24 sata Vučić
- Post n°302
Re: 24 sata Vučić
ficfiric wrote:Novi snimak Vučića i navijača Zvezde: Pucnji iz pištolja, hrvatski hit... (VIDEO)
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/385987/aleksandar-vucic-rodjendan-danilo-vucic-graficar-pucnjava-snimak.html
Nakon što je naš portal ekskluzivno pustio snimak sa proslave rođendana Danila Vučića, u restoranu "Grafičar", na kom se vidi naprednjački lider kako u huliganskom stilu sa Ultra bojsima peva "A sad adio", donosimo vam nove šokantne snimke pucnjave i scena orgijanja.
jel sam vam pricao kako je hteo da me lema izvodjac putnih radova kod skole mog starijeg deteta?
ako jesam da se ne ponovljam.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°304
Eh, a cigla je svugde na dohvat ruke...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°306
Nešto si mu dobacio oko Marine Abramović?boomer crook wrote:ficfiric wrote:
jel sam vam pricao kako je hteo da me lema izvodjac putnih radova kod skole mog starijeg deteta?
ako jesam da se ne ponovljam.
- Post n°307
pa iskreno bio sam sokiran. naime raskopali su ulicu koja prolazi tik uz skolu i rljali su po njoj s nekim masinama. naravno nije im palo na pamet da nekako obezbede radove posto deca direktno izlaze na tu ulicu.
odem po malu u skolu i krenemo zajedno kuci kad na prelazu stoji grupa dece i majki i ne usudjuju se da krenu preko posto kiper nesigurno trza i ocigledno je da ih vozac ne vidi. ja odem do kabine, mahnem mu rukom i kazem "e mi sada prelazimo".
grupno se pokupimo i predjemo i ja taman zamicem kada batica, ogroman u tesnoj maji srebrne boje, pun tetovaza iskace iz kipera i urla na mene i jebe mi sve zivo i pita da li vidim da je ovo gradiliste. ja mu kazem e drugar ako je gradiliste morate da ga obezbedite i da omogucite deci da prelaze posto je tu odmah skola. on ni pet ni sest nego mi se zalepi u facu i pocne da prica kako ce da me bije. dete pocne da place. ja mu kazem, resen da ja ne budem incidentan, e zvacu policiju.
uto doleti jos jedan, ovaj mali nabijen ko granata sala, sa tompusom u nekoj koznoj jakni i pocne da me gura i urla ajde zovi policiju da vidimo sta ce da ti kazu. dete place ko kisa. majmuni se kao tu malo zaustave i pocnu da tese dete koje, naravno, bezi od njih. ja sam u fazonu vi ljudi zapravo niste radnici. uto opet pocinju da me guraju i urlaju i dolece neki treci lik, prvi koji zapravo lici na nekog predradnika, i on me odvlaci uz neko nemusto izvinjavanje a njima signalizira da se sklone.
drugovi i drugarice ono kao ultrakop
odem po malu u skolu i krenemo zajedno kuci kad na prelazu stoji grupa dece i majki i ne usudjuju se da krenu preko posto kiper nesigurno trza i ocigledno je da ih vozac ne vidi. ja odem do kabine, mahnem mu rukom i kazem "e mi sada prelazimo".
grupno se pokupimo i predjemo i ja taman zamicem kada batica, ogroman u tesnoj maji srebrne boje, pun tetovaza iskace iz kipera i urla na mene i jebe mi sve zivo i pita da li vidim da je ovo gradiliste. ja mu kazem e drugar ako je gradiliste morate da ga obezbedite i da omogucite deci da prelaze posto je tu odmah skola. on ni pet ni sest nego mi se zalepi u facu i pocne da prica kako ce da me bije. dete pocne da place. ja mu kazem, resen da ja ne budem incidentan, e zvacu policiju.
uto doleti jos jedan, ovaj mali nabijen ko granata sala, sa tompusom u nekoj koznoj jakni i pocne da me gura i urla ajde zovi policiju da vidimo sta ce da ti kazu. dete place ko kisa. majmuni se kao tu malo zaustave i pocnu da tese dete koje, naravno, bezi od njih. ja sam u fazonu vi ljudi zapravo niste radnici. uto opet pocinju da me guraju i urlaju i dolece neki treci lik, prvi koji zapravo lici na nekog predradnika, i on me odvlaci uz neko nemusto izvinjavanje a njima signalizira da se sklone.
drugovi i drugarice ono kao ultrakop
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°308
Šta provociraš mladiće koji rade da prežive
- Post n°309
mrzim radnicku klasu
_____
- Post n°310
Ne znam. Pokušavam nešto suvislo da napišem, ali...
- Post n°311
pa nema sta da se kaze. eno videli smo snimak.
_____
- Post n°312
Kao sto rekoh, nije dzabe Platon stavio duse zanatlija trece otpozadi, iza sofista i tirana.
_____
~~~~~
- Post n°313
da li je realno da ne vidite zašto se ovaj spot pojavio baš danas?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°314
?
_____
~~~~~
- Post n°315
zato što je juče danilu bio rođendan?
- Guest
- Post n°316
Pa ono, poruka - vidite ko su moji saveznici i uzmite se u pamet. Moguce je ali nece imati zeljeni efekat.
- Post n°317
Po tom pitanju mu vise vredi ceta brigade, nego puna kafana one stoke. A neformalno ako hoce da se bije... Dovoljno je da neko pozove narod na ulicu pa da ima sranja po celom Beogradu. Zapalimo ona dva lavora kod autokomande, i bog da nas vidi.
_____
~~~~~
- Post n°318
Zaista sumnjam da je to zato pusteno a sumnjam i da ce biti na taj nacin shvaceno. Mislim da su naprosto poceli da ga buse sa svih strana.
Et CB
Et CB
Last edited by Erős Pista on Sat Dec 04, 2021 12:22 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°319
Ma moguce je i jedno i drugo ali je sustinski nebitno za dalji razvoj.
- Post n°320
I to sto kazes.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°321
Cousin Billy wrote:Pa ono, poruka - vidite ko su moji saveznici i uzmite se u pamet. Moguce je ali nece imati zeljeni efekat.
da ali nije upućeno nama, nas ne zanima ko su njegovi saveznici, nego njegovima - pre svega sigurnosnom aparatu kome ne treba puno da krene da se nećka da li da digne pendrek ili ne. loše stvari su ogoljenije nego ikada i voda curi na sve strane. a ceo taj aparat zna ko je zvonko vučković i šta sve može ekipa sa senjaka, dobrica i sledbenici slabije.
ovo je malo kao đukino paljenje baklji, mi smo to tumačili kao njegov odgovor nama a zapravo je bilo bodrenje naprednjaka da zbiju redove dok su oko njih odjekivale šerpe i lonci.
što se efekta tiče, slažem se je uzaludno na duge staze ali itekako može imati efekta sutra.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°322
Da li mislite da ce sutra biti tog najavljenog farbanja? Da znam sta sa obucem
- Post n°323
Zar nisu najavile da će da farbaju kola?
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°324
To će biti za kamere, ako uopšte i bude. Odeća za priliku: debela, postavljena jakna, i nešto u čemu može da se potrči, voda u rancu, gaza, za eventualno ispiranje očiju. Ako se ima rezervni telefon, ali da ima ikakvu kameru, poneti i ostaviti mesta za snimanje.
- Post n°325
Meni se uvukla neka zebnja oko svega, pa se tesim da su lila tetke, kontramitinzi, najave itd samo dobar blef i da sutra nece biti nikakve druge strane i sukoba
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete