bokte spc 3x žešće reagovala na vježbanje joge, no na ovo pic.twitter.com/oB9HwJOJRg
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) February 28, 2023
Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°476
Re: Ni Kosovo ni Evropa
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
ali je prepošteni vladika grigorije dizeldorfski rekao da je bolje da ostanemo bez oka nego bez kosova
- Post n°480
Mór Thököly wrote:Šta li bi Janko rekao...
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°481
Tesko. napisao bi nesto u stilu "Šta misle o sporazumu iz Brisela NISU odgovorili lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd i kopredsednik Zajedno Nebojša Zelenović"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°482
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°483
Uz proročki potpis - "Biljana Srbljanović govno."
- Post n°485
Gledajuci tvoj potpis , ima neke bozanske ironije da je od svih sila, desnicara, cuda muda na kraju jedino DPZ zaglavio bajbok protiveci se izdaji Kosopa.ficfiric wrote:Tesko. napisao bi nesto u stilu "Šta misle o sporazumu iz Brisela NISU odgovorili lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd i kopredsednik Zajedno Nebojša Zelenović"
Spala knjiga na
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°486
disident wrote:Gledajuci tvoj potpis , ima neke bozanske ironije da je od svih sila, desnicara, cuda muda na kraju jedino DPZ zaglavio bajbok protiveci se izdaji Kosopa.ficfiric wrote:Tesko. napisao bi nesto u stilu "Šta misle o sporazumu iz Brisela NISU odgovorili lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd i kopredsednik Zajedno Nebojša Zelenović"
Spala knjiga nadvatri slova
_____
- Post n°487
Jako ste bezobrazni.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°488
Srpski nacoši ispadoše prilične pizde.
- Post n°489
_____
- Post n°490
Dogodine u Prizenu propo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°491
Zato sto ih Vucic zna mnogo bolje nego sto ih mi znamo i zna da je to dogodineuprizrenašenje ustvari dogodine u kinti. Ili dogodine u nekoj poziciji moći, makar i maloj.
- Post n°492
Naravno. Plus da im ostavi prostora da mogu i dalje da izgledaju kao heroji u sopstvenim očima. Budi moj De Valera, biću tvoj Majkl Kolins...
_____
- Post n°494
disident wrote:Gledajuci tvoj potpis , ima neke bozanske ironije da je od svih sila, desnicara, cuda muda na kraju jedino DPZ zaglavio bajbok protiveci se izdaji Kosopa.ficfiric wrote:Tesko. napisao bi nesto u stilu "Šta misle o sporazumu iz Brisela NISU odgovorili lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd i kopredsednik Zajedno Nebojša Zelenović"
Spala knjiga nadvatri slova
Da mi neko da vremeplov, jedna od prvih stvari koje bih isao da nabavim je udzbenik iz istorije za osmi razred za skolsku 2100/01. godinu, samo da vidim koje ce slike koristiti za lekcije o Srbiji dvadesetih. Bice tu DPZ 100% u delu lekcije Prilike u Srbiji pred potpisivanje sporazuma, a i slika potpisivanja gde ce Vucic opet sloziti neku debilnu facu kao i svaki put kad se slika sa Kosovarima u Briselu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°495
Očekujem veliki hit Beogradskog sindikata. Ćim onaj jedan završi režiranje serije Raletu je najlakše.
- Post n°496
:
_____
- Post n°497
Beatakeshi, kidas danas!
_____
- Post n°499
Trenutni predlog iza koga su stale države članice Evropske unije i Sjedinjene Američke Države predstavlja okvir koji prepoznaje realnost i može biti prvi korak na dugom putu pomirenja i postizanja preduslova sa miran suživot na ovim prostorima.
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) March 1, 2023
- Post n°500
Sve se slazem samo bih malo drugacije napisao