Naprednjakluk
- Post n°526
Re: Naprednjakluk
Sad se setih... pa i Mali je čini mi se iz Cvijićeve. Kakva je to ekipa bila na čelu sa pokojnim Rakićem...
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°527
Notxor wrote:Kako je nestao iz politike Milan Marković, kao da ga nikada nije bilo.
DS Palilula je posebna vrsta govana.
konsaltinguje, a brat mu radi u državnoj upravi. nema zime za njega.
- Post n°529
Dr Smrt se pojavio na otvaranju Kliničkog centra. Ima rez na lobanji pa to možda objašnjava njegovo odsustvo iz javnog života.
- Post n°530
први дејт pic.twitter.com/V4meS7jw7J
— ybi (@ubi610) March 11, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°533
ficfiric wrote:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°535
Mda, pre ce biti jedan telefonski poziv. Recimo, Kristofera Hila.
- Post n°536
Zašto ga nismo (već) posrbijanili u Hristifor Bregović ili (zapadnosrbski) Krsto Brdar?
- Post n°538
beatakeshi wrote:Zašto ga nismo (već) posrbijanili u Hristifor Bregović ili (zapadnosrbski) Krsto Brdar?
Brđović
Dobro, jest malo mne, al sta sad
- Post n°539
Naodni poslanik Dejan Kesar danas je, posle prave drama u jednom tržnom centru na Zvezdari sustigao lopova R. V. i zadržao ga do dolaska policije. Naime, kradljivac je prethodno ukrao telefon od oštećene M. D.
Naime danas oko 15:00 časova u jednom šoping centru osumnjičeni R.V. ukrao je telefon od oštećene M.D. U trenutku kada je počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, žena je počela da trči za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.
Kada je narodni poslanik čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao V. R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku, međutim Kesar je uspeo da ga savlada uhvativši ga za ruku izbivši mu nož, te ga potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.
Inače, Kesar je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.
Prvo tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati za V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205 KZ i on će biti saslušan pred tužiocem.
Tužilaštvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.
Naime danas oko 15:00 časova u jednom šoping centru osumnjičeni R.V. ukrao je telefon od oštećene M.D. U trenutku kada je počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, žena je počela da trči za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.
Kada je narodni poslanik čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao V. R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku, međutim Kesar je uspeo da ga savlada uhvativši ga za ruku izbivši mu nož, te ga potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.
Inače, Kesar je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.
Prvo tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati za V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205 KZ i on će biti saslušan pred tužiocem.
Tužilaštvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°540
Svuda inicijali samo supermen glavom I bradom.
Neka opoziciji bude jasno sta ih ceka ako pokradu izbore.
Neka opoziciji bude jasno sta ih ceka ako pokradu izbore.
- Post n°541
Када обележавамо Дан победе над фашизмом и одајемо пошту многим палим борцима НОБ-а, не смемо заборавити ни први антифашистички покрет у Европи, предвођен генералом Драгољубом Михаиловићем, у то време пуковником, који одлази на Равну Гору и диже устанак против нациста. pic.twitter.com/1bOZlVnuw6
— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) May 9, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°544
20. i nekog aprila su na putu Loznica - Valjevo neidentifikovani ljudi (verovatno zaostali vojnici koji se nisu predali) pucali na nemački automobil u prolazu, ubili i ranili 1-2 čoveka. Posle je došla jedinica iz Loznice, pohapsila okolne seljake, oterala ih u zatvor na neko vreme i pustila kućama.
Ima u 4. tomu "Šabac u prošlosti" taj detalj, to je najranije pucanje po Nemcima posle sloma za koje sam čuo.
histo mod off.
Ima u 4. tomu "Šabac u prošlosti" taj detalj, to je najranije pucanje po Nemcima posle sloma za koje sam čuo.
histo mod off.
- Post n°545
Šta je zgrešio Telegraf, zna li se šta? pic.twitter.com/QHfCGg7gBk
— Branislav Šovljanski (@banesovljanski) May 13, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°546
Ko zna dal je ovo fingirano ili genuine
- Post n°547
ST je previse zaokrenuo.
_____
- Post n°548
Ma znam, al to su isto predsednikovi ljudi. Ili je fingirano, ili ce neko da.pobesni zbog ovoga.
- Guest
- Post n°549
Nemojte im, ko Boga vas molim, pripisivati potpunu koordinaciju u radu.