Del Cap wrote:Pre oko 2 godine sam na nekom skupu pričao sa jednim CDU mladoliderom, u vezi "otvorenih pitanja" na Z Balkanu, konkretno oko nepostojanja sporazuma o granici između par zemalja. I ja ga pitam, "pa dobro, nema sporazuma ali ako nema konkretnih problema na terenu, lokalci mogu neuznemiravano da žive i prelaze granicu gde infrastruktura dozvoljava, život ide normalno itd, zar biste zbog formalnog nepostojanja sporazuma blokirali ulazak Srbije, CG, BiH?" (usput sam mu nabrojao da ima x sličnih primera unutar EU, plus su pustili HR koja sa 3 zemlje - SRB, SLO i BH nije imala kompetirano granično pitanje), on je kao iz topa odbrusio "da, naravno, imate taj uslov i to morate ispuniti". Mislim se, idi leči se budalo.
Ni Kosovo ni Evropa
- Guest
- Post n°101
Re: Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°102
Maligni nemacki uticaj koji koci Balkan u napredovanju ka EU.
- Post n°104
Кнез Срђан Бабовић - НЕ РАДИМ ЗА УДБУ!!!
Cousin Billy wrote:
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°105
Malopre Sormaz izjavio da cemo imati novu vladu vec do juna (insinuirao da ce usvojiti sankcije i sve sto treba), a da ce do 2025 Srbija biti primljena u EU po ubrzanom postupku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°106
Samo jos.kosovo da resimo posle toga cas posla...i tu neku vladavinu prava sto mora jebiga
- Post n°107
Mór Thököly wrote:Samo jos.kosovo da resimo posle toga cas posla...i tu neku vladavinu prava sto mora jebiga
Хм, да Ђилас опосли то па да оде у пензију, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°108
Inace Sormaz je neverovatan. Nema glasnijeg prozapadnog glasa u srpskoj javnost u ovom trenutku. Koji su ono hvalospevi zapadu, EU, Americi, NATOu, ono se retko moze cuti. Kakva Jelen Milic, kakav Naim Leo...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
Njega niko nece optuziti da je Nato Šormaz
- Post n°110
Ja mislim da bi on ponosno ounovao tu etiketu, stvar je u tome sto ga to ne kosta nista, jer se on licno ne bori za bilo cije glasove.
Last edited by Erős Pista on Thu Apr 14, 2022 12:37 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°112
Inace se ne bih iznenadio ako bi Sormaz, koji je do sada bio na klupi, nakon ovih izbora naglo dobio na vidljivosti, a mozda poceo da dobija i neke vazne funkcije, mozda i neko ministarsko mesto.
_____
- Post n°113
Izjava Dimitrija Medvedeva "da učlanjenje Švedske i Finske u NATO, ne menja mnogo, tj da će Rusija imati samo još par neprijatelja više" jasno razotkriva LAŽ da je napad na Ukrajinu uzrokovan pretenzijom na članstvo u alijansi. Finska granica je 1300km duga!!! pic.twitter.com/gQNnm8uZCq
— Dragan Šormaz (@dragansormaz) April 14, 2022
_____
- Post n°116
_____
- Post n°117
kako ce sns preziveti vucica i ove zaokrete
ostaje da se vidi
ostaje da se vidi
_____
Radimo dostavu
- Post n°118
Pink_ćevabdžinica_Altina wrote:kako ce sns preziveti vucica i ove zaokrete
Као и досад. Ша, ово је први пут да шврљне кормило на супротну страну?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°119
a ne ne
kada bizon kuka kako dacic na mitingu skuplja glasove na konto 1 tragedije, on zapravo kuka kako im se stranka raspada
kada bizon kuka kako dacic na mitingu skuplja glasove na konto 1 tragedije, on zapravo kuka kako im se stranka raspada
_____
Radimo dostavu
- Post n°120
Šormaz je za SNSov oficir za vezu sa NATO već duže vreme.
- Post n°121
BRITANCI NAORUŽAVAJU ALBANCE: Daju im rakete, Vučić zahteva objašnjenje od DŽonsona
Kako "Novosti" saznaju, London je vlastima u Prištini isporučio rakete "dževelin" i "NLAW" koje ukrajinske snage koriste u borbi protiv ruskih trupa.
Kako smo saznali u narednih 48 sati predsednik Vučić zatražiće od Borisa DŽonsona zvanično objašnjenje.
- Post n°122
redovna saradnja unutar NATOa, potreba da se pita je... ono....
- Post n°124
_____
- Post n°125
beatakeshi wrote:Autan prop'o.