24 sata Vučić
- Post n°302
Re: 24 sata Vučić
ficfiric wrote:Novi snimak Vučića i navijača Zvezde: Pucnji iz pištolja, hrvatski hit... (VIDEO)
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/385987/aleksandar-vucic-rodjendan-danilo-vucic-graficar-pucnjava-snimak.html
Nakon što je naš portal ekskluzivno pustio snimak sa proslave rođendana Danila Vučića, u restoranu "Grafičar", na kom se vidi naprednjački lider kako u huliganskom stilu sa Ultra bojsima peva "A sad adio", donosimo vam nove šokantne snimke pucnjave i scena orgijanja.
jel sam vam pricao kako je hteo da me lema izvodjac putnih radova kod skole mog starijeg deteta?
ako jesam da se ne ponovljam.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°304
Eh, a cigla je svugde na dohvat ruke...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°306
Nešto si mu dobacio oko Marine Abramović?boomer crook wrote:ficfiric wrote:
jel sam vam pricao kako je hteo da me lema izvodjac putnih radova kod skole mog starijeg deteta?
ako jesam da se ne ponovljam.
- Post n°307
pa iskreno bio sam sokiran. naime raskopali su ulicu koja prolazi tik uz skolu i rljali su po njoj s nekim masinama. naravno nije im palo na pamet da nekako obezbede radove posto deca direktno izlaze na tu ulicu.
odem po malu u skolu i krenemo zajedno kuci kad na prelazu stoji grupa dece i majki i ne usudjuju se da krenu preko posto kiper nesigurno trza i ocigledno je da ih vozac ne vidi. ja odem do kabine, mahnem mu rukom i kazem "e mi sada prelazimo".
grupno se pokupimo i predjemo i ja taman zamicem kada batica, ogroman u tesnoj maji srebrne boje, pun tetovaza iskace iz kipera i urla na mene i jebe mi sve zivo i pita da li vidim da je ovo gradiliste. ja mu kazem e drugar ako je gradiliste morate da ga obezbedite i da omogucite deci da prelaze posto je tu odmah skola. on ni pet ni sest nego mi se zalepi u facu i pocne da prica kako ce da me bije. dete pocne da place. ja mu kazem, resen da ja ne budem incidentan, e zvacu policiju.
uto doleti jos jedan, ovaj mali nabijen ko granata sala, sa tompusom u nekoj koznoj jakni i pocne da me gura i urla ajde zovi policiju da vidimo sta ce da ti kazu. dete place ko kisa. majmuni se kao tu malo zaustave i pocnu da tese dete koje, naravno, bezi od njih. ja sam u fazonu vi ljudi zapravo niste radnici. uto opet pocinju da me guraju i urlaju i dolece neki treci lik, prvi koji zapravo lici na nekog predradnika, i on me odvlaci uz neko nemusto izvinjavanje a njima signalizira da se sklone.
drugovi i drugarice ono kao ultrakop
odem po malu u skolu i krenemo zajedno kuci kad na prelazu stoji grupa dece i majki i ne usudjuju se da krenu preko posto kiper nesigurno trza i ocigledno je da ih vozac ne vidi. ja odem do kabine, mahnem mu rukom i kazem "e mi sada prelazimo".
grupno se pokupimo i predjemo i ja taman zamicem kada batica, ogroman u tesnoj maji srebrne boje, pun tetovaza iskace iz kipera i urla na mene i jebe mi sve zivo i pita da li vidim da je ovo gradiliste. ja mu kazem e drugar ako je gradiliste morate da ga obezbedite i da omogucite deci da prelaze posto je tu odmah skola. on ni pet ni sest nego mi se zalepi u facu i pocne da prica kako ce da me bije. dete pocne da place. ja mu kazem, resen da ja ne budem incidentan, e zvacu policiju.
uto doleti jos jedan, ovaj mali nabijen ko granata sala, sa tompusom u nekoj koznoj jakni i pocne da me gura i urla ajde zovi policiju da vidimo sta ce da ti kazu. dete place ko kisa. majmuni se kao tu malo zaustave i pocnu da tese dete koje, naravno, bezi od njih. ja sam u fazonu vi ljudi zapravo niste radnici. uto opet pocinju da me guraju i urlaju i dolece neki treci lik, prvi koji zapravo lici na nekog predradnika, i on me odvlaci uz neko nemusto izvinjavanje a njima signalizira da se sklone.
drugovi i drugarice ono kao ultrakop
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°308
Šta provociraš mladiće koji rade da prežive
- Post n°309
mrzim radnicku klasu
_____
- Post n°310
Ne znam. Pokušavam nešto suvislo da napišem, ali...
- Post n°311
pa nema sta da se kaze. eno videli smo snimak.
_____
- Post n°312
Kao sto rekoh, nije dzabe Platon stavio duse zanatlija trece otpozadi, iza sofista i tirana.
_____
~~~~~
- Post n°313
da li je realno da ne vidite zašto se ovaj spot pojavio baš danas?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°314
?
_____
~~~~~
- Post n°315
zato što je juče danilu bio rođendan?
- Guest
- Post n°316
Pa ono, poruka - vidite ko su moji saveznici i uzmite se u pamet. Moguce je ali nece imati zeljeni efekat.
- Post n°317
Po tom pitanju mu vise vredi ceta brigade, nego puna kafana one stoke. A neformalno ako hoce da se bije... Dovoljno je da neko pozove narod na ulicu pa da ima sranja po celom Beogradu. Zapalimo ona dva lavora kod autokomande, i bog da nas vidi.
_____
~~~~~
- Post n°318
Zaista sumnjam da je to zato pusteno a sumnjam i da ce biti na taj nacin shvaceno. Mislim da su naprosto poceli da ga buse sa svih strana.
Et CB
Et CB
Last edited by Erős Pista on Sat 4 Dec 2021 - 0:22; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°319
Ma moguce je i jedno i drugo ali je sustinski nebitno za dalji razvoj.
- Post n°320
I to sto kazes.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°321
Cousin Billy wrote:Pa ono, poruka - vidite ko su moji saveznici i uzmite se u pamet. Moguce je ali nece imati zeljeni efekat.
da ali nije upućeno nama, nas ne zanima ko su njegovi saveznici, nego njegovima - pre svega sigurnosnom aparatu kome ne treba puno da krene da se nećka da li da digne pendrek ili ne. loše stvari su ogoljenije nego ikada i voda curi na sve strane. a ceo taj aparat zna ko je zvonko vučković i šta sve može ekipa sa senjaka, dobrica i sledbenici slabije.
ovo je malo kao đukino paljenje baklji, mi smo to tumačili kao njegov odgovor nama a zapravo je bilo bodrenje naprednjaka da zbiju redove dok su oko njih odjekivale šerpe i lonci.
što se efekta tiče, slažem se je uzaludno na duge staze ali itekako može imati efekta sutra.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°322
Da li mislite da ce sutra biti tog najavljenog farbanja? Da znam sta sa obucem
- Post n°323
Zar nisu najavile da će da farbaju kola?
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°324
To će biti za kamere, ako uopšte i bude. Odeća za priliku: debela, postavljena jakna, i nešto u čemu može da se potrči, voda u rancu, gaza, za eventualno ispiranje očiju. Ako se ima rezervni telefon, ali da ima ikakvu kameru, poneti i ostaviti mesta za snimanje.
- Post n°325
Meni se uvukla neka zebnja oko svega, pa se tesim da su lila tetke, kontramitinzi, najave itd samo dobar blef i da sutra nece biti nikakve druge strane i sukoba
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete