24 sata Vučić
- Post n°326
Re: 24 sata Vučić
ušo tadić sa avatara u tebe
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°327
Biće sukoba, nema priče. Da je samo u Beogradu, moglo bi se izbeći, ali u drugim gradovima ne može nikako.
- Post n°328
ja se radujem sutrašnjem danu, ujutro na bajloni kod violete iz ovče po sir i kod sunčice iz aleksinca po ajvar, onda u 12 otvaranje kod drugarice u navigatoru, 14 demonstracije, 16 terroirs vinski salon, posle toga oporavak svake vrste....
slažem se sa ujakom da su šanse za fajt mnogo veće van beograda, naročito za nasilje parapolicije prema demonstrantima
slažem se sa ujakom da su šanse za fajt mnogo veće van beograda, naročito za nasilje parapolicije prema demonstrantima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°331
i ja mislim da neće biti sutra ništa, pumpali su cele sedmice, sutra će nas pustiti da se izduvamo
i to je to. idu praznici, zima. do nekog sledećeg puta
- Guest
- Post n°332
plachkica wrote:i ja mislim da neće biti sutra ništa, pumpali su cele sedmice, sutra će nas pustiti da se izduvamo
to možda na Gazeli. u unutrašnjosti su u naprednjacima ekipe koje popiju pivo pa pojedu kriglu, životinje bez mozga.
- Post n°333
jesu, ali su status i slobodu od zakona dobili članstvom u sns-u. to jeste bagra, ali poslušna bagra
- Post n°334
plachkica wrote:i ja mislim da neće biti sutra ništa, pumpali su cele sedmice, sutra će nas pustiti da se izduvamo
Ma to bi bilo najracionalnije da uradi, ali ipak... Ipak su oni dobili po nosu prosle nedelje. Ako sutra ovo prodje tek tako, i jos on odbije da potpise zakon, ispasce jajare i on i svi naprednjaci na gomili. Oni su onda gotovi. Ima da im se otkazuje poslusnost na sve strane. Na stranu sto su mu Rio Tinto pare jako potrebne, a pretpostavljam i da je pritisak spolja isuvise jak.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°335
Istina. Spremaju sad odstupnicu za zakon o eksproprijaciji - eno i Misa Vacic moli predsednika da ne potpisuje. Alibpitanje je koliko ce time moci da prikriku cinjenicu da su se povukli pred protestima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°337
Šta god uradili, ne mogu više rasti. Lepo kažem da je SNS klasična ponzijeva šema.
- Post n°338
Talason wrote:ko će da kaže drugačije? N1?
i ko još?
To je fora, postoji tacka u kojoj to prestaje da bude bitno. Neki njihovi pioni su dobili batine i zakon je nakon toga povucen. Ako nista, znace njihovi (da ne pominjem one zbog kojih se zakon donosi i koji nisu volj i da cekaju), a sa tim znanjem krece i defetizam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°339
Lepo je on smislio da u tom svom sedenju na više nogara obrnute stolice zapadu ne čini, lupam, kosovo, ali zato da se potruje pola srbije. I sad ako nema ni rio tinta - koji nam posao ti uopšte završavaš? A Putinu priča obrnuto. Možeš lagati sve velike sile neko vreme, možeš neke sve vreme, ali...
- Post n°340
Danas se opozivaju vikendi specificnim vidovima policije. Izgleda da ce rukovodstvo da se razleti
- Korisnik
- Post n°342
Maramice u ruke.
— šlager pevač (@vucko1966) December 3, 2021
Gledate na sopstvenu odgovornost. pic.twitter.com/Hdo15CrArH
- Post n°343
izgleda da je rima trebalo da bude neki pokušaj demantija
Делије се огласиле транспарентом, поводом лажних навода појединих медија претходних дана. pic.twitter.com/rnJKndRjDC
— Red Star Belgrade (@RSBForum) December 5, 2021
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°344
Ne kapiram
_____
- Post n°345
Uncle Baby Billy wrote:izgleda da je rima trebalo da bude neki pokušaj demantijaДелије се огласиле транспарентом, поводом лажних навода појединих медија претходних дана. pic.twitter.com/rnJKndRjDC
— Red Star Belgrade (@RSBForum) December 5, 2021
Vučić voli da cinično pozdravlja novinare koji postavljaju nenaručena i njemu neprijatna pitanja.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°346
Ne mora da ti bude jasno, a nije ni poenta da ti bude jasno - to je uličarski gaslighting. "Mediji lažu" znači "ne želimo da diskutujemo o ovome".
- Guest
- Post n°347
znači da ih boli kurac što su novine objavile snimke sa njihove žurke
- Post n°348
eh pa da ih bas boli kurac ne bi se ni oglasavali
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°349
Daï Djakman Faré wrote:eh pa da ih bas boli kurac ne bi se ni oglasavali
Vučić voli da cinično pozdravlja novinare koji postavljaju nenaručena i njemu neprijatna pitanja.
Meni liči na stihovani:tm: odgovor Vučića novinarima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°350
Poludela Vladanka na SNS twitteru, ali mi je previše gadno da prenosim.
_____
Sweet and Tender Hooligan