Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
- Post n°576
Re: Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
Nema u Srbiji nikakvog otimanja dece po narudžbini (izuzev u porodičnim sporovima), to nije nijednom zabeleženo, a u ovom slučaju nema ni indicija da je tako nešto posredi. A pogotovo neće neko ići u Zlot da krade decu, to je budalaština, dajmo nemojmo.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°577
bela maca wrote:u mojoj knjizi čim sedneš u kola pijan to je predumišljaj.Nektivni Ugnelj wrote:Velikom broju ljudi (ne svakom, ne većini) se može desiti da, eto, jednom, voze malo iznad dozvoljenog i zgaze nekog. To je jedno.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Actiones_liberae_in_causa
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°578
Nektivni Ugnelj wrote:Je bo te
lovecraft country
_____
~~~~~
- Post n°579
ako imaju advokata ili su ga sada dobili moguce je da im on savetuje da ne priznaju gde je telo kako bi se izvukli za to davljenje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°580
takodje ukoliko je telo raskomadano ili slicno to mozda moze da nekako dodatno kvalifikuje delo. a moguce je da su i sami svesni sta su napravili i sta ih ceka mimo suda.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°581
ali ovo je uzas. vec gazenje deteta je uzas ali ako su ubili jadno, bespomocno, prestravljeno dete u bolovima kojem su mogli i trebali da pomognu... ja ne mogu da prestanem da mislim o tome
_____
- Post n°583
Idemo dalje u proizvodnji neprijatelja
VLASI itekako imaju EMPATIJU, pogotovu ka načelnicima POLICIJE sa jako niskim IQ! ️
— Ne Dam Nu Dau (@nedamnudau) April 6, 2024
I da NJIMA ne bi bilo ČUDNO narečje i govor, šaljemo im jasnu poruku: "MARŠ U PIČKU MATERINU!"#verska #nacionalna #mržnja pic.twitter.com/mMXleETG48
- Post n°584
pa sad pc je jedno ali sam letos ofc sticajem nesrećnih okolnosti morao da boravim u tim krajevima malo duže i kad sam se vratio stao sam pred ulaz u selendru poljubio znak i asfalt pogledo u nebesa zahvalio dragom bogu što me ovde nasadio i seo da botujem za bugarske nacoše
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°585
boomer crook wrote:takodje ukoliko je telo raskomadano ili slicno to mozda moze da nekako dodatno kvalifikuje delo. a moguce je da su i sami svesni sta su napravili i sta ih ceka mimo suda.
Naknadno mrcvarenje tela ne utiče na kvalifikaciju dela. A i ubili su dete. Teže kvalifikacije od toga nema. Doživotna im ne gine. Sad je samo pitanje koliko će ta doživotna da traje. Hoće li poživeti par decenija da je odsuže, ili će i njih naprasno udariti srčka u zatvoru.
_____
~~~~~
- Post n°586
Mogu samo da kazem da je ovo nacija ludaka i da sam danas u tri prilike slusao od ljudi kako je osumnjičenima ovo namesteno da bi se nesto wink wink prikrilo, kako nema tela, itd. Da su krivi, naterali bi ih da pokazu gde je telo, ovako ..
To su vatreni monolozi sa toliko ludačke energije i detalja, citave konstrukcije ludila na ludilo
To su vatreni monolozi sa toliko ludačke energije i detalja, citave konstrukcije ludila na ludilo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°587
disident wrote:Mogu samo da kazem da je ovo nacija ludaka i da sam danas u tri prilike slusao od ljudi kako je osumnjičenima ovo namesteno da bi se nesto wink wink prikrilo, kako nema tela, itd. Da su krivi, naterali bi ih da pokazu gde je telo, ovako ..
Па кад имају свеобухватну обуку, то је све одгледало својих хиљаду сати деКтективлука и форензике, научило форе и сад би ти да их спречиш да примене савладано градиво.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°588
@disident
Slučaj plus banalnost zla. Jako je tesko prihvatiti tako nešto nekome sa priprostim, crno-belim pogledom na svet.
Niti mislim da su ova dvojica nužno neke psihopate. Pre će biti da su samo moralni kreteni - iskvareni lošim odgojem, siromastvom, marginalizacijom i uopste životom u Srbiji. Štaviše, mogu da ih zamislim kako, da se ovo dogodilo nekom drugom, i sami traže da se uvede smrtna kazna i sl.
Slučaj plus banalnost zla. Jako je tesko prihvatiti tako nešto nekome sa priprostim, crno-belim pogledom na svet.
Niti mislim da su ova dvojica nužno neke psihopate. Pre će biti da su samo moralni kreteni - iskvareni lošim odgojem, siromastvom, marginalizacijom i uopste životom u Srbiji. Štaviše, mogu da ih zamislim kako, da se ovo dogodilo nekom drugom, i sami traže da se uvede smrtna kazna i sl.
_____
~~~~~
- Post n°589
+1000
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°590
ma i dalje je moguce da je sve prosto poor judgment: uspanicili se, zadavili je iz milosrdja jer su mislili da je gotova i bacili je
ljudi razlicito reaguju na takve situacije - nekima je prosto tesko da gledaju tu borbu.
ljudi razlicito reaguju na takve situacije - nekima je prosto tesko da gledaju tu borbu.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°591
super mi je kako su ga potpisaliNektivni Ugnelj wrote:Idemo dalje u proizvodnji neprijateljaVLASI itekako imaju EMPATIJU, pogotovu ka načelnicima POLICIJE sa jako niskim IQ! ️
— Ne Dam Nu Dau (@nedamnudau) April 6, 2024
I da NJIMA ne bi bilo ČUDNO narečje i govor, šaljemo im jasnu poruku: "MARŠ U PIČKU MATERINU!"#verska #nacionalna #mržnja pic.twitter.com/mMXleETG48
Ninoslav Cmolić, IQ 42, fiziološki TUP
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°592
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°593
UMRO BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Preminuo u u Policijskoj upravi u Boru
D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.
D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.
- Post n°594
pa vjerovatnije je da će ga ukrasti u nekoj poluzapuštenoj selendri blizu granice nego u BGOne Eyed Bob wrote:Nema u Srbiji nikakvog otimanja dece po narudžbini (izuzev u porodičnim sporovima), to nije nijednom zabeleženo, a u ovom slučaju nema ni indicija da je tako nešto posredi. A pogotovo neće neko ići u Zlot da krade decu, to je budalaština, dajmo nemojmo.
ne znam, nekako mi nevjerovatno djeluje da su obojica odjednom odlučili da sakriju tijelo dvogodišnjeg djeteta i da ga udave, možda su prošli pa kad su vidjeli da je mala sama i bez nadzora vratili se i kidnapovali je da bi je prodali(pijanome svašta pada na pamet) ili joj uradili ko zna šta pa se vade na to da su je udarili autom(mada, trebalo bi da ima tragova od udara na vozilu iako je malo dijete), ali opet neko ne postaje takav sa 50 godina već obično ranije a oni žive u malom mjestu i do sada bi se sigurno negdje pokazalo, ajde i jedan da pukne ali obojica odjednom baš jako malo vjerovatno
btw frapantno mi je koliko po komentarima osuđuju majku(pogotovo ove supermame sa fejsbuka što im je dijete valjda na oku 24/7) i traže odgovornost i kaznu itd kao da žena nije dovoljno kažnjena što je izgubila dijete
- Post n°595
PRED kućom Dejana D. (50) u Zlotu, koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), oko 12.30 časova stigla je ekipa Hitne pomoći.
...
Pretpostavlja se da je majci pozlilo kada je saznala vesti o smrti sina.
...
Pretpostavlja se da je majci pozlilo kada je saznala vesti o smrti sina.
- Post n°596
počele su da se prinose žrtve
- Post n°597
Smrt u prisustvu vlasti. Sve sam skloniji NCijev oj slutnji o ponašanju policije.Del Cap wrote:UMRO BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Preminuo u u Policijskoj upravi u Boru
- Post n°598
oće tako i da iskoče kroz prozor od stanice...
https://24sedam.rs/region/vesti/192037/podgoricanin-iskocio-kroz-prozor-policijske-stanice/vest
https://www.kurir.rs/crna-hronika/2768777/samoubistvo-u-savskoj-skocio-kroz-prozor-policijske-stanice/komentari
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a151256/Skocio-kroz-prozor-policijske-stanice-i-ubio-se.html
https://mondo.me/Info/EX-YU/a50768/Skocio-sa-treceg-sprata-policijske-stanice.html
https://24sedam.rs/region/vesti/192037/podgoricanin-iskocio-kroz-prozor-policijske-stanice/vest
https://www.kurir.rs/crna-hronika/2768777/samoubistvo-u-savskoj-skocio-kroz-prozor-policijske-stanice/komentari
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a151256/Skocio-kroz-prozor-policijske-stanice-i-ubio-se.html
https://mondo.me/Info/EX-YU/a50768/Skocio-sa-treceg-sprata-policijske-stanice.html
- Post n°599
Летећи Полип wrote:boomer crook wrote:takodje ukoliko je telo raskomadano ili slicno to mozda moze da nekako dodatno kvalifikuje delo. a moguce je da su i sami svesni sta su napravili i sta ih ceka mimo suda.
Naknadno mrcvarenje tela ne utiče na kvalifikaciju dela. A i ubili su dete. Teže kvalifikacije od toga nema. Doživotna im ne gine. Sad je samo pitanje koliko će ta doživotna da traje. Hoće li poživeti par decenija da je odsuže, ili će i njih naprasno udariti srčka u zatvoru.
stvarno ne znam tako dobro KZ da bih to mogao da tvrdim. verujem ti.
_____
- Post n°600
Daï Djakman Faré wrote:ma i dalje je moguce da je sve prosto poor judgment: uspanicili se, zadavili je iz milosrdja jer su mislili da je gotova i bacili je
e bre ti ko mita vojnov kada je gledao scenu nekrofilije u milosu brankovicu pa kaze 'to je pokazatelj polozaja ratnih vojnih invalida u srbiji'. nekrofilija? mislim nije to stvar odluke vec patologije. normalna osoba vozi dete u bolnicu a ne davi ga iz samilosti.
ova dva lika su def patoloske licnosti sto ne iskljucuje ono sto je rekao polip.
_____