Olinjali šibitzar.
Kosovo*
- Post n°26
Re: Kosovo*
Znači, ništa pre četvrtka.
Olinjali šibitzar.
Olinjali šibitzar.
- Post n°27
Erős Pista wrote:Zagrmece za 72h.
Bilduje suspens.
_____
Vidi ga, mali ker! Dođi, ker, mali ker!
- Post n°28
Ko i onaj put pre par godina, hitna vanredna sednica saveta za nacionalnu bezbednost sastace se sutra
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°29
milošević gubio (kosovo) u ratu, vučić u miru. to je ta vertikala.
i domašaj ovdašnjeg razvoja, tj. bar nisu hiljade mrtvih i razvaline i sranja ponovo, nego eto, prvo kao tragedija a onda kao farsa.
i domašaj ovdašnjeg razvoja, tj. bar nisu hiljade mrtvih i razvaline i sranja ponovo, nego eto, prvo kao tragedija a onda kao farsa.
- Post n°30
Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije, gostujući u jutarnjem progarmu televizije Pink ocenila je da je cilj Aljbina Kurtija, kosovskog premijera, da protera sve Srbe i da ima čisto Kosovo.
Navela je da naša diplomatija radi punom parom i da je ovo teška borba.
„Moramo dati sve od sebe da sačuvamo mir, ali ne možemo dati naš narod. Sa nestrpljenjem očekujem obraćanje Aleksandra Vučića i njegove smernice. Znaćemo uskoro šta nam je činiti“, istakla je predsednica parlamenta.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°32
Ali glumljenje da ni ona ne zna sta ce Vucic da kaze pre nego sto se pojavi na TVu...
Pored toga sto je potpuno ocigledna laz, to je uzasan znak, odnosno tek da je tacno bilo bi uzasno. Predsednik koji prakticno bez konsultacija sa najblizim saradnicima izadje pred javnost i bupne sta mu u tom trenutku padne na pamet.
Pored toga sto je potpuno ocigledna laz, to je uzasan znak, odnosno tek da je tacno bilo bi uzasno. Predsednik koji prakticno bez konsultacija sa najblizim saradnicima izadje pred javnost i bupne sta mu u tom trenutku padne na pamet.
Last edited by Erős Pista on Wed Sep 11, 2024 1:30 pm; edited 2 times in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°33
Ministri nervozno setaju po stanu, cekaju da nakon 72 sata Vucic izadje na televizor da cuju smernice a onda trk na posao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
Na kraju će biti da nam predstoji da ubrzamo radove na autoputu do Požege i pruzi do Subotice, da je rekao ministrima da požure sa time, jer je to najbolji način da se suprotstavimo, da pokažemo našu sposobnost i da obaramo rekorde, ne samo balkanske već i evropske, u kilometrima, blabla. A oni koji prizivaju neke nove sukobe i genocide će nešto nešto...
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°35
One Eyed Bob wrote:Na kraju će biti da nam predstoji da ubrzamo radove na autoputu do Požege i pruzi do Subotice, da je rekao ministrima da požure sa time, jer je to najbolji način da se suprotstavimo, da pokažemo našu sposobnost i da obaramo rekorde, ne samo balkanske već i evropske, u kilometrima, blabla. A oni koji prizivaju neke nove sukobe i genocide će nešto nešto...
To, i ovo
Ko kaže da Vucic nema strategiju za našu kosovsku politiku?
— Mladen Mrdalj (@mladen_mrdalj) September 10, 2024
Maltretirace Sofiju Todorović na granicama sve dok Kurti ne dozvoli Zajednicu srpskih opstina. https://t.co/zhDxvcfVuS
- Post n°36
Erős Pista wrote:Ali glumljenje da ni ona ne zna sta ce Vucic da kaze pre nego sto se pojavi na TVu...
Pa ne mora biti da glumi, nije mala šansa da ni AV ne zna šta će tačno da kaže u tom nekom* trenutku. Inače mislim da na ovom nivou politike - "ja u spoljnoj politici" - on uglavnom solira i onda post festum elaborira ostalima.
Nešto će da smulja i slaže, zaliven pasivnom agresijom.
- Post n°37
Sro je najgore, sasvim moguce da si u pravu. Mada mislim da ih Izraelcitm kolektivni prepuju za ovakve situacije. Samo on bude taj koji prvi izadje sa narativom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°38
Pa kosovska tema je pre svega pitanje očuvanja popularnosti i izbegavanja odgovornosti. Znači, fokus grupe, sondaže, izraelski savetnici za PR strategiju, onda po potrebi javljanje ostalima šta treba.
- Post n°39
u 10e da je slucajno stavio solju za kafu na papir sa opcijom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°40
Ali koje su ovo forice...
_____
- Post n°41
Rusija stiže u pomoć!
#BREAKING #Russia #Serbia JUST IN: Serbs in Kosovo and Metohija are being persecuted just as Ukrainian Nazis persecuted Russians in Donbas. — Russian Foreign Minister, Sergey Lavrov
— The National Independent (@NationalIndNews) September 12, 2024
What is happening in Kosovo and Metohija is similar to the Nazi persecution of the Russian… pic.twitter.com/yunL9nAqYi
- Post n°42
Erős Pista wrote:
Ali koje su ovo forice...
E, pre samo godinu-dve, mnogi Srbin bi na ovakav naslov povikao TAKO JE BRE
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°44
Ne morate da znate albanski jezik da bi shvatili poruke iz predizbornog spota Aljbina Kurtija i njegovog Pokreta Samoopredeljenje pic.twitter.com/C026IrFvd2
— Dragiša Mijačić (@DragisaMijacic) September 14, 2024
- Post n°45
Izvjnjavam se, ali - strašno je ružan jezik.
- Post n°46
Sad kad ti dodje konjski.
_____
- Post n°47
On par sa portugalskim, ali iz portugeš bar izvire to malo španskog pa ono kao ajde nešto...
- Post n°48
Nektivni Ugnelj wrote:
On par sa portugalskim, ali iz portugeš bar izvire to malo španskog pa ono kao ajde nešto...
Не дирај ми португалски, нарочито бразиуски, трипут ми је лепши од шпанског, иако има исте скеле и штаке. Напросто, звук, нарочито кад се пева.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°49
meni lep kad se peva
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°50
eto isto ko pace za portugalski
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started