Naprednjakluk
- Post n°151
Re: Naprednjakluk
Izbrisao je. Jebo te Vucic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°153
Klacar na uznemiricima
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°154
gde je izbrisao, ima post na instagramu, a na ovom sranju je pogrešan font i nema one kvačice koja označava da je to njegov autentik profil.
- Guest
- Post n°155
najseljačkiji potezi su ti kada imaš nekog da jebeš kao vola za sve živo, a izmišljaš gluposti.
- Guest
- Post n°156
kakav je samodaodevučićizam, tako će biti i posle, septičko i isto kao i uvek u srbiji, sve dok se liberalske sluge kapitalizma smenjuju.
- Guest
- Post n°157
a i da je napisao, bila bi banana da se opet legende opozicione uvate za ključna sranja, kao što su postovi na tviteru i instagramu
- Post n°158
Turul madár wrote:kakav je samodaodevučićizam, tako će biti i posle, septičko i isto kao i uvek u srbiji, sve dok se liberalske sluge kapitalizma smenjuju.
Па и треба да се смене, ал' сви одједном а не овако на редаљку.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°160
Nataša Jovanović, bivša poslanica SRS učlanila se u Srpsku naprednu stranku!
Legenda skupštinskih rasprava i višedecenijske poslanica Srpske radikalne stranke, Nataša Jovanović, potvrdila je pisanje našeg portala da više nije član stranke u kojoj je ponikla. Ona je, u telefonskom razgovoru, objasnila da je od skora i zvanično član Srpske napredne stranke ali da nema nikakvu funkciju, saznaje ekskluzivno Ucentar
„Sa ponosom kažem da sam član SNS i da mi taj status odgovara. Sva svoja znanja iskustvo, uložiću u predstojeću pobedu SNS na izborima u aprilu naredne godine“, jasna je najpoznatija poslanica iz Kragujevca. Dodaje da veruje u pobedu i da politiku svoje nove stranke vidi kao jedini ispravan put Srbije u stabilnost i prosperitet.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°162
То они имају прелазни рок као они што трче за напуханом мјешином?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°163
ficfiric wrote:Nataša Jovanović, bivša poslanica SRS učlanila se u Srpsku naprednu stranku!
Legenda skupštinskih rasprava i višedecenijske poslanica Srpske radikalne stranke, Nataša Jovanović, potvrdila je pisanje našeg portala da više nije član stranke u kojoj je ponikla. Ona je, u telefonskom razgovoru, objasnila da je od skora i zvanično član Srpske napredne stranke ali da nema nikakvu funkciju, saznaje ekskluzivno Ucentar
„Sa ponosom kažem da sam član SNS i da mi taj status odgovara. Sva svoja znanja iskustvo, uložiću u predstojeću pobedu SNS na izborima u aprilu naredne godine“, jasna je najpoznatija poslanica iz Kragujevca. Dodaje da veruje u pobedu i da politiku svoje nove stranke vidi kao jedini ispravan put Srbije u stabilnost i prosperitet.
- Post n°164
Od danasnjih derbija izdvajamo
Cetnicka omladina vs Levijatan
i Natasa vs Zorana
Cetnicka omladina vs Levijatan
i Natasa vs Zorana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°166
Mór Thököly wrote:Već počelo umijanje Bajdena?
А? Умивање или умирање?
_____
- Post n°168
Рече на то госпоја „мумификација можда“.
_____
- Post n°171
:ljaksofon:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije