Naprednjakluk
- Post n°551
Re: Naprednjakluk
Povračaču.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°552
Svet trojstvo Lagune, SNS i SPC. Ko dođe na promociju dobije Nedeljnik za dinar, džak brašna i oproštaj greha.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°553
Ne bejah lenj, pa odoh na Lagunin sajt da bacim pogled na odlomak iz Mirovićeve knjige. Ono je vrh, nije ni čudo da su i Matija i Pištalo i Porfirije pali u nesvest, Negrišoronju da ne pominjem.
САМУЈЕМ И ЋУТИМ
Самујем и ћутим
Јављаш се као привиђење
Дишеш дубоко – олуја јутри
Помислим – силуета знана
Кад тамо – светло пропланак обасјава
Заводи и најављује растанак
Прозрех ту игру
Ипак, све се у мени заврти
Ротира ме као чигру
Самујем и ћутим
_____
- Post n°556
Joooj, mufti, kad si stizo u skupstinu...
_____
- Post n°557
Upoznaj SNS da bi ga više voleo pic.twitter.com/eMw9u5xslT
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 31, 2022
_____
- Post n°558
Fico, sta mislis, jel se sprema obracun sa Zoranom?
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-o-intervjuu-zorane-mihajlovic-za-list-nova-neko-je-odlucio-da-bude-popularan%E2%80%A6.html
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-o-intervjuu-zorane-mihajlovic-za-list-nova-neko-je-odlucio-da-bude-popularan%E2%80%A6.html
_____
- Post n°559
https://rs.n1info.com/vesti/brnabic-poziva-na-disciplinovanje-ministarke-mihajlovic-zbog-intervjua-za-novu/
_____
- Guest
- Post n°560
Loose cannon, američki agent...Nema sumnje da će biti oštrog obračuna
DOKLE JEBOTE
DOKLE JEBOTE
- Post n°561
10e da SPS dobija dva ministra vise nego do sad i jos 10e da je Zorana ministarka i potpredsednica vlade
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°562
Bogme, radice gvozdena metla...
https://rs.n1info.com/vesti/glisic-mihajlovic-dzaba-trosila-na-skupe-poklone-i-gala-vecere-ambasadorima/
https://rs.n1info.com/vesti/glisic-mihajlovic-dzaba-trosila-na-skupe-poklone-i-gala-vecere-ambasadorima/
_____
- Post n°564
Napravice kompromis na kraju, pustice Zoranu u vladu ali ce zauzvrat jedno ministarstvo dati Vulinu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°565
Tradicionalna godišnja prepirka Zorane, Đuke i tabloida oko toga ko je špijun i izdajnik a ko je patriota, ko je glup a ko je fukara pic.twitter.com/RL1ldyTgkr
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 2, 2022
_____
- Post n°567
Ma Zorana je nagazila Vucica nekoliko dana za redom pricama da poskupljenja struje mora biti bas u trenutku kada se on brine i stara za narod teseci ga da nece biti poskupljenja struje, iako ce ga biti. Ovi malo ispituju teren, Vucic na taj nacin opipava da li je mozda usahla podrska Prasici nakon promene americkog ambasadora, pa ceka da mu zazvoni telefon od americkog ambasadora, u nadi da mu jednog dana nece vise zvoniti i tada ce prase moci da istera iz vlade. Pusti svoje lajave kerove da laju na prase, al gle cuda, niko da zakolje prase. I onda krmaca sa tri kile sminke nekako uvek zavrsi u vladi, bas u onom resoru u koji Ameri planiraju da "kapitalno ulazu" u odredjenom mandatu. I tako jos od Dinkica i G17+.
- Post n°568
U takvoj situaciji Zoka treba da pročita beleške kolege Sline. On je maestralno mrtav ladan prevazišao slično, pa i gore
- Post n°569
Nebeska redakcija dobila pojacanje
TRAGIČNA VEST
PREMINUO PREDRAG PECA JEREMIĆ: Novinaru i piscu iznenada pozlilo
Urednik, novinar, pisac i analitičar Predrag Peca Jeremić preminuo je iznenada danas u Beogradu.
Naime, kako saznajemo, njemu je iznenada pozlilo a lekari su nažalost mogli samo da konstatuju smrt.
Radio je na Studiju B, bio je jedan od urednika u listu Glasu javnosti, novinar i kolumnista nedeljnika Grom, kao i listu Kurir. Napisao je i tri dela knjige "Sačekuša".
Predrag Peca Jeremić je kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu daleke 1984. godine počeo da radi u redakciji “Večernjih novosti” i da se kao mlad novinar bavi “škakljivim” temama.
Jeremić se novinarstvom bavio od 1986. godine, te da je prvi tokom devesetih pred kamere doveo ljude iz sveta kriminala.
Vrlo brzo je u novinarstvu postao zapažen po reporterskim istraživačkim tekstovima, pričama o političkim i ekonomskim aferama, pričama iz oblasti kriminala, ljudima iz sive zone i kako kaže, knjiga “Sačekuša specijal – Na olovku opljačkali Srbiju!” je nastala kao prirodni sled događaja s namerom da se neke stvari nikada ne zaborave.
(Kurir.rs)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°570
Kakva biografija...tell me that you work for...without telling me that you work for...
- Post n°571
Btw, njegov sajt embargo.rs je bio zaduzen za polivanje po Zelenovicu i Paunovicu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°572
Lol juce sam ga video kako sedi u kaficu na Terazijama.ficfiric wrote:Nebeska redakcija dobila pojacanje
TRAGIČNA VEST
PREMINUO PREDRAG PECA JEREMIĆ: Novinaru i piscu iznenada pozlilo
Urednik, novinar, pisac i analitičar Predrag Peca Jeremić preminuo je iznenada danas u Beogradu.
Naime, kako saznajemo, njemu je iznenada pozlilo a lekari su nažalost mogli samo da konstatuju smrt.
Radio je na Studiju B, bio je jedan od urednika u listu Glasu javnosti, novinar i kolumnista nedeljnika Grom, kao i listu Kurir. Napisao je i tri dela knjige "Sačekuša".
Predrag Peca Jeremić je kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu daleke 1984. godine počeo da radi u redakciji “Večernjih novosti” i da se kao mlad novinar bavi “škakljivim” temama.
Jeremić se novinarstvom bavio od 1986. godine, te da je prvi tokom devesetih pred kamere doveo ljude iz sveta kriminala.
Vrlo brzo je u novinarstvu postao zapažen po reporterskim istraživačkim tekstovima, pričama o političkim i ekonomskim aferama, pričama iz oblasti kriminala, ljudima iz sive zone i kako kaže, knjiga “Sačekuša specijal – Na olovku opljačkali Srbiju!” je nastala kao prirodni sled događaja s namerom da se neke stvari nikada ne zaborave.
(Kurir.rs)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°574
Predsednik Vučić je, pak, saopštio da je Jeremić bio "hrabri borac za istinito informisanje bez kompromisa", kao i da je bio "vrhunski istraživački novinar" i "uzor čitavoj generaciji mladih novinara".
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 3, 2022
Jer, to su vrednosti koje treba gajiti i promovisati. pic.twitter.com/rt28mcycEu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°575
Zašto se ćuti o ovome pic.twitter.com/XZXs729kiX
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 3, 2022
_____