Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosovo*

Kosovo* - Page 32 Empty Re: Kosovo*

Post by beatakeshi Wed Dec 28, 2022 8:05 pm

Šta bi sa povratkom 1000 srbijanskih policajaca (u skladu sa rezolucijom dvanaestčetrdesetčetiri)?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Dec 28, 2022 9:22 pm

Mozda su vec tamo
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Dec 28, 2022 11:48 pm

Pogledao sam sad ove Vuciceve izjave, nisam mogao da ga gledam bas. Elem, meni se sada vec cini da on ne kontrolise u potpunosti ove ljude. Cak ppcinjem da mislim da izlazak iz institucija nije bio njegov plan, vec plan ekipe sa severa, Radoicica i ostalih, sa kojim se on, hteo ne hteo, slozio. Takodje, sada mi se cini da on zaista zeli smirivanje, daje pod ozbiljnim pritiskom sa zapada, i da mu je malo i frka od ovih.

Videcemo.

Evo nekih izjava.

https://www.politika.rs/scc/clanak/530703/Vucic-Srbima-sa-KiM-Ja-imam-plan-a-sta-je-vas-plan-ako-odbijete-da-uklonite-barikade

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Dec 28, 2022 11:56 pm

I ja sam sklon da verujem da nije bas sve ovo igrokaz. Ali Srbija mora da promeni celu paradigmu.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 29, 2022 1:03 am

https://rs.n1info.com/vesti/vucic-od-prepodnevnih-sati-krece-uklanjanje-barikada/
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 29, 2022 1:05 am

Ako izuzmemo krimose, ostali ljudi dole nisu nista krivi - Beograd im 23 godine prica bajke, normalno da ce posle toliki vremena i da poveruju u iste.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Dec 29, 2022 1:32 am

Ja stigo do zečeva koji se pretvaraju u vukove, kad za to dodje vreme.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Dec 29, 2022 8:31 am

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Thu Dec 29, 2022 9:12 am

Mór Thököly wrote:Ako izuzmemo krimose, ostali ljudi dole nisu nista krivi - Beograd im 23 godine prica bajke, normalno da ce posle toliki vremena i da poveruju u iste.
    Pa valjda su i oni su deo neke strukture.
    plachkica

Post by plachkica Thu Dec 29, 2022 10:19 am

[size=41]Izgorela dva kamiona sa barikade kod Dudinog Krša u Mitrovici[/size]

Dva kamiona koja su činila barikadu na novom mostu u mestu Dudin krš u severnom delu Kosovske Mitrovice, izgorela su noćas.
    Kako se naš reporter uverio na licu mesta, požar na ovim kamionima je ugašen, ali je na njima pričinjena velika materijalna šteta.
    Koji je uzrok požara, još uvek nije poznato.
    Na licu mesta nalazi se veći broj medijskih ekipa, ne i policija, ali su dva džipa EULEX-a na kratko obišla ovaj prostor.
    Kako saznajemo u Policiji u regionu Sever, njima slučaj nije ni prijavljen.
    Sa druge strane, glavna centrala Kosovske policije u Prištini i to tek nakon brojnih medijskih izveštaja, potvrdila je da su ova dva kamiona zapravo zapaljena.
    „Na osnovu zvaničnih informacija, u ranim jutarnjim satima je saopšteno da su dva teška vozila (kamiona), koja su se nalazila na barikadi, zapaljena na lokaciji pod nazivom Dudin krš u Severnoj Mitrovici“, naveli su iz policije.
    Prema našim nezvaničnim saznanjima, ovo nije prvo oštećenje kamiona na barikadama, premda u drugim opštinama.
    Ova dva parkirana kamiona činila su jednu od poslednjih postavljenih barikada, odnosno jednu od prvih u opštini Kosovska Mitrovica.
    Prema najavama od sinoć, ova, ali i sve ostale barikade koje su Srbi u protekla 20 dana postavljali, na najmanje 14 lokacija u opštinama na Severu, bi trebalo u roku od 24 ili 48 sati da budu uklonjene.

https://kossev.info/izgorela-dva-kamiona-sa-barikade-kod-dudinog-krsa-u-mitrovici/

Post by Zus Thu Dec 29, 2022 11:52 am

Ide aca, pali naokolo.
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 06, 2023 8:50 pm

Edit: Ovde piše da je osumnjičeni sin borca OVK poginulog u maju 1999.
    https://nacionale.com/politike/djale-i-deshmorit-te-uck-se-i-dekoruar-nga-ushtria-e-shqiperise-kush-eshte-i-dyshuari-per-rastin-ne-shterpce
    disident

Post by disident Fri Jan 06, 2023 9:26 pm

Kad bi samo Srbija imala ovakvog politicara

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Notxor

Post by Notxor Fri Jan 06, 2023 9:37 pm

Ima, prema ustavu Srbije i plavim zemljama sa mape.

Kosovo* - Page 32 Xu1J5Hq

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Jan 06, 2023 9:47 pm

disident wrote:Kad bi samo Srbija imala ovakvog politicara

Mislis, kada bi Srbija samo razdelila masinke sinovima boraca poginulih 1999. zaposlenih u MUPu i pustila ih da malo projure kroz albanska mesta po jugu Srbije, a onda osudila pucnjavu na gradjane Srbije uz pohvalu na racun MUPa Srbije?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 06, 2023 10:01 pm

Ovo danas je cista sreca sto su ostali zivi. Direktno je kriv Kurti i njegova nacionalisticka retorika.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 06, 2023 10:33 pm

Sta znam, ovakve stvari se ne rade zato sto je nekog napalio neciji govor, i slicno. Mislim, nije ovo kafanska tuca, ovo je napad sa ciljem da se izazove picvajz a reakcija Kosova je ok - odmah je uhapsen napadac, nije se krenulo u razvlacenje tako da kuzim da iza tog pokusaja izazivanja sukoba ne stoji Kurti

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 06, 2023 10:45 pm

Radi se o tzv stvaranju atmosfere. Naravno da ne stoji licno Kurti iza napada, ovaj napad mu sad ne treba uopste. Ali zato njegova reakcija nije razocarala. "Napad na dva drzavljana/stanovnika Kosova"...pa sta koji moj onda pominjes nekakvu "diskriminaciju" dole kad su to samo "dva stanovnika Kosova"? Sta, da ima diskriminacije onda ne bi bili brzi u hapsenju napadaca na - koga tacno? Ljudi iz Strpca? Mladje od 21 godine? Gluposti.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 06, 2023 10:49 pm

I meni je to bas zapalo za oko, da cak ni tu nece da napise da su u pitanju Srbi koji su napadnuti jer su Srbi.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 06, 2023 11:23 pm

Odnosi izmedju dva naroda su zatrovani do nemogucih granica, apsolutno neuporedivo sa BHS prostorom.
    plachkica

Post by plachkica Fri Jan 06, 2023 11:26 pm

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 06, 2023 11:27 pm

Ti mozes da pricas sa.nekim u ZG ili SA i krenete tipa - pa dobro, bilo je srećnih momenata, pa zajedno na cajke ili Darka Rundeka svejedno, pa nesto ovo ono. Ovde je mrak minimum 200 godina unazad (a da se radi o bilo cemu iole bitnom)
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 06, 2023 11:28 pm

Zna se da je Kurti sovinista* ali ne verujem da bi rat pokretao.

* danasnja vest - google translate

Пијаце стављају погрешне заставе на српске производе, кажњавају се казнама од 1.000 до 10.000 евра

Kosovo* - Page 32 Produktet-600x360

Министарство индустрије, предузећа и трговине саопштило је да је Тржишна инспекција у најмање 30 случајева казнила пијаце које су на своје полице ставиле погрешне етикете са заставицама о пореклу производа. Изречене казне су се кретале од 1.000 до 10.000 евра и углавном су изречене за српске производе.

„Током инспекцијског надзора утврђује се да у појединим случајевима продавци стављају обмањујућу етикету на заставу земље која није застава порекла производа. У најчешћим случајевима, ознака заставе земаља Европе ставља се на производе пореклом из суседних земаља. У више од 30 случајева када је Тржишна инспекција утврдила да продавци нису ставили етикету или су променили ознаку заставе порекла производа, кажњени су новчаном казном у износу од хиљаду (1.000) евра до десет хиљада евра. (10.000) евра.као казнену меру“, наводи се у саопштењу Министарства.

МИНТ је позвао грађане-потрошаче да буду пажљиви приликом куповине, те да за свако кршење права потрошача наставе да се притужбе/обавештења обраћају Тржишној инспекцији, преко Одељења за заштиту потрошача у Министарству индустрије, предузећа и трговине.

„Инспекцијски надзори ће се наставити и наредних дана и месеци, а за евентуалне злоупотребе биће и даље предузимане мере према законима на снази“, наводи се на крају. /Експрес новине

_____

Uprava napolje!

kondo

Post by kondo Fri Jan 06, 2023 11:40 pm

Filipenko wrote:
    disident wrote:Kad bi samo Srbija imala ovakvog politicara

Mislis, kada bi Srbija samo razdelila masinke sinovima boraca poginulih 1999. zaposlenih u MUPu i pustila ih da malo projure kroz albanska mesta po jugu Srbije, a onda osudila pucnjavu na gradjane Srbije uz pohvalu na racun MUPa Srbije?

ako mogu da ti pomognem - disi je bio ciničan (da mi ne moramo)

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Jan 06, 2023 11:42 pm

plachkica wrote:

Mora da je Vagner regrutovao ovog što je pucao....
    Ovaj čovek je moron.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 6:51 am