(a mozda i zena veruje u tu pricu, kad druga srbija shvati da nisu svi protivnici kupljeni/ucenjeni mozda ce imati neku sansu da skloni vucica.)
Naprednjakluk
- Post n°276
Re: Naprednjakluk
mozda misli da se tako radi, usla si u politiku, takav je poso, takav smo tim, takav nam je stil igre, tako pobedjujemo. i nije fan gorana markovica. a nije da goran nije ruzno prico o njima, pogodilo ju je. u snsu je mnogo jak taj, recju glena grinvolda, tribalizam.
(a mozda i zena veruje u tu pricu, kad druga srbija shvati da nisu svi protivnici kupljeni/ucenjeni mozda ce imati neku sansu da skloni vucica.)
- Post n°278
Ih, šta je sve pok. Ivan Tasovac pisao.
- Post n°279
beatakeshi wrote:pok. Ivan Tasovac
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°280
sad sam pogledao taj Kisikćin instagram nalog. svi ostali statusi su bezlični PR tekstovi koja je sastavljala nekakva stručna služba. ne verujem da DKT ima ikakve veze sa ovim nalogom, to je nešto što im zbirno vodi PR agencija.
- Post n°281
Bez obzira. To sto joj se jebe da bakarecuje po tviteru vec parama iz budzeta placa ekipu da radi taj posao umesto nje, ne menja stvar da je ona potpisana ispod ovoga... i ne samo ovoga. Olos
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°283
'Film o Vučićevom kraju nećeš imati prilike da režiraš Markoviću!'
Povodom izjave nekada poznatog reditelja, a danas isfrustriranog i propalog pripadnika srpske opozicije Gorana Markovića da se “nada da Aleksandar Vučić ima pred očima Čauseskuov kraj i da će se povući bez krvi“ - oglasio se i član predsednistva SNS Branislav Malović.
Nije ovo prvi put da Goran Marković govori na ovakav nacin o “revoluciji” u Srbiji. Ne tako davno je tvrdio da ovom zemljom vlada polusvet koji treba najuriti g….. motkom. Možda je to moguće u njegovim filmovima, ali u stvarnom životu teško je pola Srbije koja podržava aktuelnu vlast najuriti iz sopstvene zemlje. Nije ovo prvi put da on predviđa neslavan kraj srpskom predsedniku. a njegova retorika najviše podseća na ratno huškačku propagandu koja je daleko iza moderne Srbije koju danas gradimo. To sto danas Goran Marković više liči na pogubljenog profesora iz sopstvenog filma “Sabirni centar” je čist dokaz koliku težinu imaju njegove reči. Neće biti da “praški student” priziva rumunski scenario bez bilo kakvog ličnog interesa. U nedostatku adekvatnog izvora finansiranja za svoje projekte očigledno da je pronašao alternativni način da obezbedi isti zahvaljujući srpskoj opoziciji zauzvrat nudeći sebe kao sporednu ulogu u jeftinom političkom filmu.
Goran Marković je između ostalog i reditelj filma "Slepi putnik na brodu ludaka", to bi bio i najbolji opis njegovog trenutnog političkog angazmana u srpskoj opoziciji - izjavio je na kraju Malović.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°284
mrzim body shaming ali izgleda kao da je Bog na njegovom licu preterao sa Spot Healing Brush (blend the pixels from the sampled area seamlessly with the target area).
- Post n°285
Šta je ovo, lomile se kvake zbog Guze Markovića pa krenula neka lavina gluposti?
- Post n°287
Da, samo sto pored gradskih i opstinskih odbora saopstenja pocinje da pise i mafija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°288
Ja ne mislim da su se lomile kvake, samo mislim da se GM zgodno namestio ovom izjavom za tradicionalni performans o lincu, silovanju, nasilju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°289
Ma ljudi dje Darija zna ko je Bernar Anri Levi. Prepisivala na casu za zadacic. Miss Piggy uradila svinjariju kako treba. A "Ugojeni degenerik" razradjuje pricu sa novi film. Posebno pogodio zivac sa radnim logorima
- Post n°290
Prijatno me iznenadio ovaj Branislav Malović.
- Post n°291
Odbrana Milana Radoičića na odboru u Skupštini, poslanicima SNS on najviše vredi
Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju usvojen je na nadležnom skupštinskom odboru. Pored izveštaja o radu Kancelarije i toku pregovora Beograda i Prištine govorilo se i o listi za sankcije Sjedinjenih američkih država. Političari sa Kosova posebno su branili potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića koji se na toj listi nalazi.
Sednica odbora za Kosovo i Metohiju počela je predstavljanjem aktivnosti kancelarije u godini koja ističe. Za 2021. godinu opredeljeno je oko sto miliona evra.
„Od sredstava budžeta Republike Srbije, zaključno sa 30 novembrom 2021. realizovano je 7.802.942.000 dinara, odnosno 65 posto pošto decembar još traje“, rekao je Igor Popović, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.
Nastavljena je izveštajem o dijalogu u Briselu.
Ove godine održano je 9 sastanaka Beograda i Prištine. Dva na visokom političkom, 4 na ekspertskom nivou i 3 sastanka radnih grupa. Dijalog otežava to što Priština odbija da razgovara o tehničkim pitanjima, poručuju iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.
„Sada se suočavamo sa vlastima u Prištini koje nameravaju da sledeći referendum 16. januara 2022. godine opstruišu, direktno ili indirektno. Možda čak i jednostranim akcijama upućivanja ROSU na sever Kosova“, rekao je Miloje Zdravković, v.d. direktora Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Prištinom.
Stiglo se i do liste američkog ministarstva finansija sa 16 pojedinaca i 24 kompanije kojima su uvedene sankcije. Političari sa Kosova ukazali su da je na njoj neopravdano i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić. Cilj je, veruju, da se on ukloni iz političkog života Srba sa Kosova i Metohije.
„…i da se trajno protera sa Kosova i Metohije. Mislim da im je krajnji cilj napad na našu državu i našeg predsednika Aleksandra Vučića“, rekao je Vučina Janković, načelnik Kosovskomitrovačkog okruga.
„Da se oni koji dole najviše vrede i koji mogu najviše glasova da skupe…i ono što Milan Radoičić može na jednoj kafi da skupi u Kosovskoj Mitrovici, Đilas sa pola Srbije ne može, na najvećem mogućem mitingu“, kazala je Danijela Vujičić, poslanica Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije.
„Oni u Milanu Radoičiću vide srpsko jedinstvo. I kao što smo imali prilike da vidimo u pretposlednjem napadu sprecijalaca na sever Kosova i Metohije, što je predsednik Vučić i rekao, iza svakog drveta su videli Milana Radoičića“, ističe Ljubomir Marić, poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije.
Skupštinski odbor je usvojio izveštaj Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Predsednik ovog odbora je izrazio zabrinutost zbog moguće destabilizacije situacije na Kosovu i pozvao na sinhronizovanu državnu akciju na međunarodnom planu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°292
Jebemtisunce šta sam pročitao od ovog Malovića...
Dok se suprotno ne dokaže svi Malovići su debili, uključujući i onu pčelicu što je u vreme DS "popravljala" sudstvo.
Dok se suprotno ne dokaže svi Malovići su debili, uključujući i onu pčelicu što je u vreme DS "popravljala" sudstvo.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°293
Jedan lagan petak popodne u centrali Srpske napredne stranke. pic.twitter.com/y9LfcBBCff
— Jovan Ličina (@JovanLicina) December 17, 2021
- Post n°295
Eno ih jos na PPPu neko okacio. Sta ih ima, iskacu ko skrimersi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°297
Kisić kaže da je Goran Marković “umetnički impotentan”. Za Vas je on “Nacionalna klasa”. “Majstori, majstori”, pa Vaš krizni štab učinio je da je korona pogubnija nego “Variola vera”. Zbog svih zloupotreba Vas i Vašeg šefa čeka “Sabirni centar”, a u njemu “Specijalno vaspitanje”.
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) December 17, 2021
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°298
Jeziv građanski krindž ali nismo ti i ja ciljna grupa ovog tvita. Ja bih voleo da vidim ovakvu poruku npr.
On these Streets of Fire, after long Hard Times, Serbia is finally on the Crossroads. This regime will be dealt with Extreme Prejudice. Stop with your Trespass in 48 hours (there will be no Another 48 hours) or you will be Dead for a Dollar. The Red Heat is on.
- Post n°299
Да није одређеног члана испред укрстидрумовија, био бих убеђен да је ово писао Амер. Овако, замало... стварно, ко је аутор (може и гуглање)?
(а не, превеслао сам се, то је Васа опет ушао у дух могућег аутора... добро му иде)
(а не, превеслао сам се, то је Васа опет ушао у дух могућег аутора... добро му иде)
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...