Kosovo*
- Post n°876
Re: Kosovo*
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°877
- Post n°878
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°879
- Post n°880
kondo wrote:Mór Thököly wrote:
prisustvo kojih oruzanih snaga/vojske
daj i nama malo toga što si pojo
ficfiric wrote:Nema nista od bilo kakvih snaga. Po istom briselskom sporazumu, po kom se formira ZSO, sve snage su stavljene pod kontrolu republike. Sever moze da dobije samo ono sto je do sada imao. Ta tema oko policije i vojske je zavrsena i nece se ponovo otvarati
Jeste li vi pri sebi? Pricam o tome koje konkretno kosovske snage mogu tamo
- Post n°881
beatakeshi wrote:Ma man'te to, nego 'oće li biti onih 100000 000000 evra što Protić predlaže da se traži?
Sigurno. Toliko ce nam izvuci do 2050. godine.
No, to Proticu nije bitno, familiju je obezbedio na tom istom zapadu, a nama ovde kljuca mozak neprestano ponavljajuci demokratija pa demokratija. Mislim da mi ista biva sve odvratnija obrnuto proporcionalno tempu kojim je stProtic spominje u svojim bulaznjenjima i desnicarskim kukumavcenjima.
Cisto da spomenem - on sigurno nije glas razuma. On je samo onaj antivakser koji je sve vreme odbijao da nosi masku, pljuvao u druge ljude i rado primao tudju pljuvacku na sebe, pa kada se ispostavilo da ipak to nije toliko smrtonosno koliko se mislilo, ide okolo i prica kako je on u pravu. Nije. Iz netacnog ne sledi tacno. U pravu sam ja koji sam probao
- Post n°883
“Prihvatanje koncepta sporazuma” koji podrazumeva da se Srbija složi sa međunarodnom jednakošću “Kosova” je EKSTREMNO opasan korak. Od toga do stolice Prištine u UN se može doći preko noći, čak i ako to nije Vučićeva namera. Tragično je što nije poslao pisma u Moskvu i Peking.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) January 21, 2023
Jbt sto nam ovsj genije ponovo ne vodi diplomatiju! Niko ne zna resenje i ne zna da se seti da vise posalje ta jebena pisma u Moskvu i Peking.
- Post n°884
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°885
Sto je najjace, verovatno ce i ovo uvaliti nekome da potpisuje, kao i briselski sporazum, bgh2o itd.
- Post n°886
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°887
- Post n°888
ficfiric wrote:Steta sto Djiki nije prvi predlozio slanje pisma u Moskvu i Peking pa da imamo mesec dana raspravu da li treba slati jedno pismo u oba grada ili u svaki grad po vise pisama
Da vidimo ko je pravi a ko lažni pošiljalac pisma u Moskvu i Peking.
- Post n°889
- Moje postansko sanduce
- Ali ono je celo, njemu nista ne fali
- Pa zasto onda u njemu nema pisma iz Beograda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°890
…A podsećam da čak i o tom predlogu nismo ni raspravljali i sve je bilo potpuno transparentno i jasno. Pogotovo naše crvene linije i odbijanje takvog predloga…
— Boris Tadić (@BorisTadic58) January 21, 2023
…Nedopustivo je da predsednik države iskazuje spremnost na implementaciju principa tog sporazuma bez širokih konsultacija sa nadležnim institucijama!
“Prihvatanje koncepta sporazuma” koji podrazumeva da se Srbija složi sa međunarodnom jednakošću “Kosova” je EKSTREMNO opasan korak. Od toga do stolice Prištine u UN se može doći preko noći, čak i ako to nije Vučićeva namera. Tragično je što nije poslao pisma u Moskvu i Peking.
Nakon što bi se ta pisma poslala, i RF i Kina saopštile da će vetom sprečiti članstvo “Kosova” u UN, ne bi nas više za to pritiskali. Da bi se to promenilo, neko bi iz Beograda morao da napiše nova pisma u kojim traži od njih da od toga odustanu, a niko nije baš toliki izdajnik.
Српски покрет Двери захтева хитну седницу Народне скупштине Републике Србије како би председник Републике упознао највиши представнички и законодавни орган ове државе са предлогом западне петорке.https://t.co/BcSQZD8rva
— ДВЕРИ (@SPDveri) January 21, 2023
Аларм за узбуну: Ово је веома опасна и далекосежно штетна изјава. Никаква ЗСО по уставу и законима лажне државе Косово нам није потребна. Срби нису дијаспора на КиМ, па се боре за своја права у туђој држави. Овај пут води ка признању независности Косова. https://t.co/q0W6O7FGKH
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) January 21, 2023
- Post n°892
ficfiric wrote:Steta sto Djiki nije prvi predlozio slanje pisma u Moskvu i Peking pa da imamo mesec dana raspravu da li treba slati jedno pismo u oba grada ili u svaki grad po vise pisama
Није се сетио лукавог решења, да московско писмо тури у бејџиншки коверат и обратно. Ал' би било смејурије.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°893
rumbeando wrote:…A podsećam da čak i o tom predlogu nismo ni raspravljali i sve je bilo potpuno transparentno i jasno. Pogotovo naše crvene linije i odbijanje takvog predloga…
Jebale te crvene limije da te jebale, vidi u šta si nas uvalio idiote
- Post n°894
_____
- Post n°895
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°896
_____
- Post n°897
- Post n°899
_____