Da postoji 'nisam ti ja ni za rusiju ni za ukrajinu, svi su u kurčini' mi je jedan garizam, iako ga nema trenutno na forumu, jako 'iznadsamsvegatoga' stav, ono brate ne seri.kondo wrote:Bleeding Blitva wrote:
Filipenko bi na forumu 1939 bio 'poljska ugrožava njemačke granice', s ovim drugima se još da pričat koliko god grube ispade imali.
ne znam šta hoćeš da kažeš ali sem filipa ovde od početka ne postoji ama baš niko ko nije protiv rusa i za rat. doduše nisu svi ni za ukrajinu, ali to ne verujem da je baš razlog za gromopucatelno odsecanje sopstvene patke sikiricom na panju.
to su fakti, sad kako ćete ih interpretirati to je vaša stvar.
Rat u Ukrajini
- Post n°451
Re: Rat u Ukrajini
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°452
Janko Suvar wrote:aj da se ne svjadate oko retardiranih gluposti nego da pokusamo da pratimo i razumemo dogadjaj od dalekoseznog istorijskog znacaja.
To i jeste ideja, ali sta vredi kada upadne neko u cudnom emotivnom stanju i zeli da dobije potvrdu za dusevno stanje u kom se trenutno nalazi ili za emocije koje trenutno oseca. Onda neko napise da je Zelenski lazov, ili da Ukrajinci oce da testerisu muda zarobljenim Rusima, taj je odmah Putinov agent sa Staljinovom slikom u sobi. Recimo, ja nisam Putinov agent Ili, sto bi Ukrajinci rekli, ako nam vec ucitavaju, zasto ne bismo citirali Adolfa Ajhmana, poslali poruku i obodrili nase trupe...
- Post n°454
odgovor je pisao neko iz ko zna koje sluzbe
i odgovor je, naravno, totalni trash
Rusija prosto ima problem. Tri puta je napala zemlju i to je onda nekako greh te zemlje.
Rusija prosto ima problem. Tri puta je napala zemlju i to je onda nekako greh te zemlje.
- Post n°455
Mislim, daj boze da je ova devojka uopste svojom voljom ovo radila
- Post n°456
Kad čitam tvoje postove imam filing da Ukrajinci kad idu po kruv i mliko, kad ono nacizam, 'molimvas litru mlika - ok, al da vidimo jeste cigani, rusi, židovi, ups, židov nam je predsjenik, does not compute'.Filipenko wrote:Janko Suvar wrote:aj da se ne svjadate oko retardiranih gluposti nego da pokusamo da pratimo i razumemo dogadjaj od dalekoseznog istorijskog znacaja.
To i jeste ideja, ali sta vredi kada upadne neko u cudnom emotivnom stanju i zeli da dobije potvrdu za dusevno stanje u kom se trenutno nalazi ili za emocije koje trenutno oseca. Onda neko napise da je Zelenski lazov, ili da Ukrajinci oce da testerisu muda zarobljenim Rusima, taj je odmah Putinov agent sa Staljinovom slikom u sobi. Recimo, ja nisam Putinov agent Ili, sto bi Ukrajinci rekli, ako nam vec ucitavaju, zasto ne bismo citirali Adolfa Ajhmana, poslali poruku i obodrili nase trupe...
Pustimo sad agenta, bojim se da ovdje vidimo čisti primjer useful idiota.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°457
Mór Thököly wrote:odgovor je pisao neko iz ko zna koje sluzbe
Ma jok, njena produkcija, verovatno je sestra snimala
Hint: ironija.
- Post n°458
Zelenski kaze da svaki mirovni sporazum mora na referendum. Sto naravno odmah postavlja pitanja kako to misli da sprovede, sta bi se to uopste potpisalo i otkud to da njegov potpis kao predsednika ne vazi ako Batko iz Ternopilja kaze odlucno "Ne", te koliko je uopste iskren u pregovorima, ako je iko ikada i imao zrno sumnje. Cirkuzant.
- Post n°459
[size=48]U.S. to restrict visas of Chinese officials -Blinken[/size]
https://www.reuters.com/world/china/us-restrict-visas-chinese-officials-blinken-2022-03-21/?taid=6238e9b321eb7e0001aa7c75&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter
https://www.reuters.com/world/china/us-restrict-visas-chinese-officials-blinken-2022-03-21/?taid=6238e9b321eb7e0001aa7c75&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter
- Post n°460
Filipenko wrote:Zelenski kaze da svaki mirovni sporazum mora na referendum. Sto naravno odmah postavlja pitanja kako to misli da sprovede, sta bi se to uopste potpisalo i otkud to da njegov potpis kao predsednika ne vazi ako Batko iz Ternopilja kaze odlucno "Ne", te koliko je uopste iskren u pregovorima, ako je iko ikada i imao zrno sumnje. Cirkuzant.
Menja se ustav, mora referendum. Ne mozda ti, ali da vidim sad nekog srspkog suverenistu kako pljuje po tome.
- Post n°461
zasto biti na strani ukrajine
pa to sada jedan propali tranzicioni pakao od provizorijuma koji ce u najboljem slucaju postati neki aparat za preradu zapadnih fondova i istocna pruska
a mogli su da budu faktor i most izmedju istoka i zapada, ovako ce preko svoje koze gledati ruski brexit iz evrope
pa to sada jedan propali tranzicioni pakao od provizorijuma koji ce u najboljem slucaju postati neki aparat za preradu zapadnih fondova i istocna pruska
a mogli su da budu faktor i most izmedju istoka i zapada, ovako ce preko svoje koze gledati ruski brexit iz evrope
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°462
Снимак гађања Макејевке поред Доњецка са ракетама Точка-У.
https://t.me/RVvoenkor/4547
Први снимак се види пад и експлозија, а на трећем снимку се види како је погођена ракета у лету од ПВО.
Овакви догађаји су свакодневни. Сваки дан опале по неколико ракета, неке оборе, неке падну на села, негде погине пар људи, а понекад као у Доњецку побију десетине.
Да се неко не изненади "како то погинуло 20 људи у Доњецку..." "...ако су Украјинци гађали..." и сличан репертоар.
https://t.me/RVvoenkor/4547
Први снимак се види пад и експлозија, а на трећем снимку се види како је погођена ракета у лету од ПВО.
Овакви догађаји су свакодневни. Сваки дан опале по неколико ракета, неке оборе, неке падну на села, негде погине пар људи, а понекад као у Доњецку побију десетине.
Да се неко не изненади "како то погинуло 20 људи у Доњецку..." "...ако су Украјинци гађали..." и сличан репертоар.
- Post n°463
umro svetozar marjanovicMór Thököly wrote:Filipenko wrote:Zelenski kaze da svaki mirovni sporazum mora na referendum. Sto naravno odmah postavlja pitanja kako to misli da sprovede, sta bi se to uopste potpisalo i otkud to da njegov potpis kao predsednika ne vazi ako Batko iz Ternopilja kaze odlucno "Ne", te koliko je uopste iskren u pregovorima, ako je iko ikada i imao zrno sumnje. Cirkuzant.
Menja se ustav, mora referendum. Ne mozda ti, ali da vidim sad nekog srspkog suverenistu kako pljuje po tome.
- Post n°464
nema nikakvih dokaza da je Ukrajina i prilblizno zla koliko Izrael ne treba preterivati.
_____
????
- Post n°466
a ova i ovakva rusija steti samo sebi i zapadu
to je jedan win win
to je jedan win win
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°467
Mór Thököly wrote:Filipenko wrote:Zelenski kaze da svaki mirovni sporazum mora na referendum. Sto naravno odmah postavlja pitanja kako to misli da sprovede, sta bi se to uopste potpisalo i otkud to da njegov potpis kao predsednika ne vazi ako Batko iz Ternopilja kaze odlucno "Ne", te koliko je uopste iskren u pregovorima, ako je iko ikada i imao zrno sumnje. Cirkuzant.
Jaoj, Kostunice, nisam Vas prepoznao. Je li tako i kod nas bilo kad je potpisivan Kumanovski sporazum, nesto sam zaboravio...
- Post n°468
Filipenko wrote:Mór Thököly wrote:
Jaoj, Kostunice, nisam Vas prepoznao. Je li tako i kod nas bilo kad je potpisivan Kumanovski sporazum, nesto sam zaboravio...
To je samo vojno-tehnicki sporazum, nije mirovni ugovor... Uostalom, uvek mogu Rusi da odustanu od zahteva da se menja ustav.
- Post n°469
Ne, Filipenko bi 1939 bio u fazonu ko jebe Poljake kad nisu hteli da g. Hitleru daju da poveže istočnu Prusiju i Nemačku eksteritorijalnim autoputem, oj Nemačko iz dva dela ponovo ćeš biti cela.Bleeding Blitva wrote:Filipenko bi na forumu 1939 bio 'poljska ugrožava njemačke granice', s ovim drugima se još da pričat koliko god grube ispade imali.Ferenc Puskás wrote:
Okej, meni dosta i humanizma. Odjavljujem se. Eto vam Noxtor, Filipenko i Mr. Pink.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°470
Zapravo, Filipenko bi bio u fazonu da Nemci nisu dovoljno kaznjeni i utepani 1918. tako da do 1939. ne bi ni doslo.
Inace, lepo je videti da se ta moderna nato/ekstremnodesnicarska laz o savezu Nemacke i SSSR-a i narativ o zajednickom napadu na Poljsku lepo primila i na ovom forumu od strane izvesnih pojedinaca.
Inace, lepo je videti da se ta moderna nato/ekstremnodesnicarska laz o savezu Nemacke i SSSR-a i narativ o zajednickom napadu na Poljsku lepo primila i na ovom forumu od strane izvesnih pojedinaca.
- Post n°471
Inace, Tucker je pokazao video o kastraciji i objavio kako je Zelenko zabranio opoziciju.
- Post n°472
Filipenko wrote:Aman, ja nisam ni protiv Rusije ni za Rusiju, a nisam ni protiv Ukrajine ni za Ukrajinu, neka tumaci to kako ko hoce.
Bacajuci pogled na temu, stekao sam utisak da ipak malkice navijas za jednu stranu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°473
plachkica wrote:[size=48]U.S. to restrict visas of Chinese officials -Blinken[/size]
ja se baš pitam ko li je izdžemovao elektroniku na ovom 737-800, rusi ili amerikanci.
glupo pitanje...
zapravo se isto to pitam i sa 2 red bull bolida F1 u bahreinu koja su oba sjebana elektronski u 5 minuta, kome li se horner zamerio i kako
Last edited by kondo on Tue Mar 22, 2022 8:49 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°474
ficfiric wrote:Filipenko wrote:Aman, ja nisam ni protiv Rusije ni za Rusiju, a nisam ni protiv Ukrajine ni za Ukrajinu, neka tumaci to kako ko hoce.
Bacajuci pogled na temu, stekao sam utisak da ipak malkice navijas za jednu stranu
Ko ce da cita tolike strane...radije cu verovati sebi na rec.
- Post n°475
EU leaders intend to set up a “trust fund” for Ukraine as it battles Russia’s invasion and to help it rebuild after the war, according to a draft document seen by Agence France-Presse.
Hvala Putinu
Hvala Putinu