Trojka uhapšena u Hadžićima. Austrija, Rumunija, EU...
Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
- Post n°551
Re: Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
Trenutna naslovnica Jutarnjeg.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°552
nahranimo malo kult jebenog poligrafa u Srbiji, šta nam teško
https://n1info.rs/vesti/kako-su-osumnjiceni-za-dankino-ubistvo-pali-na-poligrafu-strucnjak-objasnjava-sta-je-odlozena-reakcija/
https://n1info.rs/vesti/kako-su-osumnjiceni-za-dankino-ubistvo-pali-na-poligrafu-strucnjak-objasnjava-sta-je-odlozena-reakcija/
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°553
— Saška (@neprepricljivo) April 4, 2024
Midhat Kapetanović pic.twitter.com/a1tBi3WqlB
- Post n°554
Načelnik UKP:
".... samo to područje je nama čudno, narečje, Vlasi su...."
"....mislimo da je uradio nešto, nešto gnusno sa telom...." (kad se vratio dan kasnije na deponiju)
".... samo to područje je nama čudno, narečje, Vlasi su...."
"....mislimo da je uradio nešto, nešto gnusno sa telom...." (kad se vratio dan kasnije na deponiju)
- Post n°556
DUBLJE OD DNA
— Aθαμαη ζαΓλιβλιαηςκι (@atamanzagliblje) April 5, 2024
...ako ste mislili da se ne može dublje. pic.twitter.com/dvlwJqb3rb
- Post n°557
Osumnjičenima pritvor do 30 dana, na saslušanju u tužilaštvu jedan je priznao, a drugi se brani ćutanjem. Uhapšeni su i otac i brat jednog od njih (rodbinske veze nisu navedene u saopštenju, ali su tako javili na RB1 u podnevnim vestima) jer su mu po tvrdnji policije pomogli da premesti telo na nepoznatu lokaciju.
b92.net/info/hronika/11506/oglasio-se-mup-nova-hapsenja/vestPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40).
Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora, saopštio je MUP.
"Zbog postojanja osnova sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru", navodi se u saopštenju MUP-a.
Podsetimo, S. J. i D. D. su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.
"Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D. D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem", navodi se iz Tužilaštva.
Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
- Post n°558
Advokati tamo tvrde da oca i brata ne mogu da gone po zakonu i pitaju se čemu to hapšenje.
https://www.paragraf.rs/propisi/krivicni-zakonik-2019.htmlPomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela
Član 333
(1) Ko krije učinioca krivičnog dela ili mu prikrivanjem sredstava kojima je delo učinjeno, tragova ili na drugi način pomaže da ne bude otkriven ili ko krije osuđeno lice ili preduzima druge radnje kojima se ide za tim da se ne izvrši izrečena kazna, mera bezbednosti ili da se ne primene vaspitne mere upućivanja u vaspitnu ustanovu ili vaspitno-popravni dom, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.
(2) Ko pruži pomoć učiniocu krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora preko pet godina,
kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.
(3) Ko pruži pomoć učiniocu krivičnog dela za koje je propisan doživotni zatvor,
kazniće se zatvorom od jedne do osam godina.
(4) Kazna za delo iz stava 1. ovog člana ne može biti teža ni po vrsti ni po visini od kazne propisane za krivično delo koje je izvršilo lice kojem je pružena pomoć.
(5) Za delo iz st. 1. do 3. ovog člana neće se kazniti lice kojem je učinilac supružnik, lice sa kojim učinilac živi u trajnoj vanbračnoj zajednici, srodnik po krvi u pravoj liniji, brat ili sestra, usvojilac ili usvojenik, kao i supružnik nekog od navedenih lica, odnosno lice koje sa nekim od njih živi u trajnoj vanbračnoj zajednici.
- Post n°559
Nešto mi ovde nije jasno. Moj brat raskomada čoveka, ja mu pomognem da se oslobodi tela, i nikom ništa, nevin sam pred Bogom i zakonom jer krv nije voda?
Treba mi ovde šire objašnjenje osim slova zakona, nemoguće da su stvari baš tako jednostavne.
Treba mi ovde šire objašnjenje osim slova zakona, nemoguće da su stvari baš tako jednostavne.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°560
I meni je čudno, ali verujem da Uskebasi i Ted dobro znaju o čemu govore.
Edit: Evo Uskebasi objasnjava smisao te odredbe:
Edit: Evo Uskebasi objasnjava smisao te odredbe:
Da bi se izbeglo da ti uhapse pola familije i optuze ih za pomaganje ne bi li te naterali da priznaš nešto. Srodnici nisu dužni da svedoce, niti ih policija može naterati na to. Ali ako im se predoči da mogu da idu u zatvor zbog pomaganja...
- Post n°561
Po onome što javlja Kurir, policija pretražuje septičku jamu u dvorištu osumnjičenog i bunar u dvorištu komšinice u dvorištu prekoputa njenog. Ta komšinica živi u inostranstvu, a došla je u utorak i zatekla obijen katanac na svojoj kapiji.
kurir.rs/crna-hronika/4375636/dosla-sam-ovde-i-videla-da-mi-je-obijen-katanac-na-kapiji-policija-pretrazuje-dvoriste-komsinice-osumnjicenog-za-ubistvo-danke
kurir.rs/crna-hronika/4375636/dosla-sam-ovde-i-videla-da-mi-je-obijen-katanac-na-kapiji-policija-pretrazuje-dvoriste-komsinice-osumnjicenog-za-ubistvo-danke
- Post n°562
Velikom broju ljudi (ne svakom, ne većini) se može desiti da, eto, jednom, voze malo iznad dozvoljenog i zgaze nekog. To je jedno.
Ovo što su oni uradili je samo za doživotnu
Ovo što su oni uradili je samo za doživotnu
- Post n°563
"Podsetimo, Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2), a optužio je svog oca i brata da su mu pomogli da premesti delo devojčice sa deponije.
Dalibor i Rade Dragijević, otac i brat ubice Danke Ilić uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli ubici da se reši tela. "
- Guest
- Post n°565
Мени доста невероватно звучи да признају да су задавили сирото дете - а да неће да кажу где је тело.
- Post n°566
Da, nesto tu ne stima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°567
Тј шта крију, као да ово досад већ није довољно за две-три доживотне сваком.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°568
Iako zvuči nemoguće, možda su uradili i nešto gore od davljenja...
- Post n°569
Nabacio je neko vec nesto u tim smislu. Ja bis se ipak klonio spekulacija. I ovo za davljenje mi zvuci nategnuto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°570
blic kao udarnu vest donosi da se brat ubice slikao s topalkom koji je nešto protiv vučića nedavno
čekamo obraćanje včrs u 21 hMagvey
16:38 06.04.2024.
Topalko - od vodje opozicije do saucesnika u grozotama
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°571
u mojoj knjizi čim sedneš u kola pijan to je predumišljaj.Nektivni Ugnelj wrote:Velikom broju ljudi (ne svakom, ne većini) se može desiti da, eto, jednom, voze malo iznad dozvoljenog i zgaze nekog. To je jedno.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°572
Могуће је да су са телом направили нешто што је следећи ниво хорора, а што би онемогућило аутопсију. Међутим, онда не би признавали дављење. Мислим, једнако су ми у мислима разне свиње и полицајци који их толико туку да би признали и потписали апсолутно све.
- Post n°573
bela maca wrote:u mojoj knjizi čim sedneš u kola pijan to je predumišljaj.Nektivni Ugnelj wrote:Velikom broju ljudi (ne svakom, ne većini) se može desiti da, eto, jednom, voze malo iznad dozvoljenog i zgaze nekog. To je jedno.
Stoji.
Ali ovo sto su (izgleda) oni uradili je 3 reda magnitude vece/gore i od toga
- Post n°574
bela maca wrote:u mojoj knjizi čim sedneš u kola pijan to je predumišljaj.Nektivni Ugnelj wrote:Velikom broju ljudi (ne svakom, ne većini) se može desiti da, eto, jednom, voze malo iznad dozvoljenog i zgaze nekog. To je jedno.
Више руски рулет, који се исто не игра случајно ни из нехата. Код правог руског рулета бар нема да страдају други, знаш кога ћеш да погодиш.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°575
policija ako hoće izvuče informacije od ovih iz klanova a ne mogu izvući od 2 komunalca koji su već priznali ubistvo djeteta sa predumišljajem i svakako dobijaju maksimalnu kaznuNo Country wrote:Мени доста невероватно звучи да признају да су задавили сирото дете - а да неће да кажу где је тело.
ako su oni tu malu prodali odnosno oteli po narudžbini možda je sva ova frtutma da naručioci ne bi znali da im je policija na tragu