24 sata Vučić
- Post n°151
Re: 24 sata Vučić
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°153
ficfiric wrote:Ali realno, kako ne reci da je zbog Vucica
Vučko mu je rekao: Ti ćeš biti moj Mini-Me na reklamama, a ja ću biti tvoj Mini-Me u vinarstvu.
- Post n°155
cela ova prica o dvojnicima me podseca na peljevinov generation p
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°156
Игор Тодоровић је радио стајлинг за Вучића, не знам да ли још ради. Ту и ако има неког копирања није овако просто.
- Post n°157
Mór Thököly wrote:Večno prijateljstvo...
Ко она банка што се седамдесетих рекламирала са својих „125 година самоуправног развоја“. Или лик који је написао неки софтверски алат пре две године, и сад не би могао да се запосли у фирми која га користи, јер траже пет година искуства у њему.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°158
U ime Njegovog Veličanstva Kralja Jugolslavije, Kraljevski Namesnici: Njegovu Ekselenciju gospodina Aleksandra Cincar-Markovića, ministra inostranih poslova Kraljevine Jugoslavije; Njegovo Presvetlo Visočanstvo Regent Kraljevine Mađarske: Njegovu Ekselenciju grofa Čakia, Kraljevskog mađarskog tajnog savetnika, ministra inostranih poslova Kraljevine Mađarske; Koji su se, pošto su razmenjali svoja punomoćstva, nađena u dobroj i propisnoj formi, sporazumeli o sledećem:
Član 1. Postojaće stalan mir i večno prijateljstvo između Kraljevine Jugoslavije i Kraljevine Mađarske.
1940
Član 1. Postojaće stalan mir i večno prijateljstvo između Kraljevine Jugoslavije i Kraljevine Mađarske.
1940
- Post n°159
Nego sta nego vecno. Nisu svi kao ustase i siptari sa kojima imamo visevekovne sukobe.
Btw, vrh mi je sto to pricaju oni koji bi zabranjivali letovanje u Hrvatskoj
Btw, vrh mi je sto to pricaju oni koji bi zabranjivali letovanje u Hrvatskoj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°161
Djuro tamo:
Ostavio je i ovaj link koji to potvrđuje:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/18/vucic-orban-paks2/
Madjarski mediji pisu da je Vucic trazio od Orbana da Srbija ucestvuje u gradnji nuklearke Paks2 (koju btw ce Rusi da grade, ruskom tehnologijom, od kredita koji ce Rusi povoljno da daju Madjarima, te da ih vezu za +50g).
Rec je o 0.5-1 mlrd eur, za 5-10% udela u vlasnistvu.
Ostavio je i ovaj link koji to potvrđuje:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/18/vucic-orban-paks2/
- Post n°162
Od pre neki dan, sa Pinka:
Vučić: Srbija bi kupila 10 odsto neke nuklearne elektrane u regionu
...
„Bila je neka ideja“ da Srbija kupi pet ili deset odsto nuklearne elektrane u Bugarskoj, jer nema 11 ili 13 milijardi evra da izgradi svoju, otkrio je Vučić. „Ali kad bi nam neko dao da možemo da budemo vlasnici, u okruženju, deset posto, pristali bismo odmah i kupili bismo to. Jer pola energije koja ide u Severnu Makedoniju, Prištinu, u Albaniju, ide vam iz bugarske nuklearke“, po njegovim rečima.
U okruženju su u toku projekti proširenja četiri nuklearne elektrane, a Bugarska bi ih gradila još, ali svi planovi godinama trpe odlaganja
Mađarska radi na projektu Paks 2 s Rusijom kojim bi proširila postojeću nuklearnu elektranu. Ta država je prošle godine predložila Srbiji da joj izvozi viškove iz Paksa, a da zauzvrat dobija struju iz hidroelektrana.
...
- Post n°164
Ovo je Vuciceva izjava. Macak, rep...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°166
А знао сам да ће да убрљају. Место се зове Пакш.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°167
Da, Pakš.
Otkud znam, meni je načelno ok koncept, videćemo praksu, ako je bude.
- Post n°168
jebala vas nuklearka, teoretski
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°169
dakle, u PakŠu...Del Cap wrote:Da, Pakš.
- Post n°171
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°172
- Post n°173
plachkica wrote:
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave sećanje na dve svetiteljke koje su živele raskalašnim životom kao prostitutke, ali su se pokajale i tako zaslužile carstvo nebesko. One i danas služe kao primer da je oprost greha moguć za sve samo ako ga iskreno žele.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°174
Notxor wrote:
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave sećanje na dve svetiteljke koje su živele raskalašnim životom kao prostitutke, ali su se pokajale i tako zaslužile carstvo nebesko. One i danas služe kao primer da je oprost greha moguć za sve samo ako ga iskreno žele.
E, да се бар банкстери угледају...
_____