24 sata Vučić
- Guest
- Post n°51
Re: 24 sata Vučić
- Post n°52
SAZNAJEMO Policija još nije poslala tužilaštvu prijavu protiv Vučićevog kuma koji je pre 10 dana „meklarenom“ izazvao saobraćajku https://t.co/OfbzQpcAqO
— nova.rs (@novarsonline) March 17, 2023
- Post n°53
gospode odavno nisam video bolju frojdovsku omašku
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 19, 2023
vučić sinoć o tome da je dogovoreno nekoliko tačaka, a da je prioritet formiranje ZSO, "i to u skladu sa prethodno postignutim sporazima... sporazumima"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°54
evo opiso me lik 1/1
Last edited by konjski nil on Sun Mar 19, 2023 9:56 pm; edited 1 time in total
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°55
Đorđe Višekruna, dugogodišnja ljubavnica Bojana Pajtića, koji po Amsterdamu progoni Danila Vučića, sina predsednika Srbije, sad napada Informer!
[size=13]Višekruna na društvenim mrežama napada Informer tvrdeći da smo sa našeg portala obrisali tekst koji svedoči o tome da po nalogu svog sadašnjeg ljubavnika, holandskog političara, i nekih stranih obaveštajnih službi, progoni predsednikovog sina koji je u Amsterdamu zbog sajma vina, budući da radi u jednoj od najboljih srpskih vinarija.
Tačno je, sklonili smo tekst, ali ne zato što se, ne daj Bože, plašimo Višekrune, već da ne bismo narušavali privatnost sina predsednika Srbije.[/size]
- Post n°56
Dete Danilo u Amsterdamu. pic.twitter.com/W9oP53Q7Hd
— Patogeni puding (@PatogeniP) March 19, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°57
ljuuuudi pic.twitter.com/aB4DtYKJQv
— иван__дамн (@ivan__damn) March 19, 2023
Zna li tko ko mu je gospoja Pavlović?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°58
- Post n°59
- Post n°60
- Post n°61
- Post n°62
Vučić Loses Everything North Of The Danube To Hungary After Missing Crucial Shot In Orban Pool Match pic.twitter.com/jo4aDKQSfH
— Le Chou News (@LeChouNews) March 25, 2023
- Post n°63
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°64
Vučićevo kumče hara BG ulicama u „lamborginiju“ i usput izaziva i vređa policiju: Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku
Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo se, posle izvesnog vremena, javno pohvalio bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u "lamborginiju", izazivajući policajce da ga zaustave.
Inače, ovaj srpski tiktoker poznat je po divljanju po beogradskim bulevarima, bahatoj vožnji i kršenju saobraćajnih propisa.
Na društvenoj mreži Tik Tok objavio je novi video snimak njegove divljačke vožnje, u na kome se vidi kako vozi auto, u kome „trešti“ glasna muzika, a u kome zajedno sa mladićem na suvozačevom mestu, poziva policiju da ih zaustavi „ako sme“.Vučićev kumić pic.twitter.com/lIGzqEqXpN
— Fascinantno (@Fascinantno1) March 25, 2023
Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, čuje se kako Panić govori, uz salve psovki i uvreda upućenih na račun policajaca.
Sve se, kao i ranije, dešava noću uz brzu vožnju ulicama pored Kalemegdana, uz vratolomna preticanja, nagla ubrzavanja i kočenja.Vučićev kumić part 2 pic.twitter.com/Qk9k0VcJTg
— Fascinantno (@Fascinantno1) March 25, 2023
Mladi Panić sve vreme, kako se može čuti na snimku, svojom brzom vožnjom namerno provocira ne bi li ga neka policijska patrola zaustavila, a kada je došao na Brankov most tek je onda dao gas i počeo još više da divlja.
„Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku“, hvalio je bahati mladi Vučićev kumić.
U trenutku kada su prolazili Bulevarom Nikole Tesle, Panić je prošao pored policijske patrole ali ga je to dodatno podstaklo pa umesto da smanji brzinu on je namerno dao još veći gas.
Inače, Uroš Panić se nekoliko puta već našao u centru javnosti zbog brze vožnje, kako po beogradskim tako i budvanskim ulicama, ali je ostalo nejasno kako je do sada uspevao da ostane ne uhvaćen na snimcima brojnih kamera koje su postavljene u gradu.
Podsetimo, još jedan Vučuićev kum, Nikola Petrović izazvao je nedavno pažnju u medijima kada je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, u kojoj su povređene dve ženske osobe.
Naime, Petrović je upravljao skupocenim vozilom marke „meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°65
Nakazo moralna i krvopijo budzetska, to je BUKVALNO razlog zbog kojeg porez placamo SVI!
— fiumi di parole (@AndjelkaM) March 26, 2023
Niti za jarbole, niti za prevarantske konkurse ministra Dmitrovica, niti za vas privatni beogradski projekat na vodi, vec da SVAKO DETE U SRBIJI MOZE U SKOLU! pic.twitter.com/6WUinrmOij
- Post n°67
_____
- Post n°69
- Post n°70
- Post n°71
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°72
disident wrote:Kampanja stezanjakaisaглаве se nastavlja
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°74
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°75
Last edited by Cousin Billy on Fri Mar 31, 2023 7:09 pm; edited 1 time in total