Vučićeva Srbija
- Post n°701
Re: Vučićeva Srbija
Nama trebaju madjardka i bugarska, da. Ali smo ih mnogo stedeli, a danas je kasno.
- Post n°704
A spektakl božiji, daboda sve izgorilo
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 27, 2022
Slučaj „trećeg čoveka iz kafane“: Svedočenja lažnih donatora SNS-a https://t.co/hyDtA1wRPQ
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°706
Nobadi kers. Prag tolerancije je propao u septicku jamu. Razidjimo se.
Dajana Paunovic je nova kraljica proneverenih donacija. Ordenje za majke kraljice, dve fondacije na njeno ime, ovlasceno lice Dajana Jaksic (Paunovic joj je brend nejm izgleda). Nova Dafina samo sto je mozda krati el prezidente mada su do mene stizali signali da je Mirovic tu izuzetno upleten
Dajana Paunovic je nova kraljica proneverenih donacija. Ordenje za majke kraljice, dve fondacije na njeno ime, ovlasceno lice Dajana Jaksic (Paunovic joj je brend nejm izgleda). Nova Dafina samo sto je mozda krati el prezidente mada su do mene stizali signali da je Mirovic tu izuzetno upleten
- Post n°707
Ja do pre neki dan nisam imao ni najblažu predstavu ko je ta Dajana, a ni sad nisam baš siguran.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°708
Ja sam ovde prvi put cuo a onda se desio preokret....poslovno sam morao da istrazim
- Post n°709
_____
- Post n°710
https://www.instagram.com/p/CdfYMdCIhLl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kačio sam ovu sliku kad je i onaj Marko Marić, antidot, kako beše, bio u predsedništvu, imali su isti tekst ispod slike. Godpođa je devojačko Paunović, bila je udata za onog Žiku Jakšića iz Granda, voditeljka, u zadnje vreme promoviše neki svoj QUANGO nakačen na naprednjake.
Kačio sam ovu sliku kad je i onaj Marko Marić, antidot, kako beše, bio u predsedništvu, imali su isti tekst ispod slike. Godpođa je devojačko Paunović, bila je udata za onog Žiku Jakšića iz Granda, voditeljka, u zadnje vreme promoviše neki svoj QUANGO nakačen na naprednjake.
- Post n°711
Ovo poslednje sam pohvatao, a video sam i nesrećnog Matića, samo nisam imao pojma zašto je ta Dajana uopšte poznata.
Jes prilično bizarno sve, čak i za naprednjačke standarde.
Last edited by Erős Pista on Sat May 28, 2022 11:16 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°712
beatakeshi wrote:Sokolu izgorela krila?
Mozda je masinovodja slucajno malo dodao gas pa kad zaustavi voznju koja po njegovom satu traje 2 minuta, ovde ce biti 2067. godina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°713
Zus wrote:Nobadi kers. Prag tolerancije je propao u septicku jamu. Razidjimo se.
U intervjuu koji je dala jednom beogradskom listu u januaru 2021. godine voditeljka i pevačica je priznala da je zaljubljena i srećna, ali nije želela da otkriva identitet svog partnera. Kazala je da joj je „dotakao dušu“ jer je više nego snažan, hrabar i pametan. Svoju ljubav sa njim opisala je kao „udar groma“. Otvoreno je priznala da nije izgubila veru u ljubav.
Pročitaj više na: https://www.biografija.org/muzika/dajana-paunovic/
_____
- Post n°714
Erős Pista wrote:Ovo poslednje sam pohvatao, a video sam i nesrećnog Matića, samo nisam imao pojma zašto je ta Dajana uopšte poznata.
Zato sto je bivsa misica, i udala se za direktora Granda. Ako to nije definicija estrade, ne znam sta je.
- Post n°715
Kazala je da joj je „dotakao dušu“ jer je više nego snažan, hrabar i pametan.
Jedinstveni profil
Jedinstveni profil
- Post n°716
beatakeshi wrote:Sokolu izgorela krila?
Tek sadvideh da se stvarno zapalio izgleda. Nevera.
_____
- Post n°717
Bio juče u NS sa klincem.
Umesto sokola vozio neki drugi brzi (150kmh).
Zaboravio da je NS po vrućini kao Podgorica leti - usijani tiganj, ipak ovo je vest za danas, a sezona nije ni počela:
Pilot izbacio putnike iz aviona:“Ko vam je kriv što niste pošli kolima“
Putnici koji su imali kupljene karte za let u 10.10 na relaciji Beograd - Tivat, nisu poleteli ni do 17.00 sati, a još uvek nemaju informacije zbog čega let kasni, niti kada će poleteti. Našoj redakciji javio se Nikola iz Kragujevca, koji nam je potvrdio da oko 200 putnika još uvek čeka na aerodromu Nikola Tesla, kao i da im je pilot rekao ‘‘da mu se završila smena‘‘, te da sada moraju da čekaju novu posadu.
https://nova.rs/vesti/drustvo/video-pilot-izbacio-putnike-iz-avionako-vam-je-kriv-sto-niste-posli-kolima/
Umesto sokola vozio neki drugi brzi (150kmh).
Zaboravio da je NS po vrućini kao Podgorica leti - usijani tiganj, ipak ovo je vest za danas, a sezona nije ni počela:
Pilot izbacio putnike iz aviona:“Ko vam je kriv što niste pošli kolima“
Putnici koji su imali kupljene karte za let u 10.10 na relaciji Beograd - Tivat, nisu poleteli ni do 17.00 sati, a još uvek nemaju informacije zbog čega let kasni, niti kada će poleteti. Našoj redakciji javio se Nikola iz Kragujevca, koji nam je potvrdio da oko 200 putnika još uvek čeka na aerodromu Nikola Tesla, kao i da im je pilot rekao ‘‘da mu se završila smena‘‘, te da sada moraju da čekaju novu posadu.
https://nova.rs/vesti/drustvo/video-pilot-izbacio-putnike-iz-avionako-vam-je-kriv-sto-niste-posli-kolima/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°718
???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???? ????????????????????????????????Del Cap wrote:https://www.instagram.com/p/CdfYMdCIhLl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- Post n°720
Sad su se zapalili i ustasozovi, odnosno neki vozovi u Hrvatskoj, u Zagrebu...
Lepo je videti Vuciceve medije kako nam donose iscrpan izvestaj o gasenju pozara na ustasozovima, dok cute kao zaliveni kada su u pitanju sokozovi...
Lepo je videti Vuciceve medije kako nam donose iscrpan izvestaj o gasenju pozara na ustasozovima, dok cute kao zaliveni kada su u pitanju sokozovi...
- Post n°721
Vučić: "Putin mi je rekao da postoji sporazum između Moskve i Kijeva"
"Rekao sam da želimo što pre uspostavljanje mira, rekao mi je i da postoji ponuđeni ugovor sa kojim su upoznati i koji je na stolu u Kijevu, Moskvi i centrima Zapada. Ali nije na meni da pričam o tome. Nadam se da će se mir uspostaviti, a za to se Srbija zalaže", rekao je Vučić.
- Post n°722
A sto ima nagon da prepričava u sitna creva tipa ja njemu dobar dan on meni dobar dan ili da naglasi da je s ovim na prst u dupe i da mu se poverava kao intimusu
- Post n°723
Sta bi sa pozivima? Niko vise ne podmece bombe na mostove, u skole i bolnice?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°724
Fiola sad pritiska, ne moraju EU bombaši
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama