Na ovoj utakmici?
Kosovo*
- Post n°1
Kosovo*
Na ovoj utakmici?
_____
Vidi ga, mali ker! Dođi, ker, mali ker!
- Post n°2
Re: Kosovo*
Nim Chimpsky wrote:FTFYboomer crook wrote:pa on kaze da mu je delovalo kao dobra ideja ali da razume zasto kosovo, makedonija i cg imaju sumnje. te sumnje su svodive na jednu rec:radikalisrbi.
autosovinisto
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°3
Brt ja sam bugarinin.boomer crook wrote:Nim Chimpsky wrote:
FTFY
autosovinisto
- Post n°7
x>0 wrote:ficfiric wrote:Bacao sam malo pogled po netu da vidim ima li reakcija desnicarskih stranaka na desavanja na Kosovu poslednjih nedelja - naravno nigde niceg.
Tajac je kod svih profesionalnih patriota, ali niko ne ćuti glasnije od Delija.
??? poruka je Severa
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°10
Nevezano za Kosovo, pljunuo bih Kovica svaki put kad pomene partizane. Jbt, ovaj covek mu je stric https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%99%D1%83%D0%B1_%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°11
Nisu baš morali Drinki Radovanović da daju da radi skulpturu.
- Post n°12
https://www.danas.rs/vesti/politika/izmir-zeciti-dritan-zubin-potok/
- Post n°13
Novosrbi i dogodinaši opet brane Kosovo razbijajući auto sa kosovskim tablicama.
— Nikola Jovanovic (@PeckoPivo) September 8, 2024
Mislim da mi je ovo bar treći put da kačim ovako nešto.
Bednici bedni, opet ste se usrali u život Srbinu sa Kosova. pic.twitter.com/h1KmR5Qv2q
- Post n°14
ja samo ne znam gde se liku iz komentara prividjaju sva ta 'silna siptarska kola'
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°15
Bukvalno po gradu vidim više gruzijskih i uzbekistanskih nego kosovskih tablica.
- Post n°16
TERFovac napao ambasadorku srbije u Spaniji!
- Spoiler:
Last edited by Nim Chimpsky on Sun Sep 08, 2024 10:18 pm; edited 1 time in total
- Post n°17
boomer crook wrote:ja samo ne znam gde se liku iz komentara prividjaju sva ta 'silna siptarska kola'
Budali je dovoljan i jedan auto da baci penu na usta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°18
Ima i do toga da je Puntoficfiric wrote:boomer crook wrote:ja samo ne znam gde se liku iz komentara prividjaju sva ta 'silna siptarska kola'
Budali je dovoljan i jedan auto da baci penu na usta
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°19
Да је био Мерцедес GL30 не би га такли.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°23
Sa ozbiljnim merama obratićemo se u roku 72 sata javnosti i govoriću o onome što Srbija zahteva, a zbog suštinskog i brutalnog napada na srpsko stanovništvu na severu KiM – izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa Miroslavom Lajčakom, specijalnom predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i i ambasadorom SAD Kristoferom Hilom.
glib
- Post n°24
Vučić zagrmeo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°25
Zagrmece za 72h.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije