G ö r i n g!
Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°51
Re: Ni Kosovo ni Evropa
Intonaciju već postavio Bokan u prošlom Shitwittu: Ona žena čije devojačko prezime nikad ne treba da zaboravimo a prezivala se:
G ö r i n g!
G ö r i n g!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°52
Erős Pista wrote:Ovo je sada direktno glas nemackom MSPa, pa nek vide sta im je ciniti.
Ma nece nisra ciniti, zabole ih. Ovo nije Vucic iz 2015te, a o Voolinu ni da ne pricam. Oni ionako nemaju nikakvu nameru da Srbuju uvedu u EU.
- Post n°53
Naravno, Vulun licno ne da nema nameru da uvodi Srbiju u EU, nego ce raditi sve da do toga slucajno ne dodje ikad.
- Post n°54
Khm, khm...Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Ovo je sada direktno glas nemackom MSPa, pa nek vide sta im je ciniti.
Ma nece nisra ciniti, zabole ih. Ovo nije Vucic iz 2015te, a o Voolinu ni da ne pricam. Oni ionako nemaju nikakvu nameru da Srbuju uvedu u EU.
Kada je reč o potencijalnim partnerima iz Nemačke za projekat eksplotacije litijuma u Srbiji, smatra se da ne treba potceniti sposobnosti nemačko-australijske kompanije Vulcan Energy Resources (VUL.AX). Prema izveštavanju nemačkih medija, u VUL.AX-u tvrde da mogu da obezbede karbonski neutralan litijum (što bi značilo smanjenje emisija ugljenika koliko god je moguće). Navedeni cilj, tvrdi se, može biti ostvaren ukoliko se prilikom eksploatacije koristi geotermalna energija. Istraživanja u navedenom segmentu uveliko sprovodi i nemačka kompanija EnBW (EBKG.DE).
- Post n°55
Pa dobro, ali to nema veze sa ovim gore
- Post n°56
https://rs.n1info.com/vesti/fon-kramon-nadam-se-promeni-stava-prema-srbiji-kad-zeleni-uzmu-msp/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°57
https://nova.rs/vesti/politika/srbija-dobila-saglasnost-svih-zemalja-eu-za-otvaranje-klastera-4/?ref=push
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°58
Cestitam. Uspeli smo da izdejstvujemo otvaranje klastera 4
- Post n°59
Кластер, срећом није нека бомба.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°60
Što se tiče tumačenja ovoga, evo jednog: otvaranjem k4 daju zadovoljenje vlastima da mogu da kažu da eto ima napretka u pregovorima, a sa druge strane dižu profil ove teme u vremenu kad je ona popularna u samoj EU ali i na protestima i uopšte u potencijalu da malo ljulja stvari ovde.
- Post n°63
N1 wrote:
Srbija je u dosadašnjim pregovorima sa Evropskom unijom otvorila 22 od ukupno 35 poglavlja, od kojih su dva poglavlja privremeno zatvorena.
Makli smo se ukletog broja 18
- Post n°64
Natan Albahari /Danas wrote:
Mi smo iskoristili priliku da podsetimo oko otvaranja klastera četiri, u kom su neke od najbitnijih tema zaštita životne sredine, energetika i saobraćaj. Za nas, u ovom trenutku, je tu najbitnija tema zaštita životne sredine. Mi smo naglasili da je naše mišljenje da ovo nije dobar trenutak za otvaranje tog poglavlja, iako mi uvek podržavamo približavanje Srbije Evropskoj uniji, jer šalje lošu sliku. U trenutku kada imate proteste, kada imate da Beograd spada u jedne od najzagađenijih gradova u svetu, da imamo probleme sa prljavim ruskim i kineskim invesicijama… Ne treba EU sada da da zeleno svetlo, to jest da ne da pohvalu, za nešto gde Srbija realno ima jako puno posla da radi – objašnjava Albahari.
Tako je, Srbija ima na tome jako puno da radi - dok ne zatvori to poglavlje. Poglavlje, tj klaster, je samo otvoren. Sad ima taksativno na cemu tacno da radi.
- Post n°65
https://europeanwesternbalkans.com/2021/12/16/urgent-resolution-on-human-rights-in-serbia-adopted-in-the-european-parliament/
- Post n°66
Opa, i EPP izdo... That's gotta hurt...
...
...
_____
- Post n°67
Otišla tetka, razularilo se društvo...
- Post n°68
During today’s press with PM #Brnabić HR #Borrell explained that there is no place in Europe for genocide denial or glorification of war crimes & war criminals.
— Adi Ćerimagić (@adicerimagic) January 25, 2022
He also (tried to) criticise Brnabić’s visit to Banja Luka on 9 January as a threat to regional stability. pic.twitter.com/4PTqi0ROZQ
- Post n°69
Pa u pravu je, neverovatno da jos ima tih Leopoldovih statua
_____
????
- Post n°73
Najvaznije je samo da vise nikad ne biramo one koji misle da nemamo pravo da kazemo, one koji misle da treba neko da im potvrdi da su svet.
Kad to zavrsimo, oni da skinu tog Leopolda saku po saku, mi u jedno 150 godina da prekrecimo mural i taman tada moze i neko poglavlje da padne
Kad to zavrsimo, oni da skinu tog Leopolda saku po saku, mi u jedno 150 godina da prekrecimo mural i taman tada moze i neko poglavlje da padne
_____
????
- Post n°74
đe ti taj leopold?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°75
Janko Suvar wrote:Najvaznije je samo da vise nikad ne biramo one koji misle da nemamo pravo da kazemo, one koji misle da treba neko da im potvrdi da su svet.
Ma kakvi oni Srbiji da potvrde da je svet - Svet treba da potvrdi da je Srbija!