kondo wrote:đe ti taj leopold?
Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°76
Re: Ni Kosovo ni Evropa
_____
????
- Post n°79
https://rs.n1info.com/vesti/predsednik-saveta-eu-cestitao-vucicu-na-napretku-srbije-ka-eu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°80
Brate, Šolc i Bajden danas, stejtment o Ukrajini, ali i tzv Zapadni Balkan mora u evroatlantske integracije...
Ili ce ti zivot biti cvece
Ili tebe vise biti nece
Ili ce ti zivot biti cvece
Ili tebe vise biti nece
- Post n°81
Šarl Mišel - kao iz Čalićevih filmova.
- Post n°83
Mislim, nek neunato, 1244 i ostali zahvale volodji na ovoj potpuno nepotrebnoj mega zajebanciji sto ce i pogled ka balkanu sad biti dodatno izostren. U kom vidu, videcemo, mozda cak i u vidu podrske Vucicu (ako se ne bude glupirao previse, sto se nadam da hoce), ali ovaj "scare" sto ga je priredio Putin, i koji itekako jos uvek moze da dovede do great power eskalacije kakvu mi nismo videli u nasim zivotima - nema sanse da ne proizvede posledice za Balkan.
- Post n°85
Mislim da nećemo propustiti priliku da dobijemo po takozvanoj pičci.
- Post n°86
Janko Suvar wrote:Brate
Sta brate? Ti nisi svestan u sta ce svet da se pretvori ako izbije full scale war izmedju Rusije i Ukrajine. Bukvalno ne mozes da domislis. Kakav Vucic, kurci palci.
- Post n°87
nije tacno da mogu da zahvale volodji, nije tacno da je nepotrebna mega zajebancija, a ne samo da nije tacno, nego je cinicno i pokvareno reci da je na bilo koji nacin Rusija kriva, sto ce onda pogled na Balkan biti zaostren.
otuda brate
ne mogu da zamislim kakav ce biti rat ako ga bude
otuda brate
_____
????
- Post n°88
Ja nemam sumnje da ce Vucic da zalegne na USA stranu u roku od tri milisekundi. Al da, zatezanjeMór Thököly wrote:Janko Suvar wrote:Brate
Sta brate? Ti nisi svestan u sta ce svet da se pretvori ako izbije full scale war izmedju Rusije i Ukrajine. Bukvalno ne mozes da domislis. Kakav Vucic, kurci palci.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°89
U roku od tri milisekunde na tri milisekunde dok opet ne zvrcne mob
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°90
disident wrote:Ja nemam sumnje da ce Vucic da zalegne na USA stranu u roku od tri milisekundi. Al da, zatezanjeMór Thököly wrote:
da bas moram da stavim pare, stavio bih na to. Ali bice mu, a time i svima donekle, zajebano u tom slucaju. Prvo sto ce brobati, sto nas covek uvek proba prvo - ma nije to nista, mozda malo nesto moram, al idem po starom.
- Post n°91
Janko Suvar wrote:nije tacno da mogu da zahvale volodji, nije tacno da je nepotrebna mega zajebancija, a ne samo da nije tacno, nego je cinicno i pokvareno reci da je na bilo koji nacin Rusija kriva, sto ce onda pogled na Balkan biti zaostren.
otuda brate
nisamo rekao zaostren nego izostren.
naravno da je nepotrebna megazajebancija. Don't take my word for it
http://ooc.su/news/obrashhenie_obshherossijskogo_oficerskogo_sobranija_k_prezidentu_i_grazhdanam_rossijskoj_federacii/2022-01-31-79?fbclid=IwAR0HeVNxHlT6D2ELCVkhYBoa-z31dpXtlBDid5YOSFKQdFSIk4baORAeIaA
- Post n°92
Mór Thököly wrote:Janko Suvar wrote:nije tacno da mogu da zahvale volodji, nije tacno da je nepotrebna mega zajebancija, a ne samo da nije tacno, nego je cinicno i pokvareno reci da je na bilo koji nacin Rusija kriva, sto ce onda pogled na Balkan biti zaostren.
otuda brate
nisamo rekao zaostren nego izostren.
naravno da je nepotrebna megazajebancija. Don't take my word for it
http://ooc.su/news/obrashhenie_obshherossijskogo_oficerskogo_sobranija_k_prezidentu_i_grazhdanam_rossijskoj_federacii/2022-01-31-79?fbclid=IwAR0HeVNxHlT6D2ELCVkhYBoa-z31dpXtlBDid5YOSFKQdFSIk4baORAeIaA
Vidio sam ovo prije par dana, mudro zbori Ivašov.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°93
The prospect of full EU membership for the six states in the Western Balkans (not to mention , Moldova & Georgia) is unrealistic and leads to a dead end. There are better ideas, which could help the region and revive western influence there. (editorial, FAZ) pic.twitter.com/0eQj7OEBm6
— Michael Martens (@Andric1961) April 12, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°94
jebote da li ce ikada nauciti
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°95
U nemačkom odnosu prema politici vrlo često ima birokratske tuposti koja se graniči sa idiotijom, i apsolutnog nedostatka fleksibilnosti. Pravila su pravila damen und herren, a sve što mi radimo je apsolutno racionalno.
- Post n°96
Pre oko 2 godine sam na nekom skupu pričao sa jednim CDU mladoliderom, u vezi "otvorenih pitanja" na Z Balkanu, konkretno oko nepostojanja sporazuma o granici između par zemalja. I ja ga pitam, "pa dobro, nema sporazuma ali ako nema konkretnih problema na terenu, lokalci mogu neuznemiravano da žive i prelaze granicu gde infrastruktura dozvoljava, život ide normalno itd, zar biste zbog formalnog nepostojanja sporazuma blokirali ulazak Srbije, CG, BiH?" (usput sam mu nabrojao da ima x sličnih primera unutar EU, plus su pustili HR koja sa 3 zemlje - SRB, SLO i BH nije imala kompetirano granično pitanje), on je kao iz topa odbrusio "da, naravno, imate taj uslov i to morate ispuniti". Mislim se, idi leči se budalo.
- Post n°97
A ja ti NATO EU kažem
Idi pase leči
Idi pase leči
_____
- Post n°98
Pa on je imao indikaciju za liječenje već kad je došlo do CDU i mladoliderstva. Kasno je poslije.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°99
_____
- Post n°100
Ja radije citam i slusam Šolca nego Martensa