24 sata Vučić
- Post n°276
Re: 24 sata Vučić
ima ona stara izraelska izreka:trava trava detelina...
- Post n°277
nije potpisao zakon o eksproprijaciji (i još neke zakone), razmatraju primedbe koje su im
poslala razna udruženja
(sad čita novine od pre 2012.)
poslala razna udruženja
(sad čita novine od pre 2012.)
- Post n°278
Precednik za nešto kaže da je contradictio sine qua non i ja sad ne znam šta je teo da kaže
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 1, 2021
javite Radmilu ako već ne čita forum da STAVLJA TVITOVE U NIZ greota da ovakav pbp ne bude na jednom mestu.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°280
Uncle Baby Billy wrote:Precednik za nešto kaže da je contradictio sine qua non i ja sad ne znam šta je teo da kaže
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 1, 2021
javite Radmilu ako već ne čita forum da STAVLJA TVITOVE U NIZ greota da ovakav pbp ne bude na jednom mestu.
Aaa božolee nuvooo, božole nuvooohttps://t.co/qRQrSEV65R
— maksa (@maksa) December 1, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°281
Mr.Pink wrote:kako me hipnotise taj skorpijonski avatar krv ti ebem
Да знаш. А рибетина, на леба да је мажеш.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°282
mstislaw wrote:Žurnal samo jako:
Svi lažu majku im, samo oni pošteni...
- Post n°283
Đilasov sin je bio menadžer Vlahoviću još 2005.
- Post n°284
Contradictio, contradictio, nego šta. Contradictio sine QAnon
- Post n°285
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°286
Ел још примају прилоге за онај сајт фотошоп дизастер?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°287
EKSKLUZIVNO Vučić u zagrljaju s navijačima Zvezde skandira: „A sad adio“
https://nova.rs/vesti/hronika/ekskluzivno-vucic-u-zagrljaju-s-navijacima-zvezde-skandira-a-sad-adio/
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pojavljuje se na video-snimku dostavljenom našoj redakciji na kom se vidi kako zajedno sa muškarcima, za koje se veruje da su članovi navijačke grupe "Ultras bojs" peva pesmu "A sad adio" u poznatom beogradskom restoranu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°289
Nemoguce, on radi od 5 ujutro, do 2 posle ponoci.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°290
Kakvo jezivo stvorenje.
_____
- Post n°292
Cousin Billy wrote:
Nego, ovo mora brzo da se reši.
?
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°293
Zapravo imam problem da formulišem šta mislim. Kada se rušio Milošević, to je bilo krajnje truljenje sistema koji je već dosegao svoj maksimalni učinak u razaranju. Mi kao da svedočimo tom truljenju (njegove manifestacije su vrlo slične - pozni znak 2000. godine bila je nagla pojava potpuno, ali potpuno ludačke retorike koja je nastala kao rezultat takmičenja u poltronstvu koje je otišlo predaleko) ali nema još uvek onih najužasnijih manifestacija, budući da je ovaj sistem, u odsustvu rata i sankcija i opšteg, potpunog bezakonja, donekle samoograničavajući.
E sad. Kada gledam ove našmrkane navijače, plašim se šta tu sve može da bude i nisu mi strane misli da bi mogli da upadaju sa motornim testerama i automatima u npr. nekakve redakcije i da tamo čine zla kakva nismo do sada viđali. Ne kažem da je to izvesna trajektorija, naravno. Ali kada predsednik urla sa Ultrakopom onda živiš u zemlji u kojoj se može dogoditi bukvalno bilo šta. Ono što je potpuno izvesno je da će stvari ovde sada da se kvare velikom brzinom, u svim aspektima društvenog života, da će biti raznih formi nasilja i da bi bilo jako dobro da se ovo reši što je pre moguće jer ne mislim da nas čekaju godine mrcvarenja i statusa kvo već meseci ubrzanog tonjenja u ludilo.
E sad. Kada gledam ove našmrkane navijače, plašim se šta tu sve može da bude i nisu mi strane misli da bi mogli da upadaju sa motornim testerama i automatima u npr. nekakve redakcije i da tamo čine zla kakva nismo do sada viđali. Ne kažem da je to izvesna trajektorija, naravno. Ali kada predsednik urla sa Ultrakopom onda živiš u zemlji u kojoj se može dogoditi bukvalno bilo šta. Ono što je potpuno izvesno je da će stvari ovde sada da se kvare velikom brzinom, u svim aspektima društvenog života, da će biti raznih formi nasilja i da bi bilo jako dobro da se ovo reši što je pre moguće jer ne mislim da nas čekaju godine mrcvarenja i statusa kvo već meseci ubrzanog tonjenja u ludilo.
- Post n°295
Ouvaj... dobro obavešteni izvori su pisali o nenavodnoj večeri AV-a sa tzv. navijačima čim je postao PPV. Tako da kasni ti analiza desetak godina.
- Post n°296
Kao još jedan znak rastućih veza između Srbije i Rusije, srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u Moskvi sa Nikolajem Patruševom, moćnim sekretarom Saveta bezbednosti Kremlja, podseća AP.
Na sastanku je istaknuto da su „obojene revolucije“ postale već tradicionalni instrument politike određenih centara moći i zemalja koje imaju za cilj narušavanje državnosti i gubitak suvereniteta pod izgovorom demokratizacije i konstatovano da se slobodne zemlje moraju tome odupreti.
N1
Takođe danas Petrušev, samo o Hrvatskoj
Za Rusku Federaciju Hrvatska je jedan od osnovnih partnera u EU-u, rekao je u danas ruski ministar poljoprivrede Dmitrij Patrušev, nakon desete sjednice Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za gospodarsku i znanstveno-tehničku suradnju, održane u Zagrebu prenosi HINA.
“Za Rusku Federaciju, Hrvatska je jedan od glavnih partnera u EU-u. Najviše surađujemo u područjima energetike, infrastrukture, zdravstva i obrazovanja, a postoji i visok potencijal suradnje u poljoprivredi. Tijekom ove godine robna razmjena između Rusije i Hrvatske porasla je dva puta u odnosu na prethodno razdoblje pa možemo zaključiti da imamo velik potencijal za daljnje unapređenje odnosa”, kazao je Patrušev.
https://www.geopolitika.news/vijesti/ruski-ministar-patrusev-hrvatska-je-jedan-od-nasih-glavnih-partnera-u-eu-u/
Last edited by Mór Thököly on Fri Dec 03, 2021 8:51 pm; edited 1 time in total
- Post n°297
Znači kakva su to govna, to je neopisivo
- Post n°299
Novi snimak Vučića i navijača Zvezde: Pucnji iz pištolja, hrvatski hit... (VIDEO)
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/385987/aleksandar-vucic-rodjendan-danilo-vucic-graficar-pucnjava-snimak.html
Nakon što je naš portal ekskluzivno pustio snimak sa proslave rođendana Danila Vučića, u restoranu "Grafičar", na kom se vidi naprednjački lider kako u huliganskom stilu sa Ultra bojsima peva "A sad adio", donosimo vam nove šokantne snimke pucnjave i scena orgijanja.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°300
Au, brate...
_____
~~~~~