je Staljin vec na Jalti bio prevazidjen, tako je i taj tvoj pojednostavljeni pogled na svet prevazidjen jos u februaru prosle godine.

Prožimaš sve pore društva, ko marksizam.
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 10:19 am

Ko folklorni marksizam zapravo.

To dok si rekao twitter ti ucita neku antinarodnost i antihistoricnost i nema te.
    konjski nil

Post by konjski nil Wed Aug 16, 2023 10:30 am

Mór Thököly wrote:Pricamo o coveku koji se mahnito boji 1 Covida.
    vrhunska vrlina Rat u Ukrajini - Page 27 2304934895

_____
    Rat u Ukrajini - Page 27 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Rat u Ukrajini - Page 27 2692
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 10:36 am

konjski nil wrote:
    Mór Thököly wrote:Pricamo o coveku koji se mahnito boji 1 Covida.
    vrhunska vrlina Rat u Ukrajini - Page 27 2304934895

Rat u Ukrajini - Page 27 286371741
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Aug 16, 2023 10:50 am

Ја се ипак морам сложити са овим, није Путин једини у овом рату. Њега су послушали сви редом, од министара, силовика, олигарха, генерала па до последњег пешадинца из провинције. Сви су листом кренули у рат, да је неко у старту пружио отпор и рекао да неће да ратује до инвазије не би дошло.

Ако се скине Путин, шта ако дође Пригожин или можда Стрелков?
    Онај начелник Росатома, ко већ?

Али то није пост-путиновски свет. То је и даље путиновски свет, са калифом уместо калифа, новим Путином уместо старог Путина. Ништа то не решава.

Такође, овде нема места теоријама завера, како су свемирци, рептили или јеврејски свемирски рептили наместили конфликт Путина и Америке. Како се то правда у једној ауторитарној држави која се хвалила својом сувереношћу? Како су ти конзервативни путиновски сурови реалисти дошли дотле да негирају постојање Украјине и почињу ратове за крв и тло, причајући како се бране од НАТО? Ко је онда крчмар ако није Путин и његови другари келнери?

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Aug 16, 2023 5:05 pm

Notxor

Post by Notxor Wed Aug 16, 2023 5:45 pm

Ima i ovo - jeste neka selendra, ali je vajdica

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Sotir

Post by Sotir Wed Aug 16, 2023 5:53 pm

Mór Thököly wrote:Mene samo zanima škk putinofili rade na ovom forumu, ne razumem, nema dovoljno rosofiličarskih mesta na srpskom internetu?
    Одговор се види у твом питању.
    Привлаче их натофилски постови као муве говно. Па би да виде ко може више да излучи квалитетног материјала.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Aug 16, 2023 6:08 pm

Sotir wrote:
    Одговор се види у твом питању.
    Привлаче их натофилски постови као муве говно. Па би да виде ко може више да излучи квалитетног материјала.

Bolje da si svrbež u prstima koji je uzrokovalo Morovo pitanje junački istrpio ili bar sačekao da smisliš bolji odgovor..

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 16, 2023 6:17 pm

Ovo nije pronato forum, nego antiputinovski.  I u tom smislu, a ne pronatoovskom, treba imati izvesne granice u vredjanju ako se želi nastaviti pisati na nj. A sam nato se.ovde moze vredjati do prekosutra.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Aug 16, 2023 6:25 pm

Mór Thököly wrote:Ovo nije pronato forum, nego antiputinovski.  I u tom smislu, a ne pronatoovskom, treba imati izvesne granice u vredjanju ako se želi nastaviti pisati na nj. A sam nato se.ovde moze vredjati do prekosutra.

Kad tisuću puta čuješ, pročitaš ili napišeš da Rusija ratuje protiv cijelog NATO pakta i da se u stvari brani na svojoj teritoriji štiteći svoj narod od planiranog ukro-NATO pokolja, vremenom počinješ da vjeruješ da je to neporeciva istina. A onda nije problem u bilo kakvoj kritici Putina i njegovog rata za teritorijalno proširenje na račun susjedne države, naći natofiliju, ako se dublje zakopa eto i nacizma. U stvari, ni kritika nije neophodna, dovoljna je konstatacija prostih činjenica, pomeni da je Rusija ta koja je napala, ti si nacistatofil.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 16, 2023 6:28 pm

Taj sled...misli, mi je savrseno jasan. Look what you made me do.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Aug 16, 2023 6:33 pm

Mór Thököly wrote:Ovo nije pronato forum, nego antiputinovski.  I u tom smislu, a ne pronatoovskom, treba imati izvesne granice u vredjanju ako se želi nastaviti pisati na nj. A sam nato se.ovde moze vredjati do prekosutra.
    +1
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 6:40 pm

Ja sam sasvim ubedjen da ste do sada prezvakali milijardu puta to putinijanstvo. I sta je i gde je i kako se manifestuje, pogotovo u Srba.

Meni ovako bez nekog konteksta medjutim to onako zvuci supljikavo, skoro pa ko te zvake koje prodaju sputnjici, samo sa druge trafike.

Pa ako moze neko da mi pribliznije pojasni taj pojam i koncept.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 16, 2023 6:47 pm

Lol, jel ti mislis da smo bas tolike budale ovde da se pecamo na.ovako nesto?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Aug 16, 2023 6:49 pm

Јанош Винету wrote:Ја се ипак морам сложити са овим, није Путин једини у овом рату. Њега су послушали сви редом, од министара, силовика, олигарха, генерала па до последњег пешадинца из провинције. Сви су листом кренули у рат, да је неко у старту пружио отпор и рекао да неће да ратује до инвазије не би дошло.

Ако се скине Путин, шта ако дође Пригожин или можда Стрелков?
    Онај начелник Росатома, ко већ?

Али то није пост-путиновски свет. То је и даље путиновски свет, са калифом уместо калифа, новим Путином уместо старог Путина. Ништа то не решава.

Naslednik nikad nije isti kao stari diktator. On može da proba da tera isto, ali dok ne poskida one koji su ga doveli u tu fotelju, on će biti lutka kojoj vuku konce. A taj postupak seče starih knezova i postavljanja novih može da potraje.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Pozovi.Luku.na+375

Post by Pozovi.Luku.na+375 Wed Aug 16, 2023 6:54 pm

U cemu je problem? Sam si rekao da vas to odredjuje kao forum. Kakva sad pecanja, a vamo mases batinom? Ne ide.
    kondo

Post by kondo Wed Aug 16, 2023 6:57 pm

koliko je antiputinovski skoro toliko je pronato. nije 100 posto ali ima malo sveta koji nije, recimo da bi samo za janoša i notxora mogao to da potpišem. da nisam ovde lično video ljude koji se deklarišu kao levičari a 200 posto su pro nato, ne bi verovao.

samo konstatujem, ne prozivam, ne zanima me diskusija.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:43 am