Naprednjakluk
- Post n°251
Re: Naprednjakluk
Dačić se vadi na to da su bili junior partners, ona ne može da kaže čak ni to.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°252
Toma Mona: “Svi putevi su očišćeni i prohodni”.
— Iskra (@senorita_iskra) December 12, 2021
Isto Toma Mona na putu:point_down_tone1: pic.twitter.com/t8dalFhj92
- Post n°254
tvrdoe
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°255
nedostaje Janko da nam objasni zašto treba da podržavamo jednu od naprednjačkih struja u Vojvodini
Eparhija Bačka najavila ulične proteste zbog doktorke koju je smenilo krilo SNS
Podrška za Vesnu Turkulov na sajtu Eparhije bačke: "Trijumf pokvarenosti, zavisti i podlosti"
Eparhija Bačka najavila ulične proteste zbog doktorke koju je smenilo krilo SNS
Podrška za Vesnu Turkulov na sajtu Eparhije bačke: "Trijumf pokvarenosti, zavisti i podlosti"
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°256
Pitanje od 1.000.000 $ :ko je veca pizda ovdeficfiric wrote:
- Post n°257
Naprednjaci u Sapcu stampali novu poternicu
Jedan od advokara Crnog, novinarka Podrinskih i ovaj treci - nemam pojma ko je
Jedan od advokara Crnog, novinarka Podrinskih i ovaj treci - nemam pojma ko je
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°258
Jel ovo Tasovac sin? Nije da ne lici.
https://www.politika.rs/scc/clanak/494213/Pogledi/Politika-praznih-gestova
https://www.politika.rs/scc/clanak/494213/Pogledi/Politika-praznih-gestova
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°259
Frizura u povoju, ali smer je jasan
Аутор је директор Дигиталне истраживачке инфраструктуре за уметност и хуманистику)
Аутор је директор Дигиталне истраживачке инфраструктуре за уметност и хуманистику)
- Post n°260
To je i meni zapalo za oko. Zvuci kao potpuno izmisljeno mesto, a vrv i jeste.
Mislim izmisljeno za njega.
Mislim izmisljeno za njega.
_____
- Post n°261
Ma naravno. Kasta. Sta on ima uopste da.pise o Baljku ili FDU, koji je on kurac uopste u dramskoj umetnosti?
- Post n°262
Ma... ako nista drugo, sad mi je jasan razlog za dubinu i besramnost Tasovceve kolaboracije.
Last edited by Erős Pista on Fri Dec 17, 2021 1:15 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°264
Aaa, da, to je logicnije.
_____
- Post n°267
Možda joj je Vladanka Malović, šefica press službe i članica Predsedništva SNS, hakovala nalog, Previše je to komplikovano da bi ona sama smisllila i napisala", tako doktor Dejan Žujović komentariše ispad ministarke Darije Kisić Tepavčević i vređanje reditelja Gorana Markovića.
- Post n°268
Dobro, sad ozbiljno. Ova zena je lekar, doktorka nauka, vakat neka strucnjakinja. Bila je na i ranije na polozajima, kad bi sutra naprednjaci pali s vlasti, ne bi je to znacajnije ugrozilo. Dobro, mozda burazerova firma ne bi dobijala tendere, ali svakako ne bi bila sirotilja.
Zasto ovo radi, jbt?
Zasto ovo radi, jbt?
_____
- Post n°269
Zato sto je kulturno ulicarka i samo likovi kao Zujovic, Cuta i slicni mogu da joj odgovore ovako kako dolikuje
- Post n°270
koliko sam ja razumela ona je doktor nauka koliko i sinisa mali
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°272
Erős Pista wrote:Dobro, sad ozbiljno. Ova zena je lekar, doktorka nauka, vakat neka strucnjakinja. Bila je na i ranije na polozajima, kad bi sutra naprednjaci pali s vlasti, ne bi je to znacajnije ugrozilo. Dobro, mozda burazerova firma ne bi dobijala tendere, ali svakako ne bi bila sirotilja.
Zasto ovo radi, jbt?
Zato što brani celu kastu, isto kao što će svaki taksista instinktivno skočiti za bilo kog drugog taksistu, lekar za lekara...To je životinjska teritorijalnost, za to se grize i kida.
- Post n°273
Mór Thököly wrote:Zato sto je kulturno ulicarka i samo likovi kao Zujovic, Cuta i slicni mogu da joj odgovore ovako kako dolikuje
Pazi, nisam stekaotaj utisak.bila je onomad u Rec na rec, nije se ponasala tipicno naprednjacki. Ne izgleda kao osopa kojoj to ide bas potpuno spotntano. I ovi nine spontano, nego premeditated.
Sto se tice doktorata,bilo je tih govorkanja, alo da je istina do sada bismo videli isto sto i za Malog - analizu sa dokazima. Nije nemoguce da je koristila veze za napredovanje, ali to je pre pravilo nego izuzetak i opet ne menja to gde je i sta je sada. Ima karijeru koja ne zavisi od Vucica i SNS i imace je i kad ovi zglajzaju. Nije Martinovic, Bakarec, pa cak ni Brnabic. Ne znam, stvarno ne razumem.
_____
- Post n°274
Cousin Billy wrote:Erős Pista wrote:Dobro, sad ozbiljno. Ova zena je lekar, doktorka nauka, vakat neka strucnjakinja. Bila je na i ranije na polozajima, kad bi sutra naprednjaci pali s vlasti, ne bi je to znacajnije ugrozilo. Dobro, mozda burazerova firma ne bi dobijala tendere, ali svakako ne bi bila sirotilja.
Zasto ovo radi, jbt?
Zato što brani celu kastu, isto kao što će svaki taksista instinktivno skočiti za bilo kog drugog taksistu, lekar za lekara...To je životinjska teritorijalnost, za to se grize i kida.
Ali bas to hocu da kazem - ona nije u pravom smislu deo kaste, pridruzeni je clan. Nije politicarka po zanimanju. Mislim, jeste se orodila preko Nele ali ipak... ne znam stvarno.
_____
- Post n°275
Bitanga prostakuša, kao da ima drugačijih u toj bandi.
_____
Sweet and Tender Hooligan