24 sata Vučić
- Post n°1
24 sata Vučić
Ma, rekao je i da nece ici na razgovore ako pre toga ne bude zso, pa je otisao. Besmisleno je komentarisati njegove izjave
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°2
Re: 24 sata Vučić
I ne pita se on koje tacke mogu da se ispune a koje ne mogu.
Btw, to je samo njegov spin. Prvo vristi kako nije potpisao nista pa sad njisti kako je to sto je prihvaceno mrtvo slovo na papiru
Btw, to je samo njegov spin. Prvo vristi kako nije potpisao nista pa sad njisti kako je to sto je prihvaceno mrtvo slovo na papiru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°3
I zaista nije do njega nego do naroda. Ovo sto on radi svaki sticenik iz Laze Lazarevica bi mogao, samo da mu se da mikrofon, kravata i vreme na nacionalnoj frekvenciji. Ovako bukvalno svako moze da vlada pod uslovom da nema gram morala i skrupula. A svetina sve guta bez problema.
Od devedesetih nisam nacisto kakvu je bolestinu ovo drustvo fasovalo i kada tacno, da li pre dvesta odina ili ranije, jer uvek su se po Srbiji ubijali neki Djindjici ili Stambolici.
I ti vidis da sve ide u provaliju, vidis to kada odes kod lekara, kada posaljes dete u skolu, kada odes u opstinu po papire... raspad, potpuni. I ti pustas da to ide ka provaliji kao da nemas decu ili unuke koji takodje treba da dozive neku starost.
Sto rece Mekonahju u Tru Detektiv, ovo ne izgleda kao drustvo, vise izlgeda kao secanje na drustvo, Srbija je danas neka maglovita uspomena na drzavu.
Od devedesetih nisam nacisto kakvu je bolestinu ovo drustvo fasovalo i kada tacno, da li pre dvesta odina ili ranije, jer uvek su se po Srbiji ubijali neki Djindjici ili Stambolici.
I ti vidis da sve ide u provaliju, vidis to kada odes kod lekara, kada posaljes dete u skolu, kada odes u opstinu po papire... raspad, potpuni. I ti pustas da to ide ka provaliji kao da nemas decu ili unuke koji takodje treba da dozive neku starost.
Sto rece Mekonahju u Tru Detektiv, ovo ne izgleda kao drustvo, vise izlgeda kao secanje na drustvo, Srbija je danas neka maglovita uspomena na drzavu.
- Post n°4
Cowboy wrote:
Od devedesetih nisam nacisto kakvu je bolestinu ovo drustvo fasovalo i kada tacno,
pozovi vajara za dijagnozu.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°5
obavešteniji među nama odavno znaju čiju je agendu đinđić sprovodio u delo
- Spoiler:
Dragi moj Djiki,
Sta sada reci?Sve sam Ti govorila mnogo ranije secas se sigurno ,jos iz dana protesta kada smo setali Knez Mihajlovom ulicom, da si Ti nas Ulof Palme, samo pod uslovom, da te se ni jedan zlikovac ne docepa.
Ti si se tada nasmejao i rekao :"Srecan sam sto me sa njim uporedjujete, ali se nadam da necu zavrsiti kao on."Bio si mnogo samouveren u sve ono sto radis, da je to ono pravo.
Znas Djiki, onu fasciklu ,sto sam ti dala preko lista "Demokratija" sa svojom vizijom Srbije i Beograda si pretocio u delo i zato Ti mnogo hvala.Uveo si na siroka vrata AUTOMATIKU u svim nasim institucijama i to je tvoj najveci uspeh.
Svi mladi koje obrazujem i svi moji ucenici sa kojima se druzim su "DJIKI".Njih ima na hiljade.Oni su Te voleli i volecete uvek.Svi cemo se mi truditi da Te zamenimo , a koliko ce mo uspeti vreme ce pokazati, ali ce nam mnogo biti teze bez Tebe.Znas , vizija nase mladosti je bila ona od Motlija "Zakucaj na svaka vrata" ,sa kojom je i Dzems Din(kao buntovnik bez razloga, nasuprot njemu Ti si buntovnik sa razlogom) otisao na onaj Svet :
"Zivi brzo, umri mlad i neka ti telo ostane lepo" ali, zlikovci su pucali u Tebe(noc pred Tvoje ubistvo oka nisam sklopila, ali nisam znala zbog cega(verovatno mi je Bog poslao upozorenje, ali ja nisam znala nasta se odnosi, pa nisam mogla da reagujem) .To je i danas za mene neso neobjasnjivo , iako znas, da sam veliki realista.
Osveticemo se radom. To si nam ostavio u amanet, jer si govorio da je najvaznije da se radi.
Secam se one tvoje recenice, koja je bila rec dana, a ja sam je na B92 proglasila za recenicu godine upucena MUP-u:
"Ako ne znate da cuvate ljude i pare , a vi onda cuvajte ovce".
Kome cu sada vise da pisem ne znam, kada Tebe nema.Moram da izaberem nekoga.Najverovatnije ce to biti Ceda, a moj Otpor, mora da ima vodju sigurno ce to biti Srdjan.Znam sve kako si govorio :
Najbolji su mladi , a ja sam uvek sa njima kao profesor, da ih posavetujem, jer iza mene je iskustvo.
DJIKI ,MORAMO DALJE, JER NAM SUZE NE POMAZU.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°6
Moram da izaberem nekoga.Najverovatnije ce to biti Ceda,
odlično je izabrala
odlično je izabrala
- Post n°7
Tko je ova
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°9
i gde je miralem kada je najpotrebniji da vam gusla o eonima provedenim u pzd lagumima sa stanovitom gospođom sonjoml
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°10
Novi Vučićev slogan spreman u Vranju@N1infoBG pic.twitter.com/oIFYg3WqYY
— Gordana Bjeletić (@GordanaBjeletic) March 10, 2023
- Post n°13
Mór Thököly wrote:Doduše, ne te svoje snove
Сањао сам ноћас да га нема?
Ма и она прошла, за њихову децу. Свака има два лица.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°14
https://nova.rs/vesti/politika/pred-godisnjicu-ubistva-vucic-od-djindjica-otima-i-hram-svetog-save-mi-smo-ga-napravili/“Neretko slušam ekstremiste, lažne rodoljube koji su se ispod majčine suknje sakrili 17. marta kad je bio pogrom, a koji sada demonstriraju protiv onih koji se ni tog 17. marta, niti bilo kada nisu skrivali, već su gledali kako da pomognu srpskom narodu”, rekao je Aleksandar Vučić gostujući u Ćirilici na televiziji Hepi, a zatim nastavio:
“Ja sam i tada otišao na Kosovo kao opozicionar, za razliku od njih koji su bežali od sopstvene senke, pa će sad da mi drže mitinge i još da krenu iz Hrama Svetog Save, koji 100 godina nismo mogli da napravimo, pa smo ga sad napravili. Nismo ga mi sad završili, nego smo ga sada napravili, važno je da ljudi to znaju. Mi smo dali ogroman novac i to smo mogli tek kad nam je država osnažila i ojačala. Pa će tamo da se skupe, pa će da ruše srpsku vlast. Pošto nisu smeli da kažu ništa ni Albancima ni strancima, ni kada su nezavisnost proglašavali, niti sve drugo”.
- Post n°16
Evo jedna malo novija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°17
- Tončev, jel mogu da te zamOlim, ti se razumeš u sud samo onoliko koliko si puta bio osuđivan, tako da ćuti, ko boga te molim.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) March 11, 2023
- Nikad nisam bio osuđivan.
- Pa dobro, ima vremena.
(Aleksandar Vučić i Novica Tončev, 11. mart 2023)
- Post n°18
Mór Thököly wrote:Treba neko da postavi sliku iz 2012
14.1.2012.
11.5.2012.
- Post n°20
https://pescanik.net/jedi-pitu-i-ne-pitaj-koliko-kosta/
Tema je to da je minulog vikenda počela predizborna kampanja promocijom izborne liste Aleksandra Vučića. Lista će uskoro dobiti ime, već ima slogan, i dok niko ne zna ni kada će izbori biti, Vučić ima dane, nedelje i mesece i državne resurse da ureže i ukleše građanima, što uživo, što preko medija, poruku za koga i zašto treba glasati. I da podeli obećanja (van nadležnosti predsednika, treba li to i pominjati) i iskoristi te iste državne resurse da neka od njih ispuni kako bi unapred, na slepo, pokupovao glasove za listu koju promoviše.
Jer taj nekakav pokret, najavljen pre gotovo šest meseci, suštinski je izborna lista, koja će, u zavisnosti od toga šta pokažu merenja rejtinga i šta procene skupo plaćeni savetnici, možda naknadno moći, morati ili želeti i da uđe u dodatnu koaliciju sa nekom strankom koja ne pristupi, ili ne bude pozvana, u „državotvorni narodni pokret“.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°21
Државотворни, јер немамо државу и треба да је направимо?
А чега је он то био председник, ППВ и шта све не, досад?
А чега је он то био председник, ППВ и шта све не, досад?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°22
Minićeva greška iz onog ranijeg teksta je što SNS tumači kao uzrok, a ne kao posledicu. SNS je sredstvo kojiim se postojeći poredak održava u životu. Kriza poretka se onda odražava i na SNS. Vučić u tom smislu ne može da se oslobodi balasta. Balast može biti samo on.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°23
Летећи Полип wrote:Minićeva greška iz onog ranijeg teksta je što SNS tumači kao uzrok, a ne kao posledicu. SNS je sredstvo kojiim se postojeći poredak održava u životu. Kriza poretka se onda odražava i na SNS.
Tako je
- Post n°24
milos francuz zvuci kao neki pavicev lik
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°25
Meni zvuči ko Miloš Jovanović Francuz, kontroverzni član komisije za izbor u zvanje sa vrelog beogradskog asfalta ispred Pravnog.