Naprednjakluk
- Post n°501
Re: Naprednjakluk
Pre budala. Msm, imaš dete sa OA? WTF?
- Post n°502
ne, nego je kasnije slučajno saznala ko je on nakon što se okliznula i pala mu na kurac
ali eto super što je ona ispunila svoj hir i što je napredovala na leaderboardu njenog ekvivalentno poremećenog društvenog kružoka, nema veze što će njeno dijete imati traume čitav život
ali eto super što je ona ispunila svoj hir i što je napredovala na leaderboardu njenog ekvivalentno poremećenog društvenog kružoka, nema veze što će njeno dijete imati traume čitav život
- Post n°503
u stvari je ona kriva a ne on.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°505
kakva kontracepcija pa 99% je i gađala da bude u plodnim danima, to su nama naše turske i španske serije dale
- Post n°506
Kvalitetan razgovor potpuno normalnih ljudi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°509
https://pescanik.net/o-oliveru-anticu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°510
Janko Suvar wrote:Zašto pobogu
nije oa dobio dete bespolnim pupljenjem
- Post n°511
Морам да признам да ми после овако млаке теме недостаје чврста Филипова рука.
- Post n°512
gde tačno?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°514
Kurir wrote:NEMA TRAGOVA BORBE I PRISUSTVA TREĆIH LICA
TRAGEDIJA! UBIO SE NAČELNIK OPŠTINE ČUKARICA BOJAN POPOVIĆ (50): Užasan prizor zatekle žena i ćerka!
Telo Bojana Popovića (50), načelnika Uprave u Gradskoj opštini Čukarica bez znakova života pronađeno je u stanu u blizini Hipodroma.
Prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju samoubistvo.
Telo bez znakova života pronašle su njegova žena i ćerka. One su odmah pozvale dežurne službe.
U toku je uviđaj kojim na licu mesta rukovodi zamenik Višeg javnog tužioca.
U stanu nema tragova borbe i prisustva trećih lica. U pitanju je nova zgrada, pokrivena kamerama, a nema tragova ni obijanja stana.
Bojan Popović je rođen 22. marta 1972. u Beogradu. Završio je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i položio pravosudni i stručni državni ispit Radio je kao Rukovodilac službe pravnih i kadrovskih poslova kao zamenik direktora Pravnog sektora u brodogradilištu „Beograd".
Bio je Sekretar društva u preduzću „Ratko Mitrović" - niskogradnja a posl toga prelazi u GO Palilula gde je radio na poslovima samostalnog stručnog saradnika u Odelenju građevinske i komunalne inspekcije - odsek građevinske inspekcije. Bio je oženjen i otac jednog deteta.
Kurir.rs/Pink
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°515
Bio je Sekretar društva u preduzću „Ratko Mitrović" - niskogradnja a posl toga prelazi u GO Palilula gde je radio na poslovima samostalnog stručnog saradnika u Odelenju građevinske i komunalne inspekcije - odsek građevinske inspekcije
Jovčićev saradnik?
Svakako potpuno jezivo.
_____
- Post n°516
ko zna šta ćemo za par dana o njemu saznati.
(jebem ti naprednjake u šta su me pretvorili)
(jebem ti naprednjake u šta su me pretvorili)
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°517
Btw, preduzece RM je izosljarilo gomilu poslova po bg-u, koliko se secam. Cak je i Vucic morao da ih brani - jednom je rekao nesto tipa - sta nas briga sto oni ne placaju radnike
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°518
Građevinska inspekcija na Paliluli je oksimoron i logička nemogućnost
- Guest
- Post n°520
Pa otprilike
Na Paliluli može bukvalno šta oćeš. Najgori zločini su, moram reći, ipak izvršeni tokom bivšeg režima i oni bi bez preterivanja mogli da budu tema za jednu malu monografiju.
Na Paliluli može bukvalno šta oćeš. Najgori zločini su, moram reći, ipak izvršeni tokom bivšeg režima i oni bi bez preterivanja mogli da budu tema za jednu malu monografiju.
- Post n°521
Kako je nestao iz politike Milan Marković, kao da ga nikada nije bilo.
DS Palilula je posebna vrsta govana.
DS Palilula je posebna vrsta govana.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°522
Koliko se secam, on je u prvoj turi preleteo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°523
Probao je da se guzi nešto kod naprednjaka, ali očigledno ga nisu dovoljno platili.
On se bogato oženio i boli ga k. za sve.
On se bogato oženio i boli ga k. za sve.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°524
Sad čitam o tom Markovićevom tastu. Čovek je dakle živi primer onoga "para na paru ide" - vlasnik firme koja proizvodi građevinske šipove koji igra nagradnu igru Blica i dobije auto