Kosovo*
- Post n°926
Re: Kosovo*
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°928
Erős Pista wrote:Inace je zanimljivo da su Antonic, Djurkovic i ekipa isuvise zauzeti trans propagandom i pravoslavnim socijalizmom da uopste ne primecuju da se nesto zbiva s Kosovom.
Boze, pa Kosovo je nebitno sad kad se odlucuje sudbina sveta
- Post n°929
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°930
I naracno da nece zapaliti.
- Post n°931
Naravno da je ideja Pristine - suprotno od toga
- Post n°932
Procitala sam predlog za normalizaciju odnosa Pristina-Beograd. Bolje ne moze, odlicno su to srocili. Nadam se da su ona dvojica to potpisala, samo da se svi pridrzavaju, to je bitno.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) January 22, 2023
- Post n°933
- Post n°934
- Post n°935
- Post n°936
Kako saznajemo, predsednik je partijski vrh upoznao sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.
Pojedini funkcioneri pokušali su, kako saznajemo, da ‘pametuju’ i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD. Vučić je sve to strpljivo saslušao, a onda je poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući. Rekao je i da će se, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on će vođenje države prepustiti ‘pametnijima’.
Odmah nakon emotivnog obraćanja saradnicima predsednik je napustio centralu SNS.
Kako saznajemo, isto je učinio i predsednik IO SNS Darko Glišić. On je predsedniku Vučiću rekao:
- Pakuješ se ti, pakujemo se i mi! Ili ćemo se svi zajedno boriti za Srbiju ili sve ovo nema više smisla!
- Post n°938
- Post n°939
- Post n°940
Bilo kako bilo, svaki sporazum koji ne spominje rezoluciju SBUN 1244 i koji na bilo koji način implicira ravnopravnost Srbije i “Kosova” (počevši sa definicijom strana koje ga potpisuju) bi bio neustavan i potpuno neprihvatljiv. Ne sme se dozvoliti stolica Prištine u UN.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) January 22, 2023
- Post n°941
Del Cap wrote:Informer
Kako saznajemo, predsednik je partijski vrh upoznao sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.
Pojedini funkcioneri pokušali su, kako saznajemo, da ‘pametuju’ i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD. Vučić je sve to strpljivo saslušao, a onda je poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući. Rekao je i da će se, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on će vođenje države prepustiti ‘pametnijima’.
Odmah nakon emotivnog obraćanja saradnicima predsednik je napustio centralu SNS.
Kako saznajemo, isto je učinio i predsednik IO SNS Darko Glišić. On je predsedniku Vučiću rekao:
- Pakuješ se ti, pakujemo se i mi! Ili ćemo se svi zajedno boriti za Srbiju ili sve ovo nema više smisla!
Sve je genijalno!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°942
_____
- Post n°943
Ako Srbija odluke bude donosila referendumom, kako kaže @anabrnabic ponavljaće se istorija.
— Небојша Крстић (@CenzurisanoL) January 22, 2023
Poslednji Miloševićev referendum, za odbijanje Rambujea, za posledicu je imao bombardovanje 1999.
Tako da je referendum demagogija, njime se ništa ne rešava, već se nastavlja Dan mrmota.
_____
- Post n°944
Ne postoji slučaj u istoriji da je neka zemlja ratom izgubila teritoriju, a povratila je pregovorima.
Ono što se ratom izgubi, vraća se jedino ratom. U slučaju pobede, naravno.
Ima li jedan politički čimbenik u Srbiji koji zagovara rat sa NATO?
_____
- Post n°945
Odgovor: ako neko ima snage za rat i u ratu pobedi, vraća teritoriju bez obzira na pravne zavrzlame jerbo sila boga ne moli.
Zaključak: ako nekad u budućnosti u ratu pobedimo, vratićemo Kosovo priznali ga sada ili ne.
_____
- Post n°946
- Post n°947
E moj bivši predsedniče,
— Небојша Крстић (@CenzurisanoL) January 21, 2023
Uspeo si da se svedeš na karikaturu Vuka Jeremića koji je karikatura Šešelja iz mlađih dana.
Ti koji si iznedrio lopove-milijardere, trabunjaš o mojim lukrativnim poslovima?
I postao si tviteraš koji piše pseudopatriotske budalaštine.
Mnogo jadno.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°948
_____
- Post n°950
Mór Thököly wrote:Cekaj, zar ne behu izdajnici svi oni koji su pisali da smo u ratu 99 izgubili Kosovo?
"Okeanija je oduvek bila u ratu s Istazijom. Od početka tvog života, od početka Partije, od početka istorije, rat traje bez prekida, uvek isti rat. Sećaš li se toga?"