Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 11 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 20, 2022 7:55 pm

Cousin Billy wrote:da se vratim na svinjske kože i Čečene. 

može li neko da mi kaže šta je adekvatan odgovor na ovaj patološki sadizam? OK, ne smeš da objavljuješ da Čečene treba sahranjivati u svinjskim kožama jer će tviter sadisti reći da si se "trigerovao", a trigerovalo te je to što kriminalci izbezumljeni od steroida razvaljuju vrata privatnih kuća, reketiraju i maltretiraju civile. 

mislim hajde da dovedemo ovu stvar do kraja. ako Rusi koriste strah od Čečena kao sadističku i duboko rasističku psyop operaciju (dolaze vam monstrumi glavoseče) - šta je granica moralno prihvatljivog odgovora?

[size=37] [/size]

Ja nemam nikakvu dilemu, i to ne zbog Rusa i sta oni rade i koja im je motivacija. Ti Kadirovci i sta oni rade samo po samoj Ceceniji zasluzuje bukvalno bilo sta.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 20, 2022 7:56 pm

@noxtor 

Ajmo opet. Ne samo da "nisu smislili" nego se to nije ni dogodilo, za razliku od, recimo, ulaska kadirovaca u Ukrajinu. 

Kadirovci su, da podsetim, paravojna, u suštini banditska grupa, mimo lanca komande ruske vojske, i potpuno su izvan okvira humanitarnog prava. Te priče da su sada potčinjeni Rosgvardiji mogu da se stave mačku o rep, oni odgovaraju Ramzanu i nikom drugom.

Prvo - smešno mi je da se u Srbiji zgražavam nad tom izjavom, pošto svi imamo onog jednog lika na slavi koji se hvali kako je muslimanima u vojsci uvaljivao svinjsko meso, ahahaha dobra forica, a drugo, suština je u nečem drugom - šta taj kadirovac, bandit i maroder, uopšte radi u Ukrajini. Nebitno je kako će biti sahranjen sve dok je to urađeno higijenski.

Last edited by Cousin Billy on Sun Mar 20, 2022 8:01 pm; edited 1 time in total
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 20, 2022 8:00 pm

Nisam siguran vise ni da razumem sta je problem i ko treba da se odredi prema njemu.

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Sun Mar 20, 2022 8:00 pm

pola moje slave je bilo u potocarima, nemamo takvog lika

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 20, 2022 8:02 pm

Janko Suvar wrote:Nisam siguran vise ni da razumem sta je problem i ko treba da se odredi prema njemu.

Ne mora niko ništa da se određuje, samo da bude jasno da će svako citiranje ruskih trolova i sociopata biti rastavljeno na najsitnije deliće, nije ovo PPP da se bez ikakvog komentara kače kominikei pobedonosnih denacifikacionih snaga.
    disident

Post by disident Sun Mar 20, 2022 8:05 pm

Rat u Ukrajini - Page 11 Scree198

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Notxor

Post by Notxor Sun Mar 20, 2022 8:06 pm

Cousin Billy wrote:@noxtor 

Prvo - smešno mi je da se u Srbiji zgražavam nad tom izjavom, pošto svi imamo onog jednog lika na slavi koji se hvali kako je muslimanima u vojsci uvaljivao svinjsko meso, ahahaha dobra forica, a drugo, suština je u nečem drugom - šta taj kadirovac, bandit i maroder, uopšte radi u Ukrajini. Nebitno je kako će biti sahranjen sve dok je to urađeno higijenski.

Prvo, nikad čuo za uvaljivanje svinjskog mesa, a bio sam i u JNA i po slavama (retko, doduše, jer ne slavim)
    A to, nebitno je kako će biti sahranjen je svinjarija svoje vrste, da ostanemo u miljeu.

Podsećanje:

“the burial of bin Laden’s remains was done in strict conformance with Islamist precepts and practices.” This involved washing bin Laden’s body, wrapping him in white cloth, saying a ritual prayer with the aid of an Arabic translator and burying him within 24 hours of his death.

edit: sa muslimanima smo u JNA menjali konzerve iz SDO bez neke prevelike priče... ili, ne sećam se više, znam da smo menjali svi međusobno, jer neko voli jedno, neko drugo, tj. i ne znam da li je bilo svinjskih konzervi.

Last edited by Notxor on Sun Mar 20, 2022 8:11 pm; edited 1 time in total

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 20, 2022 8:09 pm

disident wrote:

Ne postoji sansa da ih nije bilo od pocetka rata i da rusi to ne znaju (i gadjaju)
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sun Mar 20, 2022 8:09 pm

fikret selimbašić wrote:
    Јанош Винету wrote:

Не знам да ли си циничан или ироничан, али стварно овако није било на почетку рата. Можда на крају и јесте, али то је било после 4 година ратовања и на крају се догодила и Сребреница. 

Ово што видимо је после две седмице активних дејстава, не узећи можда у обзир 8 година тињајућег сукоба за који су се очигледно обе стране добро спремале.

Trudim se/pokušavam da izgjebavam poređenje ukrajinskog sa ratovima u Bosni i Hrvatskoj. Srebrenica se dogodila na kraju rata ali najveći zločini su počinjeni već  u privoj polovini '92. Foča, Prijedor, Višegrad, Zvornik... U Ukrajini za osam godina rata nijedna strana nije počinila zločin uporediv sa divljanjem Milana Lukića u Višegradu. Često spominjana Odesa i spaljivanje pedesetak ljudi to nije, ti spaljeni su bili naoružani i pokušali su da u Odesi izvedu nasilno preuzimanje vlasti, u Višegradu su civili pokupljeni iz okolnih kuća, sakupljeni u jednu i spaljeni. Ovi u Odesi su probali da izvedu akciju kakvih je tad bilo širom Ukrajine. Neke gradove,  Slavjansk, Kramatorsk su preuzeli pa izgubili u ukrajinskoj kontri, ustanicu u Odesi su malo kasnili sa akcijom i na njima su se već presabrani Ukrajinci uspjeli suprostaviti pa su izveli ono spaljivanje. U stvari, uprkos svom razaranju koje gledamo, tvrdim da na ukrajinskom ratištu ratuje 1 liga džentlmena u poređenju sa onim što se dešavalo u Hrvatskoj, a naročito u Bosni.
    Ljudi dočekju protivničku vojsku u svojim mjestima, nema organizovanog progona, logora za civile ni masovnih strijeljanja a bez toga u Bosni nije prošlo ni zauzimanje nekog zaseoka, a kamoli većih mjesta. Za skoro mjesec dana zvaničan broj ubijenih civila* u Ukrajini je otprilike je samo za dva dana ubijeno u Kozarcu npr. Probaj da zamisliš scenu bilo koje bhs vojske koja ulazi u protivničko mjesto a da civili mašu svojim zastavama i bacaju kamenje na njih ili danima posle organizuju proteste protiv okupacije.

*Mislim da je broj ubijenih civila puno veći od zvaničnog, bar za trećinu.

Uvjeren sam da su gubici u ljudstvu (jebo tehniku) kod obje vojske strašni.

Управу си ипак, неупоредиво је.

Лепо је неко рекао на форуму, ми смо навикли на пљачкашке банде неког навијачког олоша а не на војску.

Кад видиш како улазе и Руси и Украјинци у место и како се објашњавају са неким бабама, делује нестварно.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun Mar 20, 2022 8:10 pm

kako sta radi kadirovac u ukrajini

pa to je tatarska zemlja

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 20, 2022 8:10 pm

disident wrote:

Očekivano i logično. Ovi ne nose name tagove, Rusi se (javno) prave da ih ne vide, i sve OK, nema eskalacije.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 20, 2022 8:11 pm

Doduse, ne znamo na sta bi ovo licilo kad bi potrajalo godinama. Sto vrv nece. Bar ne u ovoj formi.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 20, 2022 8:11 pm

analogija koja mi pada na pamet, mozda je pogresna ne znam, jer kad se salju francuski alzirci, sengalci i drugi crnci da okupiraju nemacku posle ww1

mislim ne znam sta sad da se bira koja je strana tu rasisticka, obe su.

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Sun Mar 20, 2022 8:11 pm

disident wrote:

fake news iz aviona. amerikanci sigurno operativno pomazu ali ne radikalnije od onoga kako su kinezi pomagali VJ '99.

aktivni pripadnici US vojske na ukrajinskom tlu, rusi bi tretirali to kao da su na ruskom tlu.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    disident

Post by disident Sun Mar 20, 2022 8:12 pm

Da okacim i ovako

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 20, 2022 8:13 pm

Janko Suvar wrote:analogija koja mi pada na pamet, mozda je pogresna ne znam, jer kad se salju francuski alzirci, sengalci i drugi crnci da okupiraju nemacku posle ww1

mislim ne znam sta sad da se bira koja je strana tu rasisticka, obe su.

Obe strane su u ww2 bile rasisticke. Knjec internetu.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun Mar 20, 2022 8:14 pm

obe, ali treca komunisticka nije bila

Last edited by Mr.Pink on Sun Mar 20, 2022 8:16 pm; edited 1 time in total

_____

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 20, 2022 8:15 pm

šta znači Knjec
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 20, 2022 8:15 pm

disident wrote:Da okacim i ovako
    svet je uvek strasnije mesto nego sto mi koji smo sluzli vojni rok u vrticu Pcelica mislimo da jeste Rat u Ukrajini - Page 11 1949538119

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 20, 2022 8:15 pm

Talason wrote:šta znači Knjec

Mrzi me da pisem pravi ruski

A i ne znam ga.
    Notxor

Post by Notxor Sun Mar 20, 2022 8:17 pm

U knjizi po kojoj je rađen Black Hawk Down pominje se rad CIA u Mogadishu preko prijateljske humanitarne organizacije. Nema razloga da se nešto slično ne radi i sad.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 20, 2022 8:18 pm

ne znas ko sto ja ne znam slovacki Rat u Ukrajini - Page 11 1399639816

_____
    ????
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun Mar 20, 2022 8:19 pm

brka ima da ceka do poslednjeg dana i onda objavi rat

_____

smrk kod dijane hrk
    Filipenko

Post by Filipenko Sun Mar 20, 2022 8:19 pm

Ne znam kako da vam objasnim, ali ovde uopste nije poenta da li ce Cecenski vojnici biti sahranjivani u oblutcima svinjskog mesa, niti koliko ce ih na taj nacin zavrsiti (verovatno vrlo malo, ili nijedan). Poenta je kako se taj lik i njegov aparat obracunavaju sa onima koji nisu na njihovoj liniji, odnosno sa sopstvenim stanovnistvom. Pa tako imamo one ljude vezivane za stubove, najstrasnije mucene, klanja i likvidacije. Svakoga mozes da roknes, samo ga proglasis diverzantom Rusom Cecenom. Nisam siguran da ce ijedan Cecen tako zavrsiti, ali sam prilicno siguran da ce prilican broj onih koji su gradonacelniku lupali cvrge u osnovnoj, ozenili neke lepe devojke, koji mu ne placaju reket i slicno zavrsiti na opisan nacin.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun Mar 20, 2022 8:25 pm

pa ja mislim da ce to izivljavanje na kraju balade ukrajinci i platiti

msm jbg oni od 2014. vode svoju malu specoperaciju u pokrajinama

_____

smrk kod dijane hrk

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 1:57 am